Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

 

#MyHomeTampere on sulkenut ovensa, kiitos asukkaille ja yhteistyökumppaneille!

 

 

 

 

Vaikuttaja, tule meille kylään!

 

Rentoa eloa paikalliseen malliin ja ilman tiukkoja aikatauluja Suomen rakastetuimmassa kaupungissa. Kuulostaako hyvältä?

Jos kuulosti, Visit Tampereen ja Forenomin #MyHomeTampere voi olla juuri sinua varten.

Tarjoamme sinulle käyttöön modernin asunnon hyvien kulkuyhteyksien keskeltä, mahdollisuuden tuottaa laadukasta sisältöä omiin kanaviisi, personoidun Tampere-paketin ja mahdollisuuden vierailla kiinnostavimmissa nähtävyyksissä, saunoissa, ravintoloissa, kahviloissa ja luontokohteissa tutustuen kaupunkiin kuin paikallinen.

#MyHomeTampere on avoinna vuonna 2020 maaliskuusta elokuun loppuun.

 

1
vaikuttaja-asunto
1000
mahdollisuutta!

Mikä se on?

 

Visit Tampereen ja Forenomin yhteistyössä vaikuttajien käyttöön tarjoama asunto Tampereella, hyvien liikenneyhteyksien keskellä.

 

Kenelle se on tarkoitettu?

 

Suomalaisille ja kansainvälisille sosiaalisen median vaikuttajille ja mielipidevaikuttajille.

 

Miten sinne pääsee asukkaaksi?

 

Täyttämällä hakemuslomakkeen, joka löytyy tämän sivun lopusta. Visit Tampere valitsee hakemusten perusteella vaikuttajat, jotka kutsutaan vierailulle. Asukkaaksi voi hakea vaikka heti. #MyHomeTampere on avoinna maaliskuusta 2020 elokuuhun 2020.

 

Mitä odotamme vierailtamme?

 

Tutustumista Tampereeseen paikallisten tyyliin, omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Sisällön jakamista omissa kanavissaan valitsemillamme hashtageilla, kuten #VisitTampere #MyHomeTampere #HungryForTampere  ja tägäämällä postauksiin @visittampereofficial.

Mitä Visit Tampere tarjoaa vierailleen?

 

  • Matkat Tampereelle ja takaisin.
  • 3-6 päivän majoituksen sosiaalisen median vaikuttajille ja mielipidevaikuttajille ilman tiukkoja aikatauluja ja ohjelmia.
  • Majoituksen viihtyisästi sisustetussa asunnossa Suomen rakastetuimmassa kaupungissa, Tampereella.
  • Henkilökohtaisen, sinulle kootun Tampere-paketin. Paketti voi sisältää vierailuvinkkejä, aterioita, sisäänpääsy- ja tapahtumalippuja, tuotelahjoja, julkisen liikenteen matkakortit ja kesäsesonkina mahdollisuuden käyttää polkupyöriä.
  • Mahdollisuuden tutustua kaupunkiin kuin paikallinen vierailemalla kiinnostavimmissa kulttuurikohteissa, nähtävyyksissä, saunoissa, ravintoloissa, kahviloissa ja luontokohteissa.
  • Majoituksen vaikuttajalle ja yhdelle vapaavalintaiselle vieraalle sekä lapselle.
  • Mahdollisuuden tuottaa sisältöä omiin kanaviin.
  • Erikseen sovittuna valikoiduille vaikuttajille pidemmän majoituksen, johon kuuluu matka lähialueelle

 

 

Forenom – Stay Easy

 

Haluamme tehdä vierailustasi helpon, niin että voit tuntea olosi kotoisaksi. Yhdistämme palvelujen helppouden asunnon tarjoamaan mukavuuteen ja vapauteen. Tarjoamme nykyaikaiseen matkustamiseen ja asumiseen ratkaisuja, jotka antavat vastinetta rahoillesi.

Olemme Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja, ja keskitymme vahvasti yritysasiakkaisiin. Valikoimaamme kuuluu yli 7800 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kaikissa suurissa kaupungeissa, ja majoitamme vuosittain yli 200 000 asukasta.

Lue lisää Forenomista ja sen tarjoamista majoitusmahdollisuuksista. 

 

Isku

Iskun huonekalut tuovat vaikuttaja-asuntoon suomalaista sisustusta. Esimerkiksi Curve on ajan trendeihin täydellisesti sopiva sohva. Korkea maavara tekee sohvalle siron ilmeen ja kapeat, mutta kurvikkaat käsinojat sopivat pehmeään muotoiluun ja tuovat rentoa ilmettä. Korkeat jalat antavat mahdollisuuden helppoon imurointiin ja mahdollisuus pestä sohvan päälliset runkoineen.

Kaikki Iskun valmistamat sohvat tehdään Lahdessa. Isku ei kuitenkaan jättänyt kotimaisuutta siihen – myös materiaalit sohvien valmistukseen hankitaan Suomesta:

Koivuvaneri Säynätsalosta
Vanu Kankaanpäästä
Verhoiluliima Lempäälästä
Vaahtomuovit Kouvolasta
Selkätyynyt Jalasjärveltä

Yhteistyökumppanimme

Mukana myös

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Olga Javits

PR-asiantuntija

I’m responsible for Visit Tampere’s domestic and international influencer and media collaborations. I also plan and implement international PR campaigns.