Siirry sisältöön
Kartta

Rekisteröitymällä kuvapankin käyttäjäksi, hyväksyt seuraavat käyttöehdot

  1. Kuvapankin kuvat ja videot (”Kuvat”) tarjoaa Visit Tampere Oy, Business Tampere Oy sekä Tampereen kaupunki.
  2. Kuvia saa käyttää Tampereen kaupungin tai Tampereen seudun markkinointia koskevassa yhteydessä eri medioissa. Kuvia saa käyttää yrityksen palveluiden tai tuotteiden markkinoinnissa vain siltä osin kun markkinointimateriaali tai sen osa on yhteydessä Tampereen kaupungin tai Tampereen seudun markkinointiin.  Kuvia ei saa hyödyntää missään tuotteissa (esimerkiksi postikorteissa, kirjoissa, seinätapeteissa ja muissa yrityksen tuotteissa). Kuvien käytöstä yksinomaan yrityksen omassa markkinoinnissa ilman yhteyttä Tampereen kaupungin tai Tampereen seudun markkinointiin tai Kuvien käytöstä tuotteissa tulee aina sopia erikseen kuvaajan, Kuvissa esiintyvien henkilöiden ja muiden Kuvan oikeudenhaltijoiden kanssa.
  3. Visit Tampere Oy:n, Business Tampere Oy:n tai Tampereen kaupungin nimi sekä valokuvaajan nimi (Kuvan nimessä olevan tiedon mukaan) tulee aina ilmoittaa Kuvien yhteydessä, kun niitä julkaistaan tai saatetaan yleisön saataville. Mikäli Kuva jaetaan sosiaalisessa mediassa, sen yhteydessä tulee ilmoittaa kuvaajan nimi ja käyttää hashtagiä #visittampere #businesstampere tai #tamperekaupunki.
  4. Kuvia ei saa käyttää lain tai hyvän tavan vastaisessa tarkoituksessa eikä niitä saa käyttää asiayhteydestä (Tampereen kaupungin tai Tampereen seudun markkinointi) irrotettuna tai poliittisissa/aatteellisissa tarkoituksissa. Kuvien käyttäminen luvatta kaupallisiin tarkoituksiin tai muuten näiden ehtojen vastaisesti saattaa johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin. Huomioi kansio- ja kuvauskohtaiset ehdot kuvien käytössä.
  5. Visit Tampere Oy pidättää itselleen oikeuden evätä pääsyn kuvapankkiin ja keskeyttää käyttäjän kuvapankin materiaalin käyttöoikeuden, mikäli Kuvia käytetään muussa kuin näissä ehdoissa sallituissa käyttötarkoituksissa.
  6. Lehdistön ja median edustajilla on oikeus käyttää Kuvia Tampereen kaupunkia tai Tampereen seutua koskevissa artikkeleissa kuvituskuvina kaikissa medioissa.
  7. Kuvien käyttö on maksutonta.
  8. Kuvia ei saa muunnella tai muuttaa ilman Visit Tampere Oy:n lupaa. Muunteluna tai muuttamisena ei kuitenkaan pidetä sellaista Kuvan rajaamista, joka on vähäistä ja julkaisemisen kannalta teknisesti välttämätöntä.
  9. Kuvien käyttäjä sitoutuu käyttämään Kuvia vain omassa toiminnassaan.
  10. Kuvien käyttäjä sitoutuu hävittämään Kuvien kappaleet, kun Kuvien käyttö on päättynyt.
Kuvapankki rekisteröityminen