Siirry sisältöön
Kartta

Kulta-aikojensa loistoon restauroitu entinen elokuvateatteritila, Tuulensuun Palatsi on yksi Suomen hienoimmista 1920-luvun klassismia edustavista historiallisista kohteista. Tuulensuun Palatsin juhlavat puitteet eivät paljon koristeluita kaipaa, sillä tilat itsessään ovat korumaisen kauniit!

Tuulensuun Palatsi palvelee niin kuluttajia kuin yritysasiakkaita ja tarjoaa tunnelmallisen näyttämön pienille ja suurille seurueille. Kuluttajille suunnatut ravintolateatteriesitykset sisältävät mm. näyttävää burleskia, mukaansatempaavia teatteriesityksiä sekä kohteen historiaa kunnioittavia Leffabrunsseja ja -illallisia.

Tuulensuun Palatsi toimii oivallisesti myös seminaarien ja kokousten, asiakastilaisuuksien ja henkilöstötapahtumien sekä monenlaisten juhlien näyttämönä. Tiloja yksityis- ja yritystilaisuuksiin vuokraa Talo Events Oy, joka on osa Tampere-talo-konsernia. Tilojen ja tekniikan lisäksi palvelutarjonnasta löytyy niin esiintyjät, ohjelma, somistus kuin tapahtumaviestintäkin, tarpeiden mukaan avaimet käteen -periaatteella tai osatoteutuksena. Onnistuneen tilaisuuden viimeistelee herkulliset tarjoilut, joiden laadun takeena toimii ravintolan tiivis yhteistyö Parasta Pirkanmaalta -merkittyjen tuottajien ja tuotteiden kanssa.

Yhteensä Tuulensuun Palatsin tiloihin mahtuu pöytien ääressä istuen noin 440 ja cocktail-tilaisuudessa jopa 550 henkilöä. Tila palvelee myös pienempiä kokousseurueita (alk. 40 henkilöä).

Tule ja rakastu Tuulensuun Palatsiin!

Katso lisää