Majoitusta pienelle budjetille - Visit Tampere

Majoitusta pienelle budjetille

12.03.2018

Tampereella toimii todellinen maailmanluokan hostelli, joka on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja. Tämä paikka on nimeltään Dream Hostel, ja se sijaitsee Tampere-talon lähistöllä kävelymatkan päässä keskustasta. Matkailijoille tarjotaan lisäksi hostellin yläkerrassa sijaitsevan modernin designhotellin, eli Dream Hotelin palveluja.

Kesäaikaan voi majoittua edullisesti myös viihtyisään kesähotelli Auroraan. Se sijaitsee entisen hotelli Pinjan tiloissa aivan Tampereen ytimessä, Olympiakorttelin välittömässä yhteydessä. Illan menot ja ruokailut ovat siis kätevästi samassa rakennuksessa.

Kaupungin edullisimpiin majoituspaikkoihin kuuluu itsepalveluhotelli Ville Hatanpään alueella. Villessä pääsee yöpymään todella halvalla siisteissä huoneissa, ja se sijaitsee kätevästi matkan varrella keskustasta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Hotellilta on keskikaupungillekin vain pari kilometriä.

Toinen Hatanpään alueen edullinen hotelli on Mango. Se on itämaiseen tyyliin sisustettu majapaikka, joka toimii online-periaatteella. Varauksen voi siis tehdä itse netissä koska vain ja huoneeseen pääsee sisään omalla ovikoodilla. Mango tarjoaa lisäksi kaksi itsepalvelukeittiötä vieraiden käyttöön.

Kesäaikaan pienemmällekin budjetille sopivaa majoitusta tarjoaa Pyhäjärven rannalla sijaitseva Tampere Camping Härmälä. Alueella on teltta- ja vaunupaikkojen lisäksi leirintämökkejä, ja palvelut ovat varsin kattavat soutuveneen vuokrausta myöten!

Asunto Petsamon Helmi on rauhaisan idyllisellä, vanhalla puutaloalueella kivenheiton päässä keskustasta sijaitseva, viehättävästi kalustettu huoneisto. Huoneisto sopii niin työasioissa majaa tarvitseville, festivaali-ihmisille, kuin vaikkapa Särkänniemeen lomailemaan saapuvalle perheellekin!

Tampreen pääkatuna toimivan Hämeenkadun varrellakin voi majoittua edullisesti Omenahotellissa, joka on konseptiltaan netissä varattava itsepalveluhotelli. Omena on vain kivenheiton päässä Rautatieasemasta ja esimerkiksi Stockmannin tavaratalosta.

Hämeenkadun toisessa päässä sijaitsee puolestaan huoneistohotelli Forenom Aparthotel Tampere City. Se tarjoaa kohtuuhintaista majoitusta pidemmäksikin aikaa, ja sisustuksen inspiraationa on käytetty Tampereen kaupunginosia.

Myös Tampereen Huoneistohotelli MN tarjoaa edullista huoneistomajoitusta Tampereen keskustassa lähellä kauppoja, teattereita ja kahviloita. Kaikki huoneistot ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Voit valita huoneistosi saunalla tai ilman ja viipyä vain päivän tai vaikka kuukausia.

Maaseutumiljöössä, mutta vain muutaman kilometrin päässä keskustasta sijaitsee puolestaan Ahlmanin Kartano, joka tarjoaa vieraidensa käyttöön 32 edullista, mutta tunnelmallista hotellihuonetta. Ne ovat kahdessa eri rakennuksessa, ja toisen rakennuksen huoneiden varustukseen kuuluu myös oma kylpyhuone.

Hervannassa, alle vartin ajomatkan päässä Messu- ja Urheilukeskuksesta sijaitsee hotelli Hermica, jonka edulliset hinnat sisältävät aamiaisen, iltasaunan ja pysäköinnin tallissa tai pihassa. Technopolis ja Teknillinen yliopisto ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Visit Tampere Dream Hostel Room Olli Pekka Latvala

Dream Hostel

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Kesahotelli Aurora

Kesähotelli Aurora

Satakunnankatu 10, Tampere
Lue lisää
Visittampere Hotelli Ville

Hotelli Ville

Hatanpään valtatie 40, 33900 Tampere
Lue lisää
Visittampere Mango Hotel

Mango Hotelli Tampere

Hatanpään puistokuja 36, 33900 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Sunset And Men In Boat On Pyhäjärvi Lake At Juhannus Midsummer Near Härmälä Camping Laura Vanzo

Tampere Camping Härmälä

Leirintäkatu 8, 33900 Tampere
Lue lisää
Visittampere Petsamon Helmi

Asunto Petsamon Helmi

Mutkakatu 44, 33500 Tampere
Lue lisää
Visittampere Omena Hotelli

Omena-hotelli Tampere

Hämeenkatu 7, 33100 Tampere
Lue lisää
Forenom Aparthotel Tampere City

Forenom Aparthotel Tampere City

Hämeenkatu 28, 33200 Tampere
Lue lisää
Visittampere Ahlmanin Kartano

Ahlmanin Kartano

Hallilantie 24, 33820 Tampere
Lue lisää
Visittampere Hotel Hermica

Hotel Hermica

Insinöörinkatu 78, 33720 Tampere
Lue lisää