Siirry sisältöön
Kartta

Kangasalan Lepokoti on arvostettu paikka järjestää erilaisia perhejuhlia syntymäpäivistä muistotilaisuuksiin. Lepokodin kulttuurihistoriallinen ympäristö korostaa juhlanne ainutlaatuisuutta, ja Lepokodin tarjoamat palvelut auttavat juhlanne onnistumisessa. Kangasalan Lepokodin tarinoiden tulkkina toimivat oppaat, jotka ovat sopimuksen mukaan käytettävissänne, samoin kuin keittiötilat ja sauna.

Lepokodin suurempien tilaisuuksien pitopaikka on sali, johon mahtuu noin 40 vierasta, mutta kesäaikana valoisan verannan käyttäminen lisätilana mahdollistaa jopa kaksinkertaisen vierasmäärän. Lepokodin sali muuntuu ja mukautuu helposti erilaisiin tarpeisiin. Lepokodin keittiö soveltuu hyvin pitopalveluiden tarpeisiin, käytettävissä on riittävät kylmätilat, astianpesukone ja sähkölieden lisäksi suurikokoinen puulämmitteinen hella. Pysäköintitilaa löytyy Lepokodin pihasta varsin suurenkin tilaisuuden tarpeisiin.

Lepokodin 2. kerroksessa sijaitseva Finnen huone on suosittu ja rauhallinen yhdistysten kokousten pitopaikka, tila soveltuu noin 10 henkilön tilaisuuksiin.
Toinen kokouskäyttöön soveltuva tila löytyy Lepokodin saunalta, jonne noin 10 henkilön joukko mahtuu saunan takkahuoneeseen pitämään palaveria. Samalla on luonnollisesti mahdollisuus saunoa Lepokodin ainutlaatuisessa ja maineikkaassa saunassa. Lauteille mahtuu kerralla noin 5 henkilöä, mutta suuri pukeutumistila mahdollistaa suuremmankin joukon yhdessäolon.

Lepokodilla on myös vuokrattavana mm. taiteilijoiden, kirjailijoiden ja käsityöläisten tarpeisiin soveltuvia työtiloja. Huoneet ovat noin 7 m2:n kokoisia ja perinteisin 40-50-lukujen kalustein sisustettuja. Huoneissa on myös uunilämmitysmahdollisuus.

Katso lisää