Siirry sisältöön

Helposti saavutettava Tampere-Pirkkalan lentoasema on koko keskisen Suomen yhteinen etu. Omalta kotikentältä lennät helposti ja nopeasti eri puolille Eurooppaa, ja jatkoyhteydet  kaikkialle maailmaan ovat erinomaiset. Matkanjärjestäjät tarjoavat suoria lentoja etelän lämpöön.

Hyödynnä lyhyt ja helppo matka lentoasemalle ja lomaile kohteessa pidempään! Kentälle pääset helposti ja nopeasti Nyssen suoralla lentokenttäbussiyhteydellä nro 103, joka kulkee rautatieaseman ja linja-autoaseman kautta.

Tarkistathan tarjonnan aina lentoyhtiön omilta sivulta.

Suoraan kohteeseen

Tampere-Pirkkala on kansainvälisesti saavutettavampi kuin koskaan. Lennät kotikentältä kahdeksaan eurooppalaiseen kohteeseen ja niiden kautta kaikkialle maailmaan. Tampere-Pirkkalan lentoasema tarjoaa lentoyhteyden yli 500 kohteeseen vain yhden vaihdon kautta. Asemalla operoivat Ryanair, airBaltic ja matkanjärjestäjistä TUI, Matkapojat, Ikaalisten matkatoimisto ja Aventours.
Hyödynnä sujuvat ja nopeat lentoyhteydet lähikentältä!

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä keskisessä Suomessa ja on siksi yksi Suomen vilkkaimpia lentoasemia. Tavoitteena on kehittää asemasta entistä aktiivisempi yhteysasema Suomen ja Euroopan välille ja panostaa suoriin lentoyhteyksiin. Tampereen seutu kasvaa ja kansainvälistyy tällä hetkellä nopeasti, mikä vaatii hyvää lentoliikenneverkostoa.

Kotikenttäetu ei koske ainoastaan Tampereen seutua. Tampere-Pirkkalan lentoasema on lähikenttä myös koko keskiselle Suomelle, kuten Jyväskylälle, Seinäjoelle, Vaasalle ja Satakunnan alueelle.

Lisäksi kentälle pääsee helposti ja nopeasti! Nyssen avaama suora lentokenttäbussiyhteys Tampereen keskustasta lentoasemalle on synkronoitu lentoaikataulujen kanssa. Bussi numero 103 kulkee rautatieaseman ja linja-autoaseman kautta ja sujuvoittaa kentälle saapumista.

Lentokenttäbussin aikataulut julkaistaan reittioppaassa toistaiseksi viikko kerrallaan. Nyssen verkkosivuilta löydät aikatauluja useammalle viikolle. Aikataulut voivat muuttua lentoaikataulujen muutosten myötä.

Hyödynnetään yhteinen kotikenttäetumme!