Siirry sisältöön
Kartta

Lapland Hotels Arenan 12. kerroksessa sijaitseva Laawu Rooftop Terrace & Sauna tarjoaa elämyksiä niin hotellin asiakkaille, Tampereen Nokia Arenan tapahtumissa vieraileville kuin kaupunkilaisillekin. Kokonaisuuden muodostavat lähes 300-paikkainen terassi baareineen ja keittiöineen sekä kolme erillistä saunaa.

Kesän ajan kattoterassin saunat Naava ja Kaarna ovat avoinna myös kaupunkilaisille ja kaupungissa vieraileville.
Aukioloajat: Ma-pe klo 14-21 ja la 16-21.
Saunavuoron hinta 15€/henkilö, sisältäen pyyhkeen. 4-12-vuotiaat puoleen hintaan ja alle 4-vuotiaat maksutta. Saavuthan saunomaan hotellin vastaanoton kerroksesta neljä, johon voit maksaa saunavuoron.
Saunatilat ovat anniskelualuetta, joten omat juomat ei ole sallittu. Saunajuomat voi ostaa kattoterassi Laawun baarista tai vastaanotosta. (Laawun baari avoinna säävarauksella).

Kattoterassi Laawun saunat Naava ja Kaarna on myös varattavissa yksityiskäyttöön maanantaista lauantaihin klo 12-13.30 ja sunnuntaisin klo 12–13.30 tai 14–15.30.
Saunavuoron hinta 145 € sis. pyyhkeet.
Saunaan mahtuu 8–10 henkeä.
Tuohta toimii tilaussaunana max 12 henkilölle. Tuohta-tilaussaunasta, sen ulkoporealtaasta ja samassa kokonaisuudesta sijaitsevasta Huvila-kabinetista avautuvat upeat panoramanäkymät. Tuohtaan voi tilata herkulliset tarjoilut aitiomenustamme.

Katso lisää