Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Lennä helposti ja nopeasti Tampereelta

Tampere-Pirkkalan lentoasema tarjoaa koko keskiselle Suomelle kotikenttäedun. Lentoasema avautuu matkustajaliikenteelle jälleen syksyllä 2021. Matkasi voit varata jo nyt, vaikka lennätkin vasta myöhemmin.

Omalta kotikentältä lennät helposti ja nopeasti kaikkialle Eurooppaan. Hyödynnä lyhyt lentokenttämatka ja lomaile kohteessa pidempään!

Tampere-Pirkkalan lentoasema tarjoaa lentoyhteyden yli 300 kohteeseen vain yhden vaihdon kautta. Asemalla operoivat Finnair, SAS, Ryanair, airBaltic ja matkajärjestäjistä TUI, Matkapojat ja Ikaalisten matkatoimisto. Suorat lennot kohdistuvat Helsinkiin, Riikaan, Tukholmaan ja Lontooseen. Lisäksi matkanjärjestäjillä on runsaasti omia lentoja vaihtuviin kohteisiin – esimerkiksi Kanariansaarille ja Kreikkaan.

Huomioithan, että COVID-19 rajoittaa edelleen lentojen saatavuutta, ja tarjonta on siksi tarkistettava aina lentoyhtiön sivulta.

Suoraan kohteeseen

Hyödynnä kotikenttäetu! Näihin kohteisiin lennät suoraan Tampereelta.

Hyödynnä kotikenttäetu

Lennä Tampereelta maailmalle! Tutustu kohteisiin ja varaa matkat lentoyhtiön tai matkanjärjestäjän sivuilta.

Riika

Tukholma

Kanariansaaret

Lontoo

 

#kotikenttäetu on yhteinen asia

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä keskisessä Suomessa ja on siksi yksi Suomen vilkkaimpia lentoasemia. Business Tampereen ja koko Tampereen seudun tavoitteena on kehittää asemasta entistä aktiivisempi yhteysasema Suomen ja Euroopan välille ja panostaa suoriin lentoyhteyksiin. Tampereen seutu kasvaa ja kansainvälistyy tällä hetkellä nopeasti, mikä vaatii hyvää lentoliikenneverkostoa.

Kotikenttäetu ei koske ainoastaan Tampereen seutua. Tampere-Pirkkalan lentoasema on lähikenttä myös koko keskiselle Suomelle, kuten Jyväskylälle, Seinäjoelle ja Vaasalle ja Satakunnan alueelle.

Hyödynnetään yhteinen kotikenttäetumme!