Siirry sisältöön
Kartta

Dream Hostel

Tampereella toimii todellinen maailmanluokan hostelli, joka on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja. Tämä paikka on nimeltään Dream Hostel, ja se sijaitsee Tampere-talon lähistöllä kävelymatkan päässä keskustasta. Matkailijoille tarjotaan lisäksi hostellin yläkerrassa sijaitsevan modernin designhotellin, eli Dream Hotelin, palveluja.

Tampereen Huoneistohotelli MN

Tampereen Huoneistohotelli MN tarjoaa edullista huoneistomajoitusta Tampereen keskustassa lähellä kauppoja, teattereita ja kahviloita. Kaikki huoneistot ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Voit valita huoneistosi saunalla tai ilman ja viipyä kahdesta päivästä useampaan viikkoon.

Kesähotelli Aurora

Kesäaikaan voi majoittua edullisesti viihtyisään kesähotelli Auroraan. Se sijaitsee entisen hotelli Pinjan tiloissa aivan Tampereen ytimessä, Olympiakorttelin välittömässä yhteydessä. Illan menot ja ruokailut ovat kätevästi samassa rakennuksessa.

Ahlmanin Kartano

Maaseutumiljöössä, kuitenkin vain muutaman kilometrin päässä keskustasta, sijaitsee puolestaan Ahlmanin Kartano, joka tarjoaa vieraidensa käyttöön 32 edullista, mutta tunnelmallista hotellihuonetta. Ne ovat kahdessa eri rakennuksessa. Keittiö ja kylpyhuone ovat yhteiskäytössä.

Hotel Citi Inn

Itsepalveluperiaatteella toimiva Hotel Citi Inn sijaitsee Tullin alueella, lähellä rautatieasemaa, Tampere-taloa ja yliopistoa sekä tietysti kaupungin keskustaa. Huoneet ovat rauhallisia, ja niistä löytyy TV, internet-yhteys, jääkaappi ja vedenkeitin. Osassa huoneista on parveke.

Forenom Aparthotel Tampere City, Forenom Serviced Apartments Tampere Pyynikki & Forenom Aparthotel Tampere Kaleva

Hämeenkadun Hämeenpuiston päässä sijaitsee huoneistohotelli Forenom Aparthotel Tampere City. Se tarjoaa kohtuuhintaista majoitusta pidemmäksikin aikaa, ja sisustuksen inspiraationa on käytetty Tampereen kaupunginosia. Särkänniemen huvipuisto sijaitsee kävelymatkan päässä noin kilometrin etäisyydellä huoneistohotellista.
Forenom Serviced Apartments Tampere Pyynikki sijaitsee Puutarhakadulla vastapäätä Taidemuseota. Sinne pääsee helposti keskustasta niin kävellen, bussilla kuin ratikallakin. Saman rakennuksen toisesta päästä löytyy Pyynikin uimahalli ja Nautilus Gym.
Forenom Aparthotel Tampere Kaleva on uusi edullinen huoneistohotelli Tampereen Kalevan kaupunginosassa, noin 3 kilometrin päässä keskustasta. Läheltä löytyy kuitenkin ruokakauppa, eikä Prismaankaan ole pitkä matka. Huoneistojen koot vaihtelevat yksiöstä kolmioon. Kaikki huoneistot on kattavasti varusteltu ja näissä voi yöpyä vaikka useamman kuukauden tarvittaessa. Huoneistoihin saa myös ottaa karvakamut mukaan, lisämaksusta.

Omena-hotelli

Hämeenkadun varrellakin voi majoittua edullisesti Omena-hotellissa, joka on konseptiltaan netissä varattava itsepalveluhotelli. Omena on vain kivenheiton päässä rautatieasemalta ja esimerkiksi Stockmannin tavaratalosta. Samaan huoneeseen mahtuu kerralla jopa neljä yöpyjää.

Hotelli Ville

Kaupungin edullisimpiin majoituspaikkoihin kuuluu itsepalveluhotelli Ville Hatanpään alueella. Villessä pääsee yöpymään todella halvalla siisteissä huoneissa, ja se sijaitsee kätevästi matkan varrella keskustasta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Hotellilta on keskikaupungillekin vain pari kilometriä.

Hotelli Mango

Toinen Hatanpään alueen edullinen hotelli on Mango. Se on itämaiseen tyyliin sisustettu majapaikka, joka toimii online-periaatteella. Varauksen voi tehdä itse netissä milloin vain ja huoneeseen pääsee sisään omalla ovikoodilla. Mango tarjoaa lisäksi kaksi itsepalvelukeittiötä vieraiden käyttöön.

Hotelli Helmi

Hotelli Helmi sijaitsee Pyynikin kaupunginosassa 2 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Hotelli Helmestä löytyy yksi 2hh ja kaksi 4hh yhteisellä keittiöllä ja kylpyhuoneella. Lisäksi hotellista löytyy yksi 4hh, jossa on oma keittiö ja kylpyhuone. Varaukset tehdään Hyvinvointikeskus Tredun Helmeen.

Asunto Petsamon Helmi

Asunto Petsamon Helmi on rauhaisan idyllisellä, vanhalla puutaloalueella kivenheiton päässä keskustasta sijaitseva, viehättävästi kalustettu huoneisto. Huoneisto sopii niin työasioissa majaa tarvitseville, festivaali-ihmisille, kuin vaikkapa Särkänniemeen lomailemaan saapuvalle perheellekin!

Tampere Camping Härmälä

Kesäaikaan pienemmällekin budjetille sopivaa majoitusta tarjoaa Pyhäjärven rannalla sijaitseva Tampere Camping Härmälä. Alueella on teltta- ja vaunupaikkojen lisäksi leirintämökkejä, ja palvelut ovat varsin kattavat soutuveneen vuokrausta myöten!

Hotelli Hermica

Hervannassa, alle vartin ajomatkan päässä Messu- ja Urheilukeskuksesta sijaitsee hotelli Hermica, jonka edulliset hinnat sisältävät aamiaisen, iltasaunan ja pysäköinnin tallissa tai pihassa. Technopolis ja Teknillinen yliopisto ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Hotelli Uninen Tampere

Hotelli Uninen on kodikas hotelli Tampereen Epilässä. Huoneissa on oma kylpyhuone ja keittonurkkaus, josta löytyy teetä ja kahvia. Hotellille on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Pysäköinti on maksuton. Tampereen keskustaan on matkaa alle 4 kilometriä ja Särkänniemen huvipuistoon n. 3 km.

City Home Finland

Saunalliset, tilavat sekä kodikkaat huoneistomajoituspaikat Tampereen keskustassa. Majoitu meillä mukavasti yksin tai porukalla nauttien oman saunan löylyistä, näköaloista ja mukavista sängyistä!

Hotelli Alexander

Hotelli Alexander sijaitsee Mäntässä, reilun tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Nykyaikainen kaupunkihotelli Mäntän keskustassa tarjoaa edulliseen hintaan huoneita, joissa on TV, langaton internet-yhteys, suihku ja wc. Lisäksi hintaan kuuluu aamiainen. Jos käynti Serlachius-museoissa kiinnostaa ja haluat viipyä hieman kauemmin Mänttä-Vilppulassa, tämä hotelli on mainio vaihtoehto.

Vähäjärven lomakoti ja kurssikeskus

Kohtuuhintaista majoitusta Alvettulassa, vain alle tunnin ajomatkan päästä Tampereelta. Vähäjärvellä majoitut lomakodin raikkaissa ja kotoisissa huoneissa, joissa on tilaa myös lisävuoteelle. Majoitushintaan sisältyy myös buffet-aamiainen sekä ilmainen WiFi. Mahdollisuus myös ohjattuun liikunta- ja rentoutustunteihin sekä luonto-ohjauksiin. Tilauksesta myös hieronta-ja jalkahoitopalveluita.