Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kaikki pienkokouksesta suurtapahtumaan

Tampere Congress & Events District eli Tampere CED muodostaa palvelujen ja ammattilaisten keskittymän, jossa kaikki tarpeellinen sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan sisällä.

Alue tarjoaa kymmenittäin tapahtumatiloja kymmenille tuhansille ihmisille, kahden hengen kokoushuoneesta 32 500 osallistujan stadioniin. Monipuoliset puitteet sopivat erilaisiin tapahtumiin, kuten konferensseihin ja ammatti- ja tiedemaailman asiantuntijatapahtumiin sekä isoihinkin urheilu-, kulttuuri- ja viihdetapahtumiin. Muuntautumiskykyisistä tiloista löydät oikean tunnelman niin kansainväliseen seminaariin ja suureen yritystapahtumaan kuin edustustilaisuuteen tai illallisjuhlaan.

 

10
minuutin kävelymatkan säteellä
3
minuuttia rautatieasemalta

Katso videoesittely alueesta

Kiinnostuitko?

Anna meidän auttaa. Vastauksemme on ilmainen eikä sido sinua mitenkään.

 

Tapahtumajärjestäjän tarjouslomake

Tiivis alue elämän ytimessä

Tampere CEDissä tiivistyvät kävelyetäisyydelle kaikki Tampereen hyvät puolet, jotka saat osaksi sekä ammatti- ja tiedemaailman asiantuntijatapahtumia että isoja urheilu- ja viihdetapahtumia. Alueelta löytyy kaikki tarpeellinen: ravintolat, kahvilat ja baarit sekä ostoskeskukset ja pikkuputiikit lukuisia kutsuvia hotelleja unohtamatta. Monipuolinen kulttuuritarjonta museoineen, gallerioineen ja klubeineen tarjoaa elämyksiä kulttuurinnälkäisille.

 

2150
Hotellihuonetta
200
Kokoustilaa

Kaikki toimii – varmasti

Tampere CEDin tapahtumaympäristössä kaikki toimii sujuvasti kulkureiteistä nettiyhteyksiin. Voit luottaa suomalaiseen turvallisuuteen, toimivuuteen ja sovitusta kiinni pitämiseen. Toimijoiden saumattoman yhteistyön ansiosta asiat hoituvat ilman turhia välikäsiä ja byrokratiaa. Mahdolliset haasteet hoidetaan ennakoiden ja halvaantumatta. Tampere CEDin ammattilaiset huolehtivat toteutuksesta vuosikymmenten kokemuksella, ja sinä voit keskittyä bisneksesi kannalta olennaiseen.