Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Lennä helposti ja nopeasti Tampereelta

Tampere-Pirkkalan lentoasema on helposti saavutettava koko keskisestä Suomesta. Omalta kotikentältä lennät helposti ja nopeasti kaikkialle Eurooppaan ja jatkoyhteydet maailmalle esimerkiksi Tukholmasta ja Riiasta ovat erinomaiset. Matkanjärjestäjät tarjoavat myös suoria lentoja etelän lämpöön. Hyödynnä lyhyt lentokenttämatka ja lomaile kohteessa pidempään!

Huomioithan, että COVID-19 rajoittaa edelleen lentojen saatavuutta, ja tarjonta on siksi tarkistettava aina lentoyhtiön sivulta.

Suoraan kohteeseen

Varaa lennot lentoyhtiöiden sivustoilta

Tampere-Pirkkalan lentoasema tarjoaa lentoyhteyden yli 300 kohteeseen vain yhden vaihdon kautta. Asemalla operoivat SAS, Ryanair, airBaltic ja matkanjärjestäjistä TUI, Matkapojat ja Ikaalisten matkatoimisto. 

#kotikenttäetu on yhteinen asia

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä keskisessä Suomessa ja on siksi yksi Suomen vilkkaimpia lentoasemia. Business Tampereen ja koko Tampereen seudun tavoitteena on kehittää asemasta entistä aktiivisempi yhteysasema Suomen ja Euroopan välille ja panostaa suoriin lentoyhteyksiin. Tampereen seutu kasvaa ja kansainvälistyy tällä hetkellä nopeasti, mikä vaatii hyvää lentoliikenneverkostoa.

Kotikenttäetu ei koske ainoastaan Tampereen seutua. Tampere-Pirkkalan lentoasema on lähikenttä myös koko keskiselle Suomelle, kuten Jyväskylälle, Seinäjoelle ja Vaasalle ja Satakunnan alueelle.

Hyödynnetään yhteinen kotikenttäetumme!