Näissä hotelleissa viihtyy koko perhe - Visit Tampere

Näissä hotelleissa viihtyy koko perhe

12.03.2018

Tampere on yksi Suomen ykköskohteita lapsiperheille, joten täällä riittää perheen pienimmillekin sopivia majapaikkoja. Koko Suomen korkein hotelli, eli Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa upeat näköalat kaupungin ylle, ja lisävuoteellisia huoneita on saatavilla lisämaksusta. Lapsivieraat saavat myös pienen tervetuliaislahjan, ja he voivat lisäksi lainata hotellista leluja ja kirjoja. Kesäisin käytössä on leikkihuone, ja pienet junabongarit pääsevät ihailemaan junia aivan lähietäisyydeltä.

Toinen hyvä vaihtoehto on lähellä Tampere-talon Muumimuseota sijaitseva Lapland Hotel, joka lumoaa niin pienet kuin isotkin vieraat Lappi-aiheisella sisustuksellaan. Hotellin Dabbal-ravintolaa on myös kehuttu todella lapsiystävälliseksi, ja hotellilta on vain lyhyt kävelymatka ydinkeskustaan.

Aivan kaupungin sydämessä sijaitsee puolestaan Scandic Tampere Koskipuisto, jossa alle 13-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi ja saavat tervetuliaislahjan. Lapsille riittää tekemistä hotellin ulkopuolellakin, koska kaupungin parhaisiin leikkipuistoihin kuuluva Pikku Kakkosen puisto on aivan vieressä.

Niin ikään Pikku Kakkosen puiston ja Koskipuiston läheisyydessä pääsee lapsiperheet majoittumaan tasokkaasti Tampereen Huoneistohotelli MN:ssä. Hotellissa on hyvin varusteltuja ja rauhallisia huoneistoja, joissa on täysin kalustettu keittiö ja lisäksi pesu-ja tiskikone. Keskustan palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat myös kävelymatkan päässä.

Erityisesti kesäaikaan mainiona majoituspaikkana toimii myös Pyhäjärven rannalla sijaitseva Scandic Rosendahl. Hotellilta on vain kivenheitto Pyynikin uimarannalle, ja maankuuluista munkeistaan tunnettu Pyynikin näkötornikaan ei ole kaukana. Jos taas perheen retki suuntautuu Särkänniemeen, lähin hotelli on nimensä mukaisesti Hämeenpuistossa sijaitseva Scandic Tampere Hämeenpuisto.

Sateen sattuessa kylpylähotelli on aina varma vaihtoehto koko perheen hauskanpitoon. Holiday Club Tampereen kylpylä on rakennettu Lapinniemen vanhan puuvillakehräämön tiloihin, joten siellä pääsee nauttimaan myös teollisuusperinnöstä järvenrantamaisemien ja monien hoitojen lisäksi. Tampereen kupeessa Nokialla sijaitseva Cumulus Resort Eden tarjoaa puolestaan erilaisia liukumäkiä ja vesileikkialueita, joten perheen pienimpien vesipetojen aika ei käy taatusti pitkäksi.

visittampere evening view from sokos hotel torni aki rask

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Ratapihankatu 43, 33100 Tampere
Lue lisää
visittampere lapland hotel

Lapland Hotel Tampere

Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Scandic Tampere Koskipuisto

Scandic Tampere Koskipuisto

Koskikatu 5, 33100 Tampere
Lue lisää
visittampere_scandic_rosendahl

Scandic Rosendahl

Pyynikintie 13, Tampere
Lue lisää
Visittampere Holiday Club Tampereen Kylpyla

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Lapinniemenranta 12, Tampere
Lue lisää
Visittampere Cumulus Resort Eden

Scandic Eden Nokia

Paratiisikatu 2, 37120 Nokia
Lue lisää