Särkänniemen Planetaario - Visit Tampere

Särkänniemen Planetaario

Särkänniemi tarjoaa unohtumatonta yhdessäiloa myös ryhmille ja yrityksille, meillä onnistuu huvin ja hyödyn yhdistäminen!  Kokoukset, seminaarit, juhlat ja virkistyspäivät saavat Särkänniemessä persoonalliset puitteet.

Palaverin paikka? Särkänniemen kokoustilat tarjoavat mahdollisuuden astetta viihtyisämpään työskentelyyn, Planetaarion tähtikupolin alla tai Koiramäen viehättävässä vanhanajan miljöössä tekevät kokouspäivästäsi taatusti ikimuistoisen. Valitse juuri sinun tilaisuuteesi sopiva kokoustila, uniikit tauko-ohjelmat sekä huippulaadukkaat tarjoilut. 

Elämyksiä kokoustauoille. Särkänniemestä löytyy kiinnostavaa ja hauskaa ohjelmaa kokoustaukojen piristykseksi. Akvaario tarjoaa Tampereen trooppisimmat elämykset, ja Planetaarionäytös vie kokoustajat matkalle ulkoavaruuteen.

Tarjoilut arjen yläpuolella. Särkänniemessä kokoustarjoiluista vastaa Ravintola Näsinneula, joka kuuluu maamme korkeatasoisimpiin ravintoloihin – konkreettisesti. 124 metrin korkeudessa sijaitseva pyörivä ravintola tarjoaa erinomaista ruokaa ja poikkeuksellisen hienoja näkymiä yli kaupungin kattojen.

Henkilömäärä139
AnniskeluoikeudetKyllä
RuokailumahdollisuusKyllä
Hinta

Pyydä tarjous!

Käyttöajat

Sopimuksen mukaan. Kokouspalvelut voimassa talvikaudella syyskuusta huhtikuun loppuun.Tilaisuuksiin voi yhdistää planetaarionäytöksen, vierailun Akvaariossa sekä Ravintola Näsinneulan ja Ravintola Välkkeen palvelut.

Lisätietoja

Tähdellisen asian läpikäyntiin sopiva Planetaario on visuaalisesti ja akustisesti hauska auditorio, jonka tähtikupolin alle mahtuu isompikin joukko. Planetaario sopii esittelytilaisuuksien, luentojen, kokousten sekä tietenkin perinteisten tähti- ja elokuvanäytösten pitopaikaksi.

Pysäköinti

Laaja P-alue

Pyydä tarjous

Tilat