Siirry sisältöön
Kartta

Tampere-Seura

Tampere-Seuran tuotteita myydään Raatihuoneen kivijalassa. Matkamuistot ovat laadukkaita ja monipuolisia. Niiden joukosta löytyy muun muassa Tampereen kaupunkimaisemia kuvaavia postikortteja, magneetteja, avaimenperiä ja mukeja.

Taito Shop

Taito Shop Taitokeskus Verkarannan kupeessa sijaitseva inspiroiva lahjatavarakauppa, josta löydät myös paljon Tampere- ja Suomi-aiheisia käsitöitä. Tarjolla on tyylikkäitä asusteita, koruja, sisustus- ja kodintavaroita sekä paljon muuta, hauskoilla omaleimaisilla kuoseilla ja grafiikoilla.

Tallipiha

Tallipiha hivelee silmää jo idyllisillä tallirakennuksillaan, joissa sijaitsevat käsityöpuodit pursuavat koruja, herkkuja, sisustustavaroita ja leluja. Tee retki Tallipihalle vaikka koko perheen voimin: Tallipiha järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, vain kivenheiton päässä Hämeenkadulta.

Finlaysonin myymälä

Finlaysonin myymälä sijaitsee aivan alkuperäisen tehtaan kulmalla. Kuuluisat kuosit kantavat Design from Finland -merkkiä, joka on todiste kotimaisesta laadusta. Finlaysonin kodintekstiilit ovat löytäneet tiensä suomalaisten sydämiin ja koteihin jo vuodesta 1820.

Museokaupat

Tampere-aiheisia ja ajankohtaisia tuotteita löytyy useista museokaupoista, esimerkiksi Vapriikista, Werstaalta, Milavidasta ja Lenin Museosta. Museokauppojen aukioloajat löytyvät museoiden sivuilta.

Aseman Kahvila

Rautatieasemalla sijaitsevassa Aseman Kahvilassa on myynnissä paitsi mainioita makuja, myös laajasti Metropolis Tampere -sarjan tuotteita heijastimista kangaskasseihin ja julisteista kahveihin.

Verkaranta

Käsityöntalo Verkarannasta saat kotiinviemisiksi kauniiden käsitöiden lisäksi inspiraation aloittaa vaikka oma virkkausprojekti!

LUMO-puoti

Lempäälän Ideaparkissa sijaitseva puoti myy uniikkeja suomalaisia käsitöitä niin tekstiilinä, keramiikkana, huovutuksina, puutöinä kuin muunakin sisustustavarana.

Lankakauppa nurja

Tampereen Kalevasta löytyy koiraystävällinen lankakauppa nurja. Myymälän yhteydessä on myös värjäämö, jossa värjätään nurjan nimikkolankoja.