Siirry sisältöön
Kartta

Visit Tampere Award jaetaan tänä vuonna viidettä kertaa. Palkinnon myöntämisperusteet muuttuvat vuosittain ja vuoden 2022 palkinto myönnetään yritykselle, joka on toiminnassaan rohkeasti ja aktiivisesti suunnannut kansainvälisille markkinoille. Palkinnon arvo on 5000 euroa.

Palkinnon saaja valitaan viimevuotiseen tapaan Visit Tampereen ja yritysten yhteistyöllä. Yritykset saivat ehdottaa palkinnon saajaksi Tampereen seudulla toimivaa matkailu- ja tapahtuma-alan yritystä. Ehdokkaista muodostettiin neljän ehdokkaan lista ja lopullisen päätöksen palkinnon saajasta tekee Visit Tampere Oy:n hallitus. Ehdolla ovat Finlaysonin alue, Laukon kartano, Seikkailuapinat ja Nokia Arena.

Aiemmin palkinnon ovat saaneet :
2018 Veikko Niskavaara / Rajaportin sauna, Ville Virkki / Tullin Sauna
2019 Karoliina Laitinen / Villipihlaja
2020 Heikki Närvänen / Amazing City Oy
2021 Pirkanmaan festivaalit ry

Visit Festivaleilla perehdytään kansainvälisyyteen

Matkailu- ja tapahtuma-alan ammattilaisille suunnatun Visit Festivalin teemana ovat tänä vuonna kansainvälisyys ja tulevaisuuden matkailija. Puheenvuoroissa kuullaan muun airBalticin Area Sales Manager Jana Indranen katsaus lentoliikenteeseen, Kyrö Distilleryn mahtava tarina Miko Heinilän kertomana ja paneelikeskustelu teemalla ”Millainen on tulevaisuuden matkailija”.

Lisäksi kuullaan, miten 115-vuotias höyrylaiva Tarjanne ja virtuaalisuus liittyvät toisiinsa sekä mitä kuuluu kongressi- ja yritystapahtumapuolelle.

Tapahtuman pääpuhujaksi saapuu inspiroiva matkailualan monipuolinen osaaja, keynote-puhuja ja podcast-juontaja, Dolores Semeraro, jonka inspiroi ja herättää ajatuksia puheenvuorollaan The Future of Travel: Digital Literacy and Human Connection.

Tutustu Visit Festivalin ohjelmaan tapahtuman omilla sivuilla.