Hiedanrannan yhteisöllinen sauna - Visit Tampere

Hiedanrannan yhteisöllinen sauna

Sauna on toistaiseksi suljettu koronavirustilanteen vuoksi. Sulku on kuitenkin mahdollistanut alkaneen Polar Night Energyn kokeilun aurinkoenergialla toimivasta kiukaasta. Saunan ajankohtaisiin kuulumisista ja uuden kiukaan testilöylyjen ajankohdat löydät saunayhteisön Facebook-ryhmästä. Saunan aukioloista ja käytännöistä tiedotetaan, kun sauna jälleen avautuu yleisölle. 

Hiedanrannan yhteisöllinen sauna on maksuton ja kaikille avoin. Sinne mahtuu noin kahdeksan henkeä kerrallaan. Kokonaisuuteen kuuluvat myös kontteihin rakennettavat pukutilat, terassi ja esiintymislava. Sauna sijaitsee Tehdaskartanokatu 28 paikkeilla, Hiedanrannan Pajan ja vanhan vedenpuhdistuslaitoksen välissä. 

Hiedanrannan sauna on maksuton sekasauna. Myös pukuhuone on jaettu kaikkien saunojien kesken. Saunominen ja kaikki saunassa ja sen terassilla toimiminen tapahtuu vapaaehtoisesti ja omalla vastuulla. Hiedanrannan saunalla on kantovesi ja pyydämme suosimaan ympäristöystävällisiä pesuaineita. Uintimahdollisuutta ei ole, eikä sauna ole valitettavasti esteetön. Saunaa ei voi vuokrata tai varata etukäteen, vaan kaikki ovat aina tervetulleita, mikäli sauna on jo lämpimänä.

Tehdaskartanonkatu 38, Tampere, Suomi

Lisää luettavaa

Parhaat yleiset saunat Tampereen ympäristössä
Saunat

Parhaat yleiset saunat Tampereen ympäristössä

Tampereella ja sen ympäristössä on yli 30 yleistä saunaa. Tutustu saunoihin Tampereen ulkopuolella.
Lue lisää
Tampereen kuumimmat yleiset saunat
Saunat

Tampereen kuumimmat yleiset saunat

Jos et ole aiemmin uskaltautunut yleiseen saunaan, Tampereella se kannattaa!
Lue lisää
Saunomisen terveysvaikutukset
Saunat

Saunomisen terveysvaikutukset

Saunomisella on todistettu tieteellisesti olevan monenlaisia terveysvaikutuksia.
Lue lisää