Siirry sisältöön
Kartta

Suoraan kohteeseen

Omalta kotikentältä lennät helposti ja nopeasti eri puolille Eurooppaa, ja jatkoyhteydet  kaikkialle maailmaan ovat erinomaiset. Etelän lämpöön pääset matkanjärjestäjien tarjoamilla suorilla lennoilla.

Kentälle pääset helposti ja nopeasti Nyssen suoralla lentokenttäbussiyhteydellä nro 103, joka kulkee rautatieaseman ja linja-autoaseman kautta.

Tampere-Pirkkalan lentoasemalta lennät yhteentoista eurooppalaiseen kohteeseen ja niiden kautta kaikkialle maailmaan, yli 300 kohteeseen vain yhden vaihdon kautta. Asemalla operoivat airBaltic, LYGG ja matkanjärjestäjistä TUI, Matkapojat, Ikaalisten matkatoimisto ja Aventours.

Tarkistathan tarjonnan aina lentoyhtiön omilta sivulta.

#kotikenttäetu

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja on siksi yksi Suomen vilkkaimpia lentoasemia. Tavoitteena on kehittää asemasta entistä aktiivisempi yhteysasema Suomen ja Euroopan välille ja panostaa suoriin lentoyhteyksiin. Tampereen seutu kasvaa ja kansainvälistyy tällä hetkellä nopeasti, mikä vaatii hyvää lentoliikenneverkostoa.

Kotikenttäetu ei koske ainoastaan Tampereen seutua. Tampere-Pirkkalan lentoasema on lähikenttä myös koko keskiselle Suomelle, kuten Jyväskylälle, Seinäjoelle, Vaasalle ja Satakunnan alueelle.

Lisäksi kentälle pääsee helposti ja nopeasti! Nyssen avaama suora lentokenttäbussiyhteys Tampereen keskustasta lentoasemalle on synkronoitu lentoaikataulujen kanssa. Bussi numero 103 kulkee rautatieaseman ja linja-autoaseman kautta ja sujuvoittaa kentälle saapumista.

Lentokenttäbussin aikataulut julkaistaan reittioppaassa toistaiseksi viikko kerrallaan. Nyssen verkkosivuilta löydät aikatauluja useammalle viikolle. Aikataulut voivat muuttua lentoaikataulujen muutosten myötä.

Hyödynnetään yhteinen kotikenttäetumme!