Siirry sisältöön
Kartta

Tampere on yksi Suomen ykköskohteita lapsiperheille, joten täällä riittää perheen pienimmillekin sopivia majapaikkoja.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Koko Suomen korkein hotelli, eli Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa upeat näköalat kaupungin ylle, ja lisävuoteellisia huoneita on saatavilla lisämaksusta, ja pienimmille on vauvansänkyjä veloituksetta. Lapsivieraat saavat myös pienen tervetuliaislahjan, ja vastaanoton läheisyydessä on Onni Oravan pieni leikkinurkka. Voit lukea lisää Torni-hotellin lapsiperheiden palveluista täällä.

Lapland Hotels Tampere

Toinen hyvä vaihtoehto on lähellä Tampere-talon Muumimuseota sijaitseva Lapland Hotels Tampere, joka lumoaa niin pienet kuin isotkin vieraat Lappi-aiheisella sisustuksellaan. Hotellin Dabbal-ravintolaa on myös kehuttu todella lapsiystävälliseksi, ja hotellilta on vain lyhyt kävelymatka ydinkeskustaan. Lapland Hotels Arenan uniikit huoneet tarjoavat ihanteellista majoitusta perheille.

Courtyard by Marriott Tampere City

Courtyard by Marriott Tampere City sijaitsee Tampere-talon ja Muumimuseon välittömässä läheisyydessä. Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi kaikki Tampereen tärkeimmät ydinkeskustan kohteet ovat kävelyetäisyydellä. Hotellista on suora yhteys Tampere-taloon ja yhdyskäytävää pitkin pääsee kätevästi Tampere-talon tapahtumiin. Varattavissasi on perheille sopivia yhdisteltäviä huoneita, varavuoteita sekä vauvansänkyjä.

Scandic Tampere Koskipuisto

Aivan kaupungin sydämessä sijaitsee puolestaan Scandic Tampere Koskipuisto, jossa alle 13-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi ja saavat tervetuliaislahjan. Huoneisiin majoittuu jopa 5 henkilöä samaan huoneeseen. Hotellissa on uima-allas ja lapsille leikkihuone, mutta tekemistä riittää hotellin ulkopuolellakin, koska kaupungin parhaisiin leikkipuistoihin kuuluva Pikku Kakkosen puisto on aivan vieressä. Lue lisää hotellin palveluista perheille täällä.

Scandic Rosendahl

Erityisesti kesäaikaan mainiona majoituspaikkana toimii myös Pyhäjärven rannalla sijaitseva Scandic Rosendahl. Hotellilta on vain kivenheitto Pyynikin uimarannalle, ja maankuuluista munkeistaan tunnettu Pyynikin näkötornikaan ei ole kaukana. Voit lukea lisää Rosendahlin perhepalveluista täältä.

UNITY Tampere

UNITY sijaitsee upeissa Pyynikin maisemissa, Tampereen ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä. UNITYn studiohuoneistoissa voit majoittua perheen kera mukavasti ja joustavasti. Erikokoiset huoneistot palvelevat monen kokoisia poppoita ja ne on sisustettu ajattomasti ja jokapäiväistä elämää varten.

Omena-hotelli

Lasten kanssa on helppo majoittua mukavasti Omena-hotellissa, joka sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, Hämeenkadun varrella. Samaan huoneeseen mahtuu kerralla jopa neljä yöpyjää. Omenan tilavat huoneet soveltuvat perheen kanssa matkustavalle erinomaisesti. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluvat jääkaappi, mikroaaltouuni sekä vedenkeitin, joten myös lasten ruokailut on tarvittaessa helppo hoitaa hotellilla.

Norlandia Tampere Hotel

Tampereen keskustan tuntumassa ja loistavien ulkoilumaastojen lähellä sijaitseva Norlandia Tampere Hotel tarjoaa viihtyisän majapaikan isommallekin perheelle. Hotellista on lyhyt matka Särkänniemeen ja hotellista voi vuokrata polkupyörän. Iltaisin osa parkkipaikoista on maksuttomia. Hotellista pääsee helposti sairaalaan ja TAMKin pääkampukselle.

Kylpylähotellit

Sateen sattuessa kylpylähotelli on aina varma vaihtoehto koko perheen hauskanpitoon. Holiday Club Tampereen kylpylä on rakennettu Lapinniemen vanhan puuvillakehräämön tiloihin, joten siellä pääsee nauttimaan myös teollisuusperinnöstä järvenrantamaisemien ja monien hoitojen lisäksi. Tampereen kupeessa Nokialla sijaitseva Scandic Eden Nokia tarjoaa puolestaan erilaisia liukumäkiä ja vesileikkialueita, joten perheen pienimpien vesipetojen aika ei käy taatusti pitkäksi.

Tampereen Huoneistohotelli MN

Niin ikään Pikku Kakkosen puiston ja Koskipuiston läheisyydessä pääsee lapsiperheet majoittumaan tasokkaasti Tampereen Huoneistohotelli MN:ssä. Hotellissa on hyvin varusteltuja ja rauhallisia huoneistoja, joissa on täysin kalustettu keittiö ja lisäksi pesu-ja tiskikone. Keskustan palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat myös kävelymatkan päässä.

Forenom Aparthotel Tampere City & Forenom Aparthotel Kaleva

Forenom Aparthotel Tampere City tarjoaa eri kokoisia ja tasoisia huoneistoja. Hyvin varustellut, tilavat ja rauhalliset huoneet sijaitsevat rakennuksen 3.- 7. kerroksessa. Suurimmassa osassa huoneista löytyy jää- tai viileäkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin sekä astioita. Käytössä ovat myös kaksi kerroskeittiötä (3. ja 4. kerroksessa) sekä yhteiskäyttöinen pyykkitupa kellarissa. Särkänniemen huvipuisto sijaitsee kävelymatkan päässä noin kilometrin etäisyydellä huoneistohotellista. Tutustu lisää huoneisiin täällä. Forenom Aparthotel Kaleva on uusi huoneistohotelli Tampereen Kalevan kaupunginosassa, noin 3 kilometrin päässä keskustasta. Huoneistojen koot vaihtelevat yksiöstä kolmioon. Kaikki huoneistot on kattavasti varusteltu, joten täällä majoittuu viihtyisästi yhden yön tai useamman kuukauden. Huoneistoissa on myös sallittu lemmikkieläimet lisämaksusta. Voit lukea lisää hotellista täältä.

Varala

Jos kaipaat jotain muuta kuin perinteistä hotellimajoitusta, Varala tarjoaa erilaisia lomapaketteja perheille aktiviteetteineen. Alueelta löytyy mm. Flowpark ja frisbeegolf-rata. Varala sijaitsee kauniissa Pyynikin maisemissa Pyhäjärven rannalla.