Siirry sisältöön

Pikkuputiikit

Kehräsaaressa on monta design-merkkiä kattonsa alle mahduttava kauppa viehättävässä tehdasmiljöössä. Koruista ja asusteista postikortteihin sekä vaatetukseen, Pikkuputiikkien valikoimassa on jokaiselle jotain.

Taito Shop

on aivan pääkadun tuntumassa sijaitseva inspiroiva lahjatavarakauppa, josta löydät myös paljon Tampere- ja Suomi-aiheisia käsitöitä. Tarjolla on tyylikkäitä asusteita, koruja, sisustus- ja kodintavaroita sekä paljon muuta, hauskoilla omaleimaisilla kuoseilla ja grafiikoilla.

Tallipiha

hivelee silmää jo idyllisillä tallirakennuksillaan, joissa sijaitsevat käsityöpuodit pursuavat koruja, herkkuja, sisustustavaroita ja leluja. Tee retki Tallipihalle vaikka koko perheen voimin: Tallipiha järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, vain kivenheiton päässä Hämeenkadulta.

Finlaysonin myymälä

sijaitsee aivan alkuperäisen tehtaan kulmalla. Kuuluisat kuosit kantavat Design from Finland -merkkiä, joka on todiste kotimaisesta laadusta. Finlaysonin kodintekstiilit ovat löytäneet tiensä suomalaisten sydämiin ja koteihin jo vuodesta 1820.

Museokaupat

Tampere-aiheisia ja ajankohtaisia tuotteita löytyy useista museokaupoista, esimerkiksi Vapriikista, Werstaalta, Milavidasta ja Lenin Museosta. Museokauppojen aukioloajat löytyvät museoiden sivuilta.

Verkaranta

Käsityöntalo Verkarannasta saat kotiinviemisiksi kauniiden käsitöiden lisäksi inspiraation aloittaa vaikka oma virkkausprojekti!

LUMO-puoti

Lempäälän Ideaparkissa sijaitseva puoti myy uniikkeja suomalaisia käsitöitä niin tekstiilinä, keramiikkana, huovutuksina, puutöinä kuin muunakin sisustustavarana.

Lankakauppa nurja

Tampereen Kalevasta löytyy koiraystävällinen lankakauppa nurja. Myymälän yhteydessä on myös värjäämö, jossa värjätään nurjan nimikkolankoja.

Aseman Kahvila

Rautatieasemalla sijaitsevassa Aseman Kahvilassa on myynnissä paitsi mainioita makuja, myös laajasti Metropolis Tampere -sarjan tuotteita heijastimista kangaskasseihin ja julisteista kahveihin.