Hiedanrannan yhteisöllinen sauna - Visit Tampere

Hiedanrannan yhteisöllinen sauna

Hiedanrannan yhteisöllinen sauna on maksuton ja kaikille avoin. Sinne mahtuu noin kahdeksan henkeä kerrallaan. Kokonaisuuteen kuuluvat myös kontteihin rakennettavat pukutilat, terassi ja esiintymislava. Sauna sijaitsee Tehdaskartanokatu 28 paikkeilla, Hiedanrannan Pajan ja vanhan vedenpuhdistuslaitoksen välissä.

Hiedanrannan sauna on maksuton sekasauna. Myös pukuhuone on jaettu kaikkien saunojien kesken. Saunan aukioloajat mukailevat Kartanokahvilan aukioloaikoja, eli sauna on avoinna ma-pe klo 10-19 ja la-su klo 11-19. Saunan avaimen saa hakea lainaan Kartanokahvilasta. Saunominen ja kaikki saunassa ja sen terassilla toimiminen tapahtuu vapaaehtoisesti ja omalla vastuulla. Hiedanrannan saunalla on kantovesi ja pyydämme suosimaan ympäristöystävällisiä pesuaineita. Uintimahdollisuutta ei ole, eikä sauna ole valitettavasti esteetön. Saunaa ei voi vuokrata tai varata etukäteen, vaan kaikki ovat aina tervetulleita, mikäli sauna on jo lämpimänä.

Saunan esiintymislavan tapahtumatoiminnasta ja varauksista vastaa Hiedanrannan kulttuurikoordinaattori Meiju Mertanen. Terassia saavat varata tapahtuma- ja esiintymiskäyttöön niin yksityishenkilöt, ryhmät kuin kansalaisorganisaatiot. Kaikkien terassilla järjestettävien tapahtumien tulee kuitenkin olla avoimia, ilmaisia sekä ikärajattomia.

 

Tutustu Hiedanrannan saunaan tältä videolta: 

 

 

 

Tehdaskartanonkatu 38, Tampere, Suomi

Lisää luettavaa

Parhaat yleiset saunat Tampereen ympäristössä
Saunat

Parhaat yleiset saunat Tampereen ympäristössä

Tampereella ja sen ympäristössä on yli 30 yleistä saunaa. Tutustu saunoihin Tampereen ulkopuolella.
Lue lisää
Tampereen kuumimmat yleiset saunat
Saunat

Tampereen kuumimmat yleiset saunat

Jos et ole aiemmin uskaltautunut yleiseen saunaan, Tampereella se kannattaa!
Lue lisää
Saunomisen terveysvaikutukset
Saunat

Saunomisen terveysvaikutukset

Saunomisella on todistettu tieteellisesti olevan monenlaisia terveysvaikutuksia.
Lue lisää