Siirry sisältöön
Kartta

Ympäristöystävälliset Nolla-mökit antavat mahdollisuuden vierailla ainutlaatuisissa paikoissa luonnon keskellä. Kolmion mallisen Nolla-mökin suuri ikkuna avautuu kohti luonnonkauniita näkymiä ja mahdollistaa yhteyden luontoon.

Viikinsaari on vain 20 minuutin päässä Tampereen keskustasta sijaitseva ainutlaatuinen aarre, joka tarjoaa erilaisia palveluja ja aktiviteetteja kaikenikäisille. Saaren pinta-alasta peräti 71 % on luonnonsuojelualuetta, mikä tekee saaresta merkittävän ekologisen kohteen. Viikinsaari on toiminut virkistysalueena jo 1800-luvun puolivälistä lähtien. Saarella toimii myös Tampereen vanhin ravintola.

Viikinsaaren Nolla-mökit sijaitsevat saaren eteläpuolella lehdon siimeksessä. Mökin ikkunasta avautuu mökin sijainnin mukaan joko upea järvinäköala tai monimuotoinen metsä jylhine mäntyineen. Mökin suuret ikkunat ja telttamainen arkkitehtuuri tekevät yöpymisestä ainutlaatuista. Voit todella kokea nukkuvasi luonnossa, kaukana kaupungin sykkeestä.

Nolla-mökki on parhaimmillaan kahdelle yöpyjälle, mutta Nollassa voi mukavasti majoittua myös lasten kanssa, sillä sängyt saa levitettyä yhdeksi suureksi pediksi. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja niistä löytyy laadukkaiden peittojen ja tyynyjen lisäksi muun muassa liesi, ruuanlaittoon tarvittavat välineet sekä ekologiset kertakäyttöastiat. Lisäksi mökit on varusteltu valoilla, sähköpistorasialla ja lämpöpatterilla, joka mahdollistaa yöpymisen viileämpinäkin aikoina. Lemmikit ovat myös tervetulleita Nollaan, sillä yksi mökeistä on lemmikkiystävällinen.

Nolla tarjoaa majoittujilleen kuljetuksen edestakaisin, ja yleinen saunavuoro sisältyy myös majoituksen hintaan. Voit täydentää saariseikkailuasi ja nauttia vesiretkistä vuokraamalla Nollalta yksikkökajakit tai SUP-laudat.

Tule kokemaan ainutlaatuinen majoituselämys Viikinsaaren Nolla-mökeissä ja tee kesästäsi unohtumaton saaren luonnonkauniissa ympäristössä ja monipuolisten palveluiden äärellä!

Katso lisää