Siirry sisältöön
Kartta

Holiday Club Tampereen Kehräämö on kylpylähotelli Suomen kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, Tampereella. Ainutlaatuista tunnelmaa luo kylpylä, joka sijaitsee yli 100 vuotta vanhassa Lapinniemen puuvillakehräämössä. Kaupunkiloma Tampereella on loistava vaihtoehto niin lapsiperheille, pariskunnille kuin kokousasiakkaillekin.

Holiday Club Tampereen Kylpylässä polskit lämpimässä vedessä läpi vuoden. Rentoudu erilaisissa altaissa, kokeile virtuaalista allasjumppaa ja levähdä välillä kylpylän saunaosastolla sekä Harmony Span ihanissa hemmotteluhoidoissa.

Kaupunkilomalla Tampereella nautit lukuisista ravintoloista, kaupoista tai jopa huvipuistosta – ja palaat aktiivisen päivän jälkeen hotellin rauhaan. Lapinniemen alue on lomailijalle loistava, sillä olet sekä keskikaupungin että Särkänniemen huvipuiston välittömässä läheisyydessä. Lapsiperheen kannattaa muistaa myös Muumimuseo.

Tampereen Kylpylässä makunautintoja ja viihtyisän ympäristön tarjoavat Ravintola Cotton ja Classic Pizza Restaurant. Allasbaarissa nautiskelet juomista ja pikkupurtavasta rennosti kylpytakissa altaan äärellä.

Katso lisää