Hiedanrannan yhteisöllinen sauna - Visit Tampere

Hiedanrannan yhteisöllinen sauna

Hiedanrannan yhteisöllinen sauna on maksuton ja kaikille avoin. Sinne mahtuu noin kahdeksan henkeä kerrallaan. Kokonaisuuteen kuuluvat myös kontteihin rakennettavat pukutilat, terassi ja esiintymislava. Sauna sijaitsee Tehdaskartanokatu 28 paikkeilla, Hiedanrannan Pajan ja vanhan vedenpuhdistuslaitoksen välissä.

Hiedanrannan sauna on maksuton sekasauna. Myös pukuhuone on jaettu kaikkien saunojien kesken. Saunan aukioloajat mukailevat Kartanokahvilan aukioloaikoja, eli sauna on avoinna ma-pe klo 10-19 ja la-su klo 11-19. Saunan avaimen saa hakea lainaan Kartanokahvilasta. Saunominen ja kaikki saunassa ja sen terassilla toimiminen tapahtuu vapaaehtoisesti ja omalla vastuulla. Hiedanrannan saunalla on kantovesi ja pyydämme suosimaan ympäristöystävällisiä pesuaineita. Uintimahdollisuutta ei ole, eikä sauna ole valitettavasti esteetön. Saunaa ei voi vuokrata tai varata etukäteen, vaan kaikki ovat aina tervetulleita, mikäli sauna on jo lämpimänä.

Saunan esiintymislavan tapahtumatoiminnasta ja varauksista vastaa Hiedanrannan kulttuurikoordinaattori Meiju Mertanen. Terassia saavat varata tapahtuma- ja esiintymiskäyttöön niin yksityishenkilöt, ryhmät kuin kansalaisorganisaatiot. Kaikkien terassilla järjestettävien tapahtumien tulee kuitenkin olla avoimia, ilmaisia sekä ikärajattomia.

 

Tehdaskartanonkatu 38, Tampere, Suomi