Siirry sisältöön
Kartta

Viisukarsintabileet!

Nokia Arenan lisäksi UMK:n lopputulosta jännitetään myös viisukarsintabileissä arenan ulkopuolella. Tavara-asemalla esitykset nähdään jättiscreeniltä ja loppuillasta on luvassa Viisudisko DJ Sara-Maarian johdolla. Tapahtumaan on tulossa muutakin ohjelmaa.

Myös Tuulensuun Palatsiin kokoonnutaan jännittämään, kuka lähtee edustamaan Suomea Malmön viisuihin. Ennen suoran lähetyksen alkua ja sen jälkeen Tuulensuun Palatsin viisukarsintabileissä soi asiaankuuluva musiikki, joten tanssilattialla voit jorata sydämesi kyllyydestä muiden viisufanien kanssa. Palatsin tyylikäs baaritiski palvelee janoisia ja keittiöltä voi tilata pientä purtavaa.

UMK:ta seurataan myös maan parhaalla äänentoistolla G Livelabissa. Tapahtuma ja narikka ovat maksuttomia, ja kisakatsomo on G Livelabin keikkojen tavoin ikärajaton. Ennen lähetystä esiintyy loistava Anna Inginmaa & Hypnomen klo 18 alkaen, jonka jälkeen voi kätevästi jatkaa suoraan viisuhuumaan!

UMK näkyy myös Suomen vanhimmassa yhä toiminnassa olevassa sateenkaariyökerhossa, Mixeissä.

Lisäksi TTT-klubille kokoonnutaan UMK24-kisastudioon klo 21 alkaen jännittämään, kuka lähtee Suomen euroviisuedustajaksi Malmön viisuihin. UMK-katsomo järjestetään myös Hönö Baarissa, jossa palkitaan paras euroviisuhenkinen asu!

Aivan Nokia Arenan vieressä Shooters Barissa etkoillaan Suomen edustuskappaleiden ja parhaiten karsintakappaleiden soidessa koko illan sekä perjantaina että lauantaina. Luvassa myös teemadrinkkejä, viisufanien kohtaamisia ja vaaleanpunaista tunnelmaa!

Ravintola Periscopen UMK-etkoilla on mahdollisuus nauttia mm. rosé kuohuvaa ja vaaleanpunaista pavlovaa UMK-hittejä kuunnellen – Tampereen upeiden maisemien äärellä. Ravintola puetaan pinkkiin väriin ja soittolistalla on mukana UMK-hittejä vuosien varrelta. Heittäydy sinäkin mukaan UMK-huumaan perjantaina ja lauantaina!

Helga-Neidin putiikki muuttuu UMK-kisakatsomoksi lauantaina! Tyyliin saa panostaa, sillä illan viisuisin asu palkitaan lahjakortilla!

Wow!

Lauantaina Tampereen Ratikka tuo taideratikkaan UMK-aiheisen pop-up-tapahtuman. Tamperelainen DJ Juissi ja taideratikka kuljettavat tapahtumassa matkustajat läpi UMK-historian. Taideratikka liikennöi tapahtumapäivänä linjalla 3 Hervantajärven ja Santalahden välillä. Ratikka lähtee Hervantajärveltä klo 14.05. Santalahdesta vaunu lähtee takaisin kohti Hervantaa klo 14.47 ja saapuu Hervantajärvelle klo 15.21. Taideratikan tunnistat sen kylkiä koristavasta Teemu Rauhaskosken Värivirta-teoksesta.

Tampereen kaupunki valaisee UMK-väreissä Tammerkosken putouksen, keskivoimalan julkisivut ja keskiuoman. Lisäksi teema näkyy Hämeenkadun valoverhoissa. Pinkkinä ja purppurana loistaa myös Näsinneula, Tampereen yliopiston päärakennus, Tampere-talo, Sokos Hotel Ilves sekä Solo Sokos Hotel Torni Tampere.

Herkuttelua

Lapland Hotels Arenalla virittäydytään tunnelmaan upean UMK-buffetin merkeissä. Keittiömestari on räätälöinyt UMK-vieraille maistuvan buffetin, joka tarjoillaan lauantaina 10.2. klo 14-20. Tutustu tarkemmin menuun täällä.

Myös Original Sokos Hotel Ilveksessä ollaan viisutunnelmissa! Perjantaina ja lauantaina Lynxissä DJ soittaa euroviisupainotteista musiikkia klo 15-20, lisäksi aamiaista nautitaan viisuhittien soidessa. Solo Sokos Hotel Torni Tampere valaistaan pinkillä ja lilalla ja myös Tornin 25. kerroksen Moro Skybar loistaa samoissa väreissä. DJ pitää tunnelman katossa myös Moro Sky Barissa euroviisuhittien soidessa. Lähde siis nauttimaan UMK-drinkeistä Moro Sky Bariin, Grill it! Paja Bariin, Pub Ukko Nooaan ja Ilves Bar & Night -yökerhoon! Testaa myös himotut viisujuomat: The Wannabe Host & Jere Vantaalta. Molemmat juomat on saatavilla myös alkoholittomina versioina.

Olympiakorttelin cocktail-baari Tiimassa on tarjolla pari erikoisjuomaa euroviisuteemaisesti koko viikonlopun. Muista myös tamperelainen klassikko, Muusan brunssi!

Tampereen kauppahallissa herkuttelet muun muassa viisubrunssilla, kun Café de Hallen suosittu brunssi on mukana viisuhuumassa. Tarjolla on täyteläinen kattaus suolaista ja makeaa, karkkibuffaa ja juomia unohtamatta. Lisäksi Heart of Spain tarjoaa viisuetkojen herkullisimman tapakset viisuhintaan, Juustosopilla nautitaan samppanjaa juuston kera ja Maahan Deli tarjoaa herkullisen pastan edullisesti viisujuhlijoille. Nam! Katso tarkemmat tiedot täältä.

Lisää ravintolavinkkejä löydät sivuiltamme.

Museoon!

Musiikkijuhlan huumaan pääset myös Museokeskus Vapriikissa, jossa avautuu 9. helmikuuta Manserock-näyttely juuri sopivasti UMK-viikonlopulle! Vapriikin viikonlopun ohjelmassa on luvassa 15 minuutin miniopastuksia Manserock-näyttelyyn lauantaina ja sunnuntaina klo 12, 12.30, 13 ja 13.30. Lisäksi klo 12-15 pääset Viisupinssipajaan tekemään itsellesi kannatuspinssi kevään viisuihin! Finland 12 points! Museoravintolassa on myös myynnissä teemaan sopivia herkkuja viikonlopun tarjouksena, kuten pinkkiä piccoloa ja prinsessaleivosta. Muista vierailla myös Postimuseossa!

Työväenmuseo Werstaan Yhteisvoimin -näyttelystä löytyy Sateenkaaripolku, jonka kanssa voit tutustua suomalaiseen sateenkaarihistoriaan. Etsi eri kohteet näyttelystä ja skannaa QR-koodi päästäksesi tutustumaan suomalaiseen sateenkaarihistoriaan omaan tahtiin. Muistathan, että Työväenmuseo Werstaalle on aina vapaa pääsy ja se on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 11-18.

Muista myös nämä

Kauppakeskus Ratinassa vietetään lauantaina 10.2. Ratinan The Wannabe Eurovision Host City -tapahtumaa klo 11.30-17. Ohjelmassa on muun muassa Tampereen Työväen Teatterin The School of Rock -lapsibändin esitys, TikTokista tutun Leevi Lehtosen show ja meet & greet sekä YouTube-tähtien Ellan & Helmin muotinäytös, jossa malleina nähdään nimekkäitä vaikuttajia. Lisäksi paikalla on DJ luomassa viisutunnelmaa!

Pääkirjasto Metso täyttyy viisuhuumasta torstaina 8.2. Luvassa mm. Café Metson DJ-lounas, Viisubingoa, Euroviisu LIVE: kirjaston bändi Lukulasit sekä arpajaisia.

Maailman saunapääkaupunki Tampere kutsuu kaikki lämpimiin löylyihinsä! Tampere on täynnä yleisiä saunoja ja yhteensä koko seudulla niitä on lähes 60. Hyppää mukaan paikalliseen elämänmenoon Rauhaniemen kansankylpylässä, tai käy aamusaunassa tai herkuttelemassa Saunaravintola Kuumassa.

Poimi tarjoukset

Lataa puhelimeesi Tampere.Finland app ja tutustu keskustan liikkeisiin ja palveluihin, ja poimi huikeat tarjoukset! Rakas Tampere Passista löydät tarjouksia niin design-tuotteista, museolipuista kuin myös viinipulloista tai ruoka-annoksista. Lue lisää Rakas Tampereen verkkosivuilta.

Myös Koskikeskus on mukana viisutunnelmassa. Kurkkaa tarjoukset täältä. Liikkeet palvelevat klo 10-18 ja osa ravintoloista on avoinna laajoilla aukioloajoilla. Keskusaukiolla pääset pyöräyttämään onnenpyörää klo 12-16 välillä ja voit tuplata mahdollisuutesi voittaa vastaamalla oikein sektorin osoittamaan viisuaiheiseen kysymykseen!

UMK-huumaa voi viettää myös Särkänniemessä, joten lähde virittäytymään tunnelmaan Näsinneulan näkötorniin ja Akvaarioon. Tarjouksena Näsinneulan näkötorni tai Akvaario kaksi yhden hinnalla (norm. 9,90 €/kpl)! Illan tullen Näsinneulan näkötorni verhoutuu myös UMK-väreihin.

Uusi Design on Tampere-kartta julkaistaan viikonloppuna, joten luvassa on erikoisohjelmaa glitter-meikeistä viisukatsomoihin ja pop-up myymälöihin sekä tietenkin monipuolisia tarjouksia. Katso lisätiedot ja mukana olevat kohteet täältä. Myös Pispala Clothing on mukana hulinoissa ystävämyynnillään. Luvassa musiikkia, naposteltavaa, virvokkeita sekä Kahwen kahvia. Lemmikit ovat myös tervetulleita!

Unisex Rautatienkadulla on myös mukana The Wannabe Eurovision Host City -huumassa mm. tarjouksin ja teemavärein.

Tarkistathan viimeisimmän tiedon kohteen omista kanavista.