Siirry sisältöön
Kartta

Verkaranta

Verkatehtaankadun päästä, kosken rannasta löytyvän Käsityöntalo Verkarannan kauniissa myymälässä on myynnissä lankoja ja pirkanmaalaisia käsityötuotteita. Verkarannassa on myös kiinnostava LankaOutlet. Yläkerrassa on Taito keskus, jossa voit kokea käsitöiden tekemisen iloa ja elämyksiä sekä pieni Parvi Galleria, jossa on käsityönäyttelyitä. Käy tutustumassa myös ihanaan Taito Shopiin, joka on pullollaan suomalaisia design-tuotteita! Taito Shop muutti osoitteeseen Vuolteentori 2 aivan vastikään.

Kehräsaaren putiikit

Tammerkosken toisella puolella, Kehräsaaresta löytyy Käsityökortteli – Kehräsaaren kauppa. Paikalla asiakkaita palvelee käsityöyrittäjät, jotka osaavat kertoa sekä tuotteista että niiden tekijöistä.

Aleksis Kiven katu

Aleksis Kiven kadulta löydät monia ihania erikoisliikkeitä; sisustusta, kotimaista designia ja lifestyle-myymälöitä, kahviloita ja hyvinvointi- sekä kulttuuripalveluita unohtamatta. Tämä on Tampereen SoHo! Kadun varrella sijaitsevat muun muassa Palmroth, Lili, Alex Lifestyle, Riiminka & Aleksiina Design, Pura ja Pispala Clothing.

Miela Designroom

Hämeenkatu 20:stä löytyy Miela Designroom, joka on kotimaisen designin myymälä. Myynnissä on tuotteita naisille, miehille, lapsille sekä kotiin. Myymälässä on aina kerrallaan noin 30 suomalaista brändiä. Valikoima uudistuu kuukausittain.

Humbugi

Humbugi suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä asusteita. Humbugin laukun nahka saattaa olla peräisin moskovalaisen hotellin hissisaneerauksen ylijäämästä yhtä hyvin kuin kenkätehtaan vuosia vanhoista näytenahoista. Tuotteet valmistuvat suunnittelusta ja materiaalien hankinnasta aina valmiiksi tuotteeksi asti Hiedanrannan alueella Tampereella.

Löydät lisää designliikkeitä DesignOnTampereen sivuilta!