Siirry sisältöön

Kiinnostaisiko luonnonrauhassa telttailu, mutta muistot teltankasaamisesta ja muhkuraisesta nukkumapaikasta eivät innosta? Nyt voit telttailla Tampereella ja lähiseuduilla luksustyyliin, vaivatta ja ilman käpyä selän alla.

Kun yhdistetään glamour ja camping, saadaan siitä parhaillaan suuressa nosteessa sekä maailmalla että Suomessa oleva majoitusmuoto glamping. Luksistelttailussa olennaista on se, ettei vieraan tarvitse kuin saapua paikalle. Kaikki muu odottaa valmiina. Tyypillisesti luksustelttoihin kuuluu paksu patja tai leveä sänky paksuine tyynyineen ja peittoineen, joten makuualustasta ja -pussista ei tarvitse huolehtia. Useimmat glamping-kohteet on tarkoitettu kahdelle hengelle ja ne sijaitsevat rauhallisissa paikoilla luonnonhelmassa.

Vieno Outdoors tarjoaa idyllisellä Ahlmanin kartanon alueella luksustalttailua. Vieno Outdoors sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä keskustan sykkeestä, mutta silti täysin luonnon keskellä. Yöpymisen hintaan kuuluu aamiainen, joka sisältää Ahlmanin meijerin omia tuotteita. Lisäpalveluina on mahdollista päästä saunaomaan, poreammeeseen tai paljuun. Majoittujien käytössä ovat kartanon wc- ja suihkutilat sekä tunnelmallinen kota teltan läheisyydessä.

Niemi-Kapeen tilalla on mahdollisuus yöpyä Taivasalla -nimisessä lasiteltassa, joka tarjoaa kesäaikaan luksusta glamping-hengessä. Se sopii esimerkiksi pyöräilijöille ja pariskunnille, jotka haluavat nauttia suviyön kauneudesta maaseudun rauhassa. Varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi, pakastinlokero, kahvinkeitin ja jopa vohvelirauta. Lisäksi Niemi-Kapeen tilalla voi kokeilla esimerkiksi sup-lautailua.

Peltomäki Resort sijaitsee Ylöjärvellä, reilun parinkymmenen kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Perinteisten telttapaikkojen lisäksi majoittujille on tarjolla useampia luksustelttoja. Aamupalan, lounaan tai brunssin lisäksi telttaan on mahdollista saada esimerkiksi lisäpatja. Majoituksen yhteydessä voi hankkia myös wakeboard-päiväpassin. Osaan teltoista voi ottaa mukaan lemmikin ja alueella sijaitsee myös koirapuisto.

Pub Huurupiilo vuokraa täysin varusteltuja luksustelttoja Pirkanmaan alueella 1-6 hengelle. Asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus kokeilla lisäksi saunatelttaa, kanoottia, veneilyä, sup-lautailua. Myös catering-palvelut onnistuvat. Tutustu erilaisiin majoituspaketteihin ja tarjontaan täällä!

Kommeen kurjen majoituksessa Sastamalassa pääset kirjaimellisesti nukkumaan irti maanpinnasta, sillä mökki- tai talomajoituksen ohella voit valita puumajoituksen, eli nukut tentsile-teltassa, joka on kiinnitetty puihin. Elämyksen täydentää luonnon äänimaisema kurkijärven rannalla. Täällä jos missä arki unohtuu!