Siirry sisältöön
Kartta

Saisiko olla ripaus glamouria telttailuun?

Kun yhdistetään glamour ja camping, saadaan siitä parhaillaan suuressa nosteessa sekä maailmalla että Suomessa oleva majoitusmuoto glamping. Luksistelttailussa olennaista on se, ettei vieraan tarvitse kuin saapua paikalle. Kaikki muu odottaa valmiina. Tyypillisesti luksustelttoihin kuuluu paksu patja tai leveä sänky paksuine tyynyineen ja peittoineen, joten makuualustasta ja -pussista ei tarvitse huolehtia. Useimmat glamping-kohteet on tarkoitettu kahdelle hengelle ja ne sijaitsevat rauhallisissa paikoilla luonnonhelmassa.

Niemi-Kapeen tilalla on mahdollisuus yöpyä Taivasalla -nimisessä lasiteltassa, joka tarjoaa kesäaikaan luksusta glamping-hengessä. Se sopii esimerkiksi pyöräilijöille ja pariskunnille, jotka haluavat nauttia suviyön kauneudesta maaseudun rauhassa. Varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi, pakastinlokero, kahvinkeitin ja jopa vohvelirauta. Lisäksi Niemi-Kapeen tilalla voi kokeilla esimerkiksi sup-lautailua.

Kommeen kurjen majoituksessa Sastamalassa pääset kirjaimellisesti nukkumaan irti maanpinnasta, sillä mökki- tai talomajoituksen ohella voit valita puumajoituksen, eli nukut tentsile-teltassa, joka on kiinnitetty puihin. Elämyksen täydentää luonnon äänimaisema kurkijärven rannalla. Täällä jos missä arki unohtuu!

Näsijärven rannalla Ylöjärvellä Tahlo Venturesin glampingissa pääsee nauttimaan luksustelttailusta luonnon rauhassa. Hemmottelua ja hiljaisuutta luvassa! Majoitukseen luksusteltassa kuuluvat aina valmiiksi laadukkailla liinavaatteilla pedatut sängyt ja muhkeat kylpy- ja kasvopyyhkeet. Elämyksen voi täydentää vuokraamalla paljun tai saunan. Lähiruokaherkkujakin on tarjolla!