Siirry sisältöön
Kartta

Meidän herkullinen matkamme

Eurolohi perustettiin Tammelantorille jo vuonna 1993. Tuolloinen omistaja oli kulkenut Euroopan merillä ja maistellut siellä herkullista hyvin ohueksi leikattua lohta. Idea syntyi: Tampereella täytyisi saada tätä herkullista lohta kaikkien maistettavaksi! Niin alkoi Tampereen Eurolohen tarina, ja myös nimi on saanut alkunsa näiltä Euroopan meriltä. Heti alusta asti Eurolohen annokset perustuivat tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä herkullisiin mausteisiin ja makuihin. Nämä yhdessä ohueksi leikatun pariloidun lohen kanssa muodostivat Eurolohen upeat annokset. Tammelantorin Eurolohi nousi nopeasti suureen suosioon ja yhdeksi Tampereen suosituimmaksi kesäravintolaksi!

Kesäravintolasta ympärivuotiseen kivijalkaan

Vuonna 2018 Eurolohen omistus siirtyi Tuukka Mäntylälle, joka oli itse käynyt asiakkaana Eurolohella sen alkuajoista asti. Heti alusta asti ajatuksena oli laajentaa Eurolohi ympärivuotiseksi ravintolaksi, ja tämä haave päästiin toteuttamaan 2020 syksyllä. Aika oli haastava, sillä pandemia oli alkanut keväällä ja ensimmäiset vuodet vaativat paljon töitä ja aikaa. Asiakkaat kuitenkin viihtyivät hyvin Eurolohella, ja pikkuhiljaa suuremmat joukot alkoivat löytää Kauppahallin uuden ravintolan. Nyt Tampereen Kauppahallin Eurolohi on noussut suosituksi lounaspaikaksi herkullisten lohiannosten ja ystävällisen palvelun ansiosta!

Kauppahallin ravintolassa tarjotaan Tammelantorilta tuttuja klassikkoruokia, mutta lisäksi olemme tuoneet annoksiin mukaan uusia twistejä myös muualta maailmalta. Edelleen annoksissa näkyy tuoreus ja laadukkaat raaka-aineet, mutta makuja yhdistellään myös innovatiivisemmin ja rohkeammin. Kauppahallin Eurolohella on tarjolla joka kuukausi vaihtuva kuukauden annos, jossa yhdistellään tuttua ohueksi leikattua pariloitua lohtamme uusien ja mielenkiintoisten raaka-aineiden kanssa, säilyttäen raikkauden ja herkulliset makuyhdistelmät.

Katso lisää