Siirry sisältöön
Kartta

Vanhan kivinavetan ylinen
Kesäisin. Maalaisromanttista tunnelmaa 1870-luvulta peräisin olevan entisen kivinavetan yläkerrassa. Loft-tyylistä avointa tilaa ja latohäät-tunnelmaa 350 m2. Paikkoja max. 150. Vuokrataan omatoimisille juhlien järjestäjille. Erityisen suosittu häihin, sopii myös muihin yksityistilaisuuksiin, konsertteihin ja luento- ym. tapahtumiin. Rento ilmapiiri, ainutlaatuinen paikka unohtumattomille juhlille! Esteetön pääsy luiskia pitkin, ekovessat alakerrassa, yksi myös liikuntarajoitteisille. Avoinna sopimuksen mukaan. Hinnat sopimuksen mukaan.

Vanhan väentuvan pakari
Kesäisin. 1700-luvun tunnelmaa. Vanhan väentuvan puolella on säilynyt aitoa vanhan ajan tunnelmaa. Pakari-juhlatila on korkeaa, avaraa, leveähirsistä tilaa.
Pöytäpaikkoja 60. Pakaria on mahdollista vuokrata erikseen tai koko rakennusta majoitustiloineen kokonaisuutenaan. Majoitustilaa lisävuoteineen 12:lle. Hinta sopimuksen mukaan.

Päärakennuksen tupa
Lämminhenkistä tunnelmaa ryhmille ja pieniin perhejuhliin ympäri vuoden. Aamiainen tarjoillaan yleensä täällä päärakennuksen tuvassa. Illallista ja muuta tarjoilua min. 15 hengen ryhmille. Viitisenkymmentä istumapaikkaa – tunnelmallinen vaikka pikkujouluihin. Tuvassa on kiertoilmallinen avotakka ja harmonikka soittotaitoisille.

Katso lisää