Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Joulun tapahtumia ja tunnelmaa

02.12.2020

Tampereen Joulutori ja muita joulutapahtumia

 

Tampereen Joulutori 4.-22.12.2020

Joulukuun ajan Keskustori on jälleen tunnelmallinen ja tuoksuva kylä, joka täyttyy käsityöläisten uniikeista luomuksista ja siitä aidosta joulun tunnelmasta! Joulutorilla on kiinnitetty erityistä huomioita asiakkaiden ja myyjien turvallisuuteen. Asiointi tapahtuu ulkoilmassa, käytäviä on levennetty ja käytössä ovat turvapleksit, korttimaksut sekä maskisuositus.

Joulutori on avoinna joka päivä klo 11–19, Glögiravintola klo 11–20 ja Munkkikahvila 10–19.

Joulutori avautuu tänä vuonna vaiheittain. Joulutunnelmaan pääsee jo lauantaina 28. marraskuuta! Glögiravintolan ja Munkkikahvilan lisäksi osa elintarvikkeita ja käsitöitä myyvistä mökeistä ovat siitä lähtien avoinna aina 22.12. saakka. Kaikki mökit ovat avoinna perjantaista 4.12. lähtien.

Lue Joulutorista lisää täältä.

 

Tallipihan Joulu 21.11.-23.12.2020

Kauniit pienet puutalot kätkevät sisäänsä ihanat puodit ja putiikit, jotka ovat tulvillaan nähtävää ja ostettavaa. Suussasulavat herkut löytyvät upean suklaapuodin monipuolisesta valikoimasta. Nostalgisessa kahvilassa tuoksuvat glögi, piparkakut ja vastaleivotut leivonnaiset. Pihan kojuissa kädentaitajat myyvät tuotteitaan pukinkonttiin ja piristämään talvista joulukuuta. Tallipihan joulu eläimineen kutsuvat pikkuväkeä jouluiselle pihalle. Vanhan tallin tiloissa on tunnelmallinen Hohde joulukauppa. Vilho-aasi ja pikkuinen poni Lassi ovat vierailulla Tallipihan joulussa 23.12. asti. Lue lisää Tallipihan Joulusta ja sen tapahtumista täältä

 

Ratinan joulunaika 1.-23.12.2020

Tampereen jouluisin ja monipuolisin kauppakeskus on valmiina jouluun. Löydät kaiken tarvittavan kätevästi yhdestä paikasta, Tampereen sydämestä. Ihanaa muotia kaikenikäisille, laadukkaat sisustuslahjat, monenlaiset herkut, päivittäistavarakaupat, kotikuntoilijan välineet ja vaatteet ja kauneus- ja terveyslahjat. Ratinassa on nyt myös keskustan paras lelukauppa, XS Lelut! Tervetuloa helpoille ja turvallisille jouluostoksille. Info-pisteeltä voit hakea kertakäyttöisen kasvomaskin asioinnin ajaksi.

Joulupukki on paikalla sunnuntaisin 6.12., 13.12. ja 20.12. klo 11–15. Lauantaisin Quartet Sonore -jousikvartetti klo 13–16.

Lue ajankohtaista tietoa jouluostoksista ja asioinnista Ratinassa.

 

Designtori 11.-13-12.

Suomalaista muotoilua esittelevä Tampereen jouluinen Designtori levittäytyy keskustan kivijalkaliikkeisiin, designtoritampere.fi -sivustolle sekä tapahtuman ohjelmaa voi seurata Facebook -ryhmässä. Tapahtumaviikonlopussa mukana useita kotimaisia merkkejä ja mielenkiintoista ohjelmaa myös verkon välityksellä!

 

Finlaysonin joulu 1.12.-5.1.

Finlaysonin alue on Tampereen jouluisin kaupunginosa. Finlaysonin alueella ja lähikorttelissa voi kokea jouluisia elämyksiä ainutlaatuisessa ja kauniisti valaistussa ympäristössä. Alueelta löytyy esimerkiksi valloittava Hiirulaisen joulukalenteri. 

 

Talviterassille glögeille oman seurueen kesken

G Livelab Tampere avaa talviterassin perjantaina 4.12. Musiikkiklubin pihaan Tammerkosken rantaan avautuvalle talviterassille tulee kuusi lasista rakennettua terassimökkiä asiakaskäyttöön. Kuuden neliömetrin kokoiset kasvihuoneen malliset terassimökit mahdollistavat illanvieton omassa 2-6 hengen seurueessa. Terassimökit siivotaan huolellisesti ja tuuletetaan jokaisen asiakasvierailun välissä. 

Ensimmäisen viikonlopun 4.-5.12. ajan talviterassille voi tulla ilman ajanvarausta ja terassimökin saa käyttöönsä maksutta. Jatkossa G Livelab veloittaa seurueilta 20 euron tuntikohtaisen käyttömaksun.

Terassimökkien varaukset:
p. 050 590 5628
ravintola.tampere@livelaboratorio.fi

 

Jouluista tunnelmaa herkkujen kera

 

Faktahan on, että Tampereella vietetään joka sesonkia munkkien äärellä. Niin myös joulun aikaa! Pyynikin Näkötornin munkkeja on saatavilla Keskustorin kahvilassa, Joulutorilla sekä tietenkin Näkötornilla. Näkötornin kahvila on ehdottoman tunnelmallinen pimeän metsän keskellä! Näkötornin kahvila on auki vuoden jokaisena päivänä, joten sinne voi mennä munkkikahveille vaikka jouluaattona. Joulun tunnelmasta voit myös nauttia myös muissa keskustan tunnelmallisissa kahviloissa. Tutustu kahvilatarjontaan tästä!  

Jos munkki ei täytä mahaa tai kaipaat hieman tuhdimpaa purtavaa päiväsaikaan, Kohokohdat on koonnut maistuvan kattauksen joululounaita Tampereella.

 

Katso joulun ajan tapahtumia lisää tapahtumakalenteristamme sekä Joulu Tampere-sivustolta!

 

 

Joulun ajan tapahtumia Tampereella

G Livelab Tampere LIVE

25.08.2021 19:00-23:00
Puutarhakatu 1, Tampere, Suomi

Niemi-Kapeen savusaunan yleiset vuorot

29.08.2021 13:00-21:00
Kapeenniementie 22, Tampere, Suomi

Tampereen Valoviikot

29.10.2021-13.03.2022
Tampere, Suomi

Tampereen Joulutori

27.11.2021-22.12.2021 11:00-19:00
Keskustori, Tampere, Suomi