Siirry sisältöön
Kartta

Tampere-talo on iso ja valoisa kulttuuri- ja kokouskeskus Tampereen sydämessä, kivenheiton päässä rautatie- ja bussiasemilta. Tampere-talo tekee kaikista tapahtumista kokouksista konsertteihin unohtumattomia elämyksiä. Varaatpa sitten yhden tilan tai komeasti koko Tampere-talon, meillä tilaisuutesi on kuin kotonaan!

Tampere-talo tarjoaa noin 20 monipuolista ja elämyksellistä tilaa erityyppisiin ja -kokoisiin kokouksiin ja yritystilaisuuksiin. Esimerkiksi Isoon saliin mahtuu lähes 2000 osallistujaa. 500-paikkaisen Pienen salin oheistilat puolestaan mahdollistavat toimivan näyttely- ja rinnakaistilojen kokonaisuuden. Maestro hurmaa koko seinän mittaisella maisemaikkunalla vihreän Sorsapuiston suuntaan ja toimii tilanteesta riippuen auditoriona tai vaikkapa joogasalina. Monikäyttöinen Sorsapuistosali sopii mainiosti suuriin näyttelyihin, seminaareihin ja yritysjuhliin. Tutustu kaikkiin tiloihin nettisivuillamme.

Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030 -ohjelmaan. Työskentelemme joka päivä ympäristöä, ihmisiä ja yhteisöä kunnioittaen. Tampere-talo on Suomen ensimmäinen hiilineutraali kongressi- ja konserttikeskus. Haluamme edistää kestävää kulutusta, hillitä ilmastonmuutosta ja toimia vihreiden tekojen edelläkävijänä toimialallamme. Meille on tärkeää ottaa huomioon toimintamme vaikutukset ympäristössä ja yhteiskunnassa. Näin myös asiakkaamme toimivat kestävästi.

Katso lisää