Tampereen Kalamarkkinat ovat saavuttaneet yleisön kiistattoman suosion. Suomen ensimmäiset kalamarkkinat pidettiin Tampereella vuonna 1991 Laukontorilla. Siitä lähtien kymmenet tuhannet markkinavieraat ovat tutustuneet uusiin makuelämyksiin kaksi kertaa vuodessa järjestettävässä tapahtumassamme.
Perinteikäs tapahtuma on myös erittäin ajankohtainen foorumi lähiruoan ja ilmastoahdistuksen ollessa tapetilla. Kalamarkkinat houkuttelevat toista sataa yrittäjää eri puolilta Suomea tarjoamaan monipuolisia kala- ja erätuotteita, ruoka-annoksia, elintarvikkeita ja käsitöitä markkinaväelle.
Kalatuotteiden myynti on keskitetty torialueelle ja oheistuotteet ovat reuna-alueilla. Tarjolla on tuoretta kalaa, uunituoretta savu- ja loimukalaa, kalahampurilaisia, kalakukkoja, paistettuja silakoita, muikkuja, kirjolohia ja lohia, säilykkeitä sekä tietenkin perinteisiä ammattikalastajien silakkatuotteita. Mukana on myös muita saaristolaistuotteita mm. tyrnimehua, saaristolaisleipää jne.
Markkinat ovat avoinna
Pe 29.9. klo 10-18
La 30.9. klo 9-17
Su 1.10. klo 10-17