Majoitusta pienelle budjetille - Visit Tampere

Majoitusta pienelle budjetille

16.09.2019

Dream Hostel

Tampereella toimii todellinen maailmanluokan hostelli, joka on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja. Tämä paikka on nimeltään Dream Hostel, ja se sijaitsee Tampere-talon lähistöllä kävelymatkan päässä keskustasta. Matkailijoille tarjotaan lisäksi hostellin yläkerrassa sijaitsevan modernin designhotellin, eli Dream Hotelin palveluja.

 

Omena-hotelli

Tampreen pääkatuna toimivan Hämeenkadun varrellakin voi majoittua edullisesti Omena-hotellissa, joka on konseptiltaan netissä varattava itsepalveluhotelli. Omena on vain kivenheiton päässä Rautatieasemasta ja esimerkiksi Stockmannin tavaratalosta. Samaan huoneeseen mahtuu kerralla jopa neljä yöpyjää.

 

Kesähotelli Aurora

Kesäaikaan voi majoittua edullisesti myös viihtyisään kesähotelli Auroraan. Se sijaitsee entisen hotelli Pinjan tiloissa aivan Tampereen ytimessä, Olympiakorttelin välittömässä yhteydessä. Illan menot ja ruokailut ovat siis kätevästi samassa rakennuksessa.

 

Hotelli Ville

Kaupungin edullisimpiin majoituspaikkoihin kuuluu itsepalveluhotelli Ville Hatanpään alueella. Villessä pääsee yöpymään todella halvalla siisteissä huoneissa, ja se sijaitsee kätevästi matkan varrella keskustasta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Hotellilta on keskikaupungillekin vain pari kilometriä.

 

Hotelli Mango

Toinen Hatanpään alueen edullinen hotelli on Mango. Se on itämaiseen tyyliin sisustettu majapaikka, joka toimii online-periaatteella. Varauksen voi siis tehdä itse netissä koska vain ja huoneeseen pääsee sisään omalla ovikoodilla. Mango tarjoaa lisäksi kaksi itsepalvelukeittiötä vieraiden käyttöön.

 

Tampere Camping Härmälä

Kesäaikaan pienemmällekin budjetille sopivaa majoitusta tarjoaa Pyhäjärven rannalla sijaitseva Tampere Camping Härmälä. Alueella on teltta- ja vaunupaikkojen lisäksi leirintämökkejä, ja palvelut ovat varsin kattavat soutuveneen vuokrausta myöten!

 

Asunto Petsamon Helmi

Asunto Petsamon Helmi on rauhaisan idyllisellä, vanhalla puutaloalueella kivenheiton päässä keskustasta sijaitseva, viehättävästi kalustettu huoneisto. Huoneisto sopii niin työasioissa majaa tarvitseville, festivaali-ihmisille, kuin vaikkapa Särkänniemeen lomailemaan saapuvalle perheellekin!

 

Forenom Aparthotel Tampere City

Hämeenkadun toisessa päässä sijaitsee puolestaan huoneistohotelli Forenom Aparthotel Tampere City. Se tarjoaa kohtuuhintaista majoitusta pidemmäksikin aikaa, ja sisustuksen inspiraationa on käytetty Tampereen kaupunginosia.

 

Tampereen Huoneistohotelli MN

Myös Tampereen Huoneistohotelli MN tarjoaa edullista huoneistomajoitusta Tampereen keskustassa lähellä kauppoja, teattereita ja kahviloita. Kaikki huoneistot ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Voit valita huoneistosi saunalla tai ilman ja viipyä vain päivän tai vaikka kuukausia.

 

Ahlmanin Kartano

Maaseutumiljöössä, mutta vain muutaman kilometrin päässä keskustasta sijaitsee puolestaan Ahlmanin Kartano, joka tarjoaa vieraidensa käyttöön 32 edullista, mutta tunnelmallista hotellihuonetta. Ne ovat kahdessa eri rakennuksessa, ja toisen rakennuksen huoneiden varustukseen kuuluu myös oma kylpyhuone.

 

Hotelli Helmi

Hotelli Helmi sijaitsee Pyynikin kaupunginosassa 2 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Hotelli Helmestä löytyy yksi 2hh ja kaksi 4hh yhteisellä keittiöllä ja kylpyhuoneella. Lisäksi hotellista löytyy yksi 4hh, jossa on oma keittiö ja kylpyhuone. Varaukset tehdään Hyvinvointikeskus Tredun Helmeen.

 

Hotelli Hermica

Hervannassa, alle vartin ajomatkan päässä Messu- ja Urheilukeskuksesta sijaitsee hotelli Hermica, jonka edulliset hinnat sisältävät aamiaisen, iltasaunan ja pysäköinnin tallissa tai pihassa. Technopolis ja Teknillinen yliopisto ovat kävelymatkan etäisyydellä.

 

Hotelli Alexander

Reilun tunnin ajomatkan päässä Tampereelta, Mäntässä, sijaitsee Hotelli Alexander. Nykyaikainen kaupunkihotelli Mäntän keskustassa tarjoaa edulliseen hintaan huoneita, joissa on TV, langaton Internet-yhteys, suihku ja wc. Lisäksi hintaan kuuluu aamiainen. Jos käynti Serlachius-museoissa kiinnostaa ja haluat viipyä hieman kauemmin Mänttä-Vilppulassa, tämä hotelli on mainio vaihtoehto.

 

 

Dream Hostel & Hotel

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Omena Hotelli

Omena-hotelli Tampere

Hämeenkatu 7, 33100 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Summer Hotel Aurora Laura Vanzo 24

Kesähotelli Aurora

Satakunnankatu 10, Tampere
Lue lisää
Visittampere Hotelli Ville

Hotelli Ville

Hatanpään valtatie 40, 33900 Tampere
Lue lisää
Visittampere Mango Hotel

Mango Hotelli Tampere

Hatanpään puistokuja 36, 33900 Tampere
Lue lisää
Visit_Tampere_Härmälä_Camping_Laura_Vanzo-6

Tampere Camping Härmälä

Leirintäkatu 8, 33900 Tampere
Lue lisää
Visittampere Petsamon Helmi

Asunto Petsamon Helmi

Mutkakatu 44, 33500 Tampere
Lue lisää
Forenom Aparthotel Tampere City

Forenom Aparthotel Tampere City

Hämeenkatu 28, 33200 Tampere
Lue lisää
Visittampere Tampereen Huoneistohotelli Mn

Tampereen Huoneistohotelli MN

Kyttälänkatu 4, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Ahlmanin Kartano

Ahlmanin Kartano

Hallilantie 24, 33820 Tampere
Lue lisää
Visittampere Hotel Hermica

Hotel Hermica

Insinöörinkatu 78, 33720 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Hotelli Alexander

Hotelli Alexander

Kauppakatu 23, 35800 Mänttä-Vilppula
Lue lisää

Lisää luettavaa

Majoitu maatilalla!
Hostellit ja B&B

Majoitu maatilalla!

Pirkanmaalla ja Tampereen lähellä voi majoittua myös maatilalle, aittaan tai vaikka lammastilalle.
Lue lisää
Majoitu mukavasti ja edullisesti hostellissa tai B&B-paikassa
Hostellit ja B&B

Majoitu mukavasti ja edullisesti hostellissa tai B&B-paikassa

Tampereella ja ympäristössä on maailmanluokan hostelli sekä valloittavia Bed & Breakfast -paikkoja.
Lue lisää
Majoitusta erikoisuuksien etsijälle
Hotellit

Majoitusta erikoisuuksien etsijälle

Etsitkö erikoisempaa majoitusta? Tampereella on tarjolla monia yksilöllisiä vaihtoehtoja.
Lue lisää