Hämeenpuiston Puistofiesta - Visit Tampere

Hämeenpuiston Puistofiesta

Tampereen suosituimpiin kaupunkitapahtumiin kuuluva Hämeenpuiston Puistofiesta järjestetään sunnuntaina 19.8.2018 kello 11 – 16. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kaupungin keskustaa halkova puisto täyttyy taas harrastuksista, musiikista, toiminnasta ja tunnelmasta. Tamperelaiset yhdistykset, seurat, yritykset ja yhteisöt pystyttävät päivän ajaksi toimipisteen ulkosalle ja kutsuvat kaikki tutustumaan ja kokeilemaan toimintaansa.

Tapahtuman juontajana toimii itseoikeutetusti Simo Frangén.

Tapahtuman järjestää Visit Tampere Oy

Ilmoittautuminen

Haastamme kaikki tamperelaiset yritykset ja yhdistykset mukaan toteuttamaan tätä koko perheen puistotapahtumaa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä esittelemään yhdistyksenne/yrityksenne toimintaa ja tällä tavalla luomaan kaupunkilaisille tilaisuuden päästä kokeilemaan ja kokemaan jotain uutta. Erityisen tärkeää kuitenkin on, että toimintapiste ei ole myyntipiste vaan että pisteen toimintaan voi tavalla tai toisella osallistua.

Tapahtumaan mukaantulo on helppoa ja maksutonta. Kullekin toimijalle varataan puistosta paikka, jossa toiminnan on tarkoitus tapahtua. Visit Tampere Oy ja Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut hoitaa tapahtuman mainonnan ja markkinoinnin. Yhdistyksen/yrityksen ei siis tarvitse kuin tulla paikalle ja rakentaa oma toimintapisteensä. Toimija on vastuussa oman toimipisteensä turvallisuudesta ja Pelastuslaitos/järjestäjä voi poistaa paikalta turvallisuudeltaan puutteellisen pisteen.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 20.7.2018 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. HUOM! Tänä vuonna paikkoja on aiempaan verrattuna vähemmän. Varaamme oikeuden valita toimijat. Mikäli paikkoja ei riitä kaikille, etusijalle asetetaan urheilun ja kulttuurin harrastusyhteisöt.

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Puistofiesta_2018

Lisätietoja:

Tapahtuma tuottaja, Specialist
Inka Helin
puh. 040 800 4191
inka.helin (a) visittampere.fi