Tunnelmalliset ravintolat - Visit Tampere

Tunnelmalliset ravintolat

14.05.2020

Tampereella on laaja tarjonta ravintoloita tunnelmallisiin hetkiin. Valikoimasta löytyy rentoa, romanttista, persoonallista, hienostunutta ja kaikkea siltä väliltä. Skrollaa sivun alas ja tutustu ravintoloihin tarkemmin!

 

Rennompaan illanviettoon

Ravintola Muusa on rento ja trendikäs ravintola Tampereen keskustassa, Olympia-korttelissa. Keittiössä Välimeren, Lähi-idän ja pohjoisafrikkalaisen keittiön henki yhdistetään paikallisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin. Tarjolla on myös paljon vaihtoehtoja kasvisruokailijoille.

Ravintola Puisto tarjoilee herkullisen ruoan lisäksi mahtavat näkymät Tammerkosken kuohuihin, aivan keskustassa Hämeenkadun varrella. Täällä viihtyy treffeillä jos toisillakin!

Ravintola Platessa nautitaan hyvästä ruoasta ja seurasta. Platen keittiössä arvostetaan eri makuja, ja siksi listalta löytyy kattavasti vaihtoehtoja.

Ravintola Astorin ylpeys on keittiö, jossa arvostetaan kokin ammattitaitoa sekä tuoreita raaka-aineita. Rentoa ja mutkatonta tunnelmaa on tarjottu jo vuodesta 1993, viikonloppuisin jopa pianon säestyksellä.

 

Romanttista tunnelmaa

Hella & Huone on ranskalaiseen ruokakulttuurin pohjautuva pieni ja persoonallinen illallisravintola. Hella & Huone on löytänyt oman paikkansa Tampereen ravintolamaailmassa, ja se on saanut myös valtakunnallista tunnustusta. Ravintola avaa uusissa tiloissa Aleksanterinkadulla kesällä 2020.

Ravintola Myllärit tarjoaa romanttista tunnelmaa ja skandinaavisia makuja vanhassa, yli satavuotiaassa myllyrakennuksessa lähellä Tullintoria.

Ravintola Tiiliholvi on yksiä romanttisimpia ravintoloita tunnelmaltaan. Kauppakadulla Vanhan Ylioppilastalon kellarissa sijaitseva Tiiliholvi vaalii pieteetillä perinteitä, mutta on vahvasti mukana ruoka- ja viinikulttuurin muuttuessa. Johtoajatus on tuottaa”Elämyksiä arjen keskelle ”.

Ravitsemisliike Aisti tarjoaa maalaisromanttista tunnelmaa. Tampereen Työväen Teatterin kulmalla sijaitseva teatteriravintola Aisti tarjoilee maukasta ruokaa mutkattoman palvelun kera, niin teatterikävijöille kuin myös kaikille maistuvan ruoan ystäville. Aistin ruokafilosofiassa korostuvat lähellä tuotetut, kauden puhtaat ja tuoreet raaka-aineet.

Ravintola Heinätori on sympaattinen iltaravintola Pyynikintorin laidalla, vanhassa tiilisessä vaakahuoneessa. Lista on konstailemattoman toimiva ja viihtyisä miljöö sekä ystävällinen palvelu takaavat onnistuneen illan!

 

Kauniita maisemia ja maittavaa ruokaa

Ravintola Periscopessa, Ratinan kauppakeskuksen yläkerrassa, voit hyvän ruoan ja seuran lisäksi nauttia kauniista maisemista. Periscope tarjoaa alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Myös Periscopessa sosiaalinen ruokakulttuuri ja pöytäkunnittain jaettavat annokset ovat osa kokemusta.

Ravintola Näsinneula on yksiä Tampereen tunnelmallisimpia ravintoloita. Näsinneulassa saa hyvän ruoan lisäksi nauttia ihanista ja sopivaan tahtiin vaihtuvista maisemista. Ravintola pyörähtää yhden kierroksen 45 minuutissa.

Ravintola Tampella on Tammerkosken rannalla, vanhan pellavakutomon tiloissa sijaitseva ravintola, jossa pääset nautiskelemaan tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa upeassa miljöössä. Mutkattoman tyylikäs menu on maailmalta inspiraatiota hakenut, perinteitä vahvasti kunnioittava kokonaisuus.

 

Hienostuneempaan makuun

Ravintola C on myöskin otollinen paikka tunnelmalliseen ja romanttiseen illanviettoon. C on välitön ja viihtyisä viineille omistautunut ruokaravintola, jonka henki rakentuu hyvän palvelun, erinomaisen ruoan ja nautinnollisten juomien kokonaisuudesta.

Ravinteli Bertha Rautatienkadulla on keskittynyt aitoihin makuihin, ja lähes päivittäin vaihtuvat raaka-aineet takaavat sen, että treffeillä ei tylsisty ainakaan ruoan vuoksi!

Ravintola Kajo on pieni ja tunnelmallinen ravintola, jossa annokset ammentavat inspiraatiota luonnosta ja ne on tarkoitettu jaettavaksi seuralaisen kanssa. Vieraanvarainen tunnelma ja ravintoloitsijoiden tarinat kruunaavat kokonaisuuden.

Ravinteli Huber on täydellinen ravintola kaikille, jotka arvostaa ensiluokkaista lihaa. Huber tarjoaa ainoana Suomessa käsin valitut kotimaiset, meheväksi marmoroituneet lypsylehmän lihat. Huberin ideana on ruoan jakaminen ja sosiaalinen syöminen välimerelliseen tyyliin.

Champagne Bar Santéssa voit fiilistellä hienostuneesti tai rennommin shamppanjan ja pikkupurtavan äärellä. Listalta löytyy niin samppanjaa, kuohu-, valko- sekä punaviinejä, kuin viinin kylkeen sopivaa pikkusuolaista.

 

Visit Tampere Eating Tapas In Champagne Bar Santé Laura Vanzo

Champagne Bar Santé

Hatanpään valtatie 2, 33100 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Aisti Laura Vanzo 5

Ravitsemisliike Aisti

Hallituskatu 19, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Winebridge Laura Vanzo 35

Ravintola Astor

Aleksis Kiven katu 26, Tampere
Lue lisää
Bertha

Ravinteli Bertha

Rautatienkatu 14, 33100 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Dessert In Ravintola C Restaurant Fine Food Gastronomy Laura Vanzo

Ravintola C

Verkatehtaankatu 14, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Ravintola Heinatori

Ravintola Heinätori

Heinätori 2, 33230 Tampere
Lue lisää
Visittampere Ravintola Hella & Huone

Ravintola Hella & Huone

Aleksanterinkatu 31, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere_People toasting at Restarurant Huber_Laura Vanzo

Ravinteli Huber

Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Kajo Laura Vanzo 2

Ravintola Kajo

Rautatienkatu 12, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Olympia Kortteli Muusa Restaurant Laura Vanzo 23

Ravintola Muusa

Satakunnankatu 10, 33100 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Ravintola Myllärit Restaurant Laura Vanzo 23

Ravintola Myllärit

Åkerlundinkatu 4, 33100 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Ravintola Näsinneula Restaurant Dinner Laura Vanzo 26

Ravintola Näsinneula

Laiturikatu 1 33230 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Periscope Bar Restaurant Ratina Laura Vanzo 19

Ravintola Periscope

Vuolteenkatu 1, Tampere
Lue lisää
Ravintola Plate Sisäkuva

Ravintola Plate

Hämeenkatu 7, Tampere
Lue lisää
Puisto Kahvila

Ravintola Puisto

Hämeenkatu 14a, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Ravintola Tampella

Ravintola Tampella

Kelloportinkatu 1, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Tiiliholvi Restaurant Laura Vanzo

Ravintola Tiiliholvi

Kauppakatu 10, 33210 Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Tampereen tunnelmallisimmat kahvilat
Kahvilat

Tampereen tunnelmallisimmat kahvilat

Tampereella riittää valinnanvaraa vaativimmillekin kahvin ja leivonnaisten ystäville!
Lue lisää
Fine diningia rennolla otteella
Ravintolat

Fine diningia rennolla otteella

Kansainväliset maut ja paikalliset, tuoreet raaka-aineet ovat paras yhdistelmä Tampereellakin!
Lue lisää
Simaa vai samppanjaa? Tampereen kiinnostavimmat viiniravintolat
Hungry for Tampere

Simaa vai samppanjaa? Tampereen kiinnostavimmat viiniravintolat

Tampere tarjoaa hyvän ruoan lisäksi elämyksiä juomien ystävälle.
Lue lisää