Siirry sisältöön

Rennompaan illanviettoon

Ravintola Muusa on rento ja trendikäs ravintola Tampereen keskustassa, Olympia-korttelissa. Keittiössä Välimeren, Lähi-idän ja pohjoisafrikkalaisen keittiön henki yhdistetään paikallisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin. Tarjolla on myös paljon vaihtoehtoja kasvisruokailijoille.

Ravintola Puisto tarjoilee herkullisen ruoan lisäksi mahtavat näkymät Tammerkosken kuohuihin, aivan keskustassa Hämeenkadun varrella. Täällä viihtyy treffeillä jos toisillakin!

Romanttista tunnelmaa

Hella & Huone on ranskalaiseen ruokakulttuurin pohjautuva pieni ja persoonallinen illallisravintola. Hella & Huone on löytänyt oman paikkansa Tampereen ravintolamaailmassa, ja se on saanut myös valtakunnallista tunnustusta.

Ravintola Myllärit tarjoaa romanttista tunnelmaa ja skandinaavisia makuja vanhassa, yli satavuotiaassa myllyrakennuksessa lähellä Tullintoria.

Ravintola Tiiliholvi on yksiä romanttisimpia ravintoloita tunnelmaltaan. Kauppakadulla Vanhan Ylioppilastalon kellarissa sijaitseva Tiiliholvi vaalii pieteetillä perinteitä, mutta on vahvasti mukana ruoka- ja viinikulttuurin muuttuessa. Johtoajatus on tuottaa elämyksiä arjen keskelle.

Ravitsemisliike Aisti tarjoaa maalaisromanttista tunnelmaa. Tampereen Työväen Teatterin kulmalla sijaitseva teatteriravintola Aisti tarjoilee maukasta ruokaa mutkattoman palvelun kera niin teatterikävijöille kuin myös kaikille maistuvan ruoan ystäville. Aistin ruokafilosofiassa korostuvat lähellä tuotetut, kauden puhtaat ja tuoreet raaka-aineet.

Ravintola Heinätori on sympaattinen iltaravintola Pyynikintorin laidalla, vanhassa tiilisessä vaakahuoneessa. Lista on konstailemattoman toimiva, ja viihtyisä miljöö sekä ystävällinen palvelu takaavat onnistuneen illan!

Kauniita maisemia ja maittavaa ruokaa

Ravintola Periscopessa, Ratinan kauppakeskuksen yläkerrassa, voit hyvän ruoan ja seuran lisäksi nauttia keskustan maisemista. Periscope tarjoaa alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Periscopessa sosiaalinen ruokakulttuuri ja pöytäkunnittain jaettavat annokset ovat osa kokemusta.

Ravintola Näsinneula on yksi Tampereen tunnelmallisimmista ravintoloista. Näsinneulassa saa hyvän ruoan lisäksi nauttia kauniista ja sopivaan tahtiin vaihtuvista maisemista. Ravintola pyörähtää yhden kierroksen 45 minuutissa.

Ravintola Tampella on Tammerkosken rannalla, vanhan pellavakutomon tiloissa sijaitseva ravintola, jossa pääset nautiskelemaan tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa upeassa miljöössä. Mutkattoman tyylikäs menu on maailmalta inspiraatiota hakenut, perinteitä vahvasti kunnioittava kokonaisuus.

Hienostuneempaan makuun

Ravinteli Bertha Rautatienkadulla on keskittynyt aitoihin makuihin, ja lähes päivittäin vaihtuvat raaka-aineet takaavat sen, että treffeillä ei tylsisty ainakaan ruoan vuoksi!

Ravintola Kajo on pieni ja tunnelmallinen ravintola, jossa annokset ammentavat inspiraatiota luonnosta ja ne on tarkoitettu jaettavaksi seuralaisen kanssa. Vieraanvarainen tunnelma ja ravintoloitsijoiden tarinat kruunaavat kokonaisuuden.

Ravinteli Huber on täydellinen ravintola kaikille, jotka arvostaa ensiluokkaista lihaa. Huber tarjoaa ainoana Suomessa käsin valitut kotimaiset, meheväksi marmoroituneet lypsylehmän lihat. Huberin ideana on ruoan jakaminen ja sosiaalinen syöminen välimerelliseen tyyliin.

Champagne Bar Santéssa voit fiilistellä hienostuneesti tai rennommin samppanjan ja pikkupurtavan äärellä. Listalta löytyy niin samppanjaa, kuohu-, valko- sekä punaviinejä kuin viinin kylkeen sopivaa pikkusuolaista.