Siirry sisältöön
Kartta

Tampere-talo ja tapahtumatoimisto Events Tampere järjestävät tapahtumia historiallisessa Tuulensuun Palatsissa Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadulla. Aikoinaan Pohjoismaiden kauneimmaksi teatteritilaksi valittu Tuulensuun Palatsi on yksi Suomen hienoimmista 1920-luvun klassismia edustavista historiallisista kohteista.

Kulta-aikojensa loistoon restauroitu entinen elokuvateatteritila sopii kohtaamisten, hauskanpidon ja estradiviihteen näyttämöksi. Mieleenpainuvaan elämykseen kuuluvat myös maistuvat lähituotetut ruoka-annokset, jotka voidaan tapahtumaravintolassa rytmittää osaksi tilaisuuttasi show & dinner -tyyliin.

Tuulensuun Palatsi toimii erinomaisesti seminaarien, kokousten ja kongressien, monenlaisten juhlien, asiakastilaisuuksien ja henkilöstötapahtumien sekä messujen ja näyttelyiden näyttämönä. Tilojen käyttömahdollisuudet ovat joustavat, ja tilaisuuksien rytmittäminen onnistuu saliin ja lämpiöihin.

Yhteensä tiloihin mahtuu pöytien ääressä istuen noin 500 ja cocktail-tilaisuudessa jopa 700 henkilöä. Parhaimmillaan tilaan mahtuu jopa 875 henkilöä. Palvelemme myös pienempiä kokousseurueita (alk. 10 henkilöä). Tuulensuun Palatsissa on käytössä moderni kokous- ja esiintymistekniikka.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta vuosisadan tilaisuudesta!

Katso lisää