Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

The Wall at Pyynikki

Englantilaisen Pink Floyd -yhtyeen klassikkolevy The Wall täyttää 40 vuotta loppuvuodesta 2019. Syntymäpäivää kunnioitetaan hieman ennenaikaisesti Tampereella Pyynikin urheilukentällä 7. syyskuuta 2019. Lauantaisen progressiivista ja psykedeelistä rockia tarjoavan tapahtuman pääesiintyjä on tamperelainen, kokenut ja taitava Pulse – The Finnish Tribute to Pink Floyd.

 

Vuonna 2005 perustettu Pulse on tullut tunnetuksi suurista ja huolellisista konserttitoteutuksistaan. Orkesteri on aiemmin tarjonnut elämyksiä mm. Tampereen Tullikamarilla, Tampere-talossa, Pyynikin kesäteatterissa ja keikkapaikoilla ympäri Suomen. Nyt Pulsen on aika siirtyä stadionluokkaan: The Wall on Pink Floydin vahva musiikillinen ja visuaalinen peruspilari, jonka ympärille on luontevaa rakentaa Pulsen historian tähän mennessä suurin keikka.

 

Autenttisen soundin lisäksi Pulse panostaa “ulkomusiikillisiin” seikkoihin. Kuten esikuvansa, Pulse tarjoaa myös visuaalisen kokemuksen, tällä kertaa The Wall -albumin hengessä toteutettuna. Kun vaikkapa Another Brick in the Wall, Comfortably Numb ja Is There Anybody Out There? soivat, Pyynikin urheilukentällä tapahtuu muutakin kuin ääniaaltojen väreilyä.

 

Koko lauantaipäivän ja -alkuillan kestävässä tapahtumassa esiintyvät myös Jaan Wessmanin tuoreen None for the Money, Two for the Show -albumin myötä rakentuva ryhmä Wessmania sekä tamperelainen progressiivinen poprockryhmä The Outer Sonics, joka julkaisi juuri toisen pitkäsoittonsa 2.

 

07.09.2019 16:00-22:00
Pyynikin urheilukenttä, F.E. Sillanpään katu, Tampere