Parhaat ravintolalaivat ja terassit - Visit Tampere

Parhaat ravintolalaivat ja terassit

08.05.2020

Tampere on ihanteellisessa paikassa kahden suuren järven keskellä, järviluonnon ympäröimänä. Nauti kylmä juoma ja ruokaile veden äärellä maisemista ja raikkaasta ilmasta nauttien tai katsele kaupungin menoa ja vilskettä terassilta käsin!

Ratinan suvannossa ja Laukontorin liepeillä riittää kesäaikaan kuhinaa ja mahdollisuuksia ruokailuun järvimaisemassa. Gastrolaiva m/s Tampereen löydät joko Laukontorin laiturista tai Pyhäjärven aalloilta, tällä legendaarisella laivalla nimittäin pääsee risteilemäänkin. Keittiössä valmistuu laadukkaat annokset paikallisista raaka-aineista, pienempään nälkään tarjolla on tapaksia, ja isomman nälän yllättäessä kannattaa haukata vaikka haukiburgeria! Niin ikään Laukontorilla sijaitsee Saunaravintola Kuuma, jossa pääsee nauttimaan kipakoiden löylyjen lisäksi loistavista drinkeistä ja Pohjoismaisen keittiön herkuista paikallisella twistillä.  Koskikeskuksen edessä puolestaan kelluttelee ravintolalaiva Little Joe, joka tarjoilee mm. salaatteja, avotuliuunissa valmistettua pizzaa ja focacciaa nälkäisille. Ratinan stadionin rannalla palvelee Players Boat, jossa saa virkistävien juomien lisäksi myös grillistä purtavaa.

Jos ei ole nälkä, mutta sitäkin suurempi jano, löytyy Ratinasta siihenkin onneksi helpotusta! Legendaarinen Suvi-laiva palvelee janoisia Laukontorin puolella ja on monille paikallisille perinteisin paikka kesän terassikauden avaukselle. Kesäravintola Laituri puolestaan on Ratinan stadionin puolella suvantoa, ja lähinnä auki ilta-aikaan. Laiturilla pääsee nauttimaan kylmistä juomista ja livemusiikista.

Veden äärelle pääsee kesäisin Ratinan rannassa myös ravintola Rantaan, jonka terassilla tarjoillaan rentoa evästä tacojen, salaattien ja burgereiden muodossa.

Jack the Rooster on legendaarinen baari, ravintola ja terassi, joka sijaitsee keskellä koski- ja tehdasmiljöötä. Iso terassi täyttyykin nopeasti kevätauringon alkaessa lämmittää. Roosterin terassilla kohtaat ystävät ja uudet tuttavuudet, iltojen piementyessä sisätilat valloittaa elävä musiikki ja mukaansa tempaava meininki.

Paapan Kapakka on legendaarinen jazzpubi Hämeenkadun ja Hatanpään valtatien kulmassa. Kesällä pubin edustan valtaa vilkas terassi, josta näkee suoraan pääkadun vilinään sekä kosken partaalle.

Tullikamarin aukiolla sijaitseva Bar Passion on menevä ja mittava ravintola, jonka kesäterassi on hulppean kokoinen ja varsin paisteinen. Paikka tarjoaa kylmien ja kuumien juomien lisäksi trendikästä musiikkia, laajan valikoiman erilaisia seurapelejä ja valikoidusti eri urheilutapahtumia valkokankaalta ja tv-ruuduista.

Ravintola Telakka on vuonna 1996 perustetun kulttuuritalo Telakan sydän. Vanhan varastorakennuksen persoonallinen miljöö ja aurinkoinen terassi tarjoilevat lounasta ja à la carte annoksia, sekä elävää musiikkia.

Rillinki on kaupunkilaisten keidas Hämeenpuistossa. Tarjolla on vaihtuvia katuruoan klassikoita paikallisista perinneherkuista kansainvälisiin tuttavuuksiin. Juomavalikoimassa pääroolissa ovat laatuviinit sekä mainiot, runsaslukuiset oluet, eritoten paikallisen Nordic Breweryn panimon mallasherkut.

Visit_Tampere_Laukontori_Kuuma_Sauna_Ravintola_Restaurant_Drone_Laura_Vanzo

Saunaravintola Kuuma

Laukontori 21, 33200 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Laukontori Harbour Laura Vanzo

Little Joe – Ravintolalaiva

Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere
Lue lisää
Laituri

Kesäravintola Laituri

Suvantokatu 1, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Flowers Kehräsaari And Tammerkoski View In Summer Laura Vanzo

Ravintola Ranta

Hatanpään valtatie 1, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere People Drinking On Jack The Rooster Terrace In Summer Laura Vanzo

Jack the Rooster

Satakunnankatu 13 B, Tampere
Lue lisää
Visittampere Paapan Kapakka

Paapan Kapakka

Koskikatu 9, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Bar Passion

Bar Passion

Tullinaukio, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Telakka

Ravintola Telakka

Tullikamarin aukio 3, 33100 Tampere
Lue lisää
Rillinki

Rillinki

Hämeenpuisto 24, Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Korkkarit kattoon!
Yöelämä

Korkkarit kattoon!

Täällä tanssitaan!
Lue lisää
Pubit ja Gastropubit
Ravintolat

Pubit ja Gastropubit

Tässä suosikkimme joihin piipahtamista et varmasti kadu!
Lue lisää
Mustanlahden tapahtumasatama
Ravintolat

Mustanlahden tapahtumasatama

Mustalahden tapahtumasatama tarjoilee makuja, musiikkielämyksiä ja järvitunnelmaa koko kesän ajan.
Lue lisää