Siirry sisältöön
Kartta

Ainutlaatuinen tiimiseikkailu vie teidät matkalle Finlaysonin alueen historiaan. Liikutte Finlaysonin vanhan tehdasalueen viehättävillä kujilla, puistoissa ja sisätiloissa. Reitin varrella avautuvat myös tarinat Finlaysonin palatsista, kirkosta, postikonttorista ja Tallipihasta, silloin kun siellä vielä risteilivät ratsut, ajurit, hevosten hoitajat ja palvelusväki.

City Hunt Finlayson Area on vastaus, kun haluatte yhteisen seikkailun, mutta koko Tampereen ydinkeskustan alueelle levittyvä tapahtuma tuntuu liian laajalta. Tähän ohjelmaan, kuten muihinkin aktiviteetteihimme, voivat kaikki osallistua samanarvoisesti – oli kyseessä sitten tyhypäivä, virkistyspäivä tai muuten tarve aktiviteetille Tampereella.

Tässä tiimiseikkailussa kuljetaan pienissä ryhmissä mobiilisovelluksemme johdattamana. Liikkumista on vähemmän kuin perinteisessä kaupunkiseikkailussa, mutta ryhmätoimintaa ja toiminnallista tekemistä taas vähintäänkin yhtä paljon. Ja tästäkin teille jää muistoksi ainutlaatuista valokuva- ja videomateriaalia seikkailun varrelta.

Katso lisää