Siirry sisältöön
Kartta

Tampereella shoppailtavaa riittää, sen todistaa jo ostoskeskusten määrä! Shoppailijaa hemmotellaan niin kansainvälisillä tuotemerkeillä kuin paikallisten suunnittelijoiden designilla, sisustustuotteilla, herkuilla, kosmetiikalla ja kaikella siltä väliltä.

 

Kauppakeskus Ratina

Kaupungin uusin ja suurin kauppakeskus Ratina on houkutteleva yhdistelmä muotia, herkuttelua, päivittäisostoksia, sisustusta sekä kauneus- ja terveyspalveluita ja -tuotteita. Yli 100 liikettä ja ravintolaa, joista moni ainoana Pirkanmaalla! Lataamalla maksuttoman Ratina-sovelluksen saat käyttöösi tunnin maksutonta pysäköintiaikaa P-Ratinassa ja liikkeiden mobiilietuja. Ratinan aukiolla on iso ulkoleikkipuisto Riemu ja ravintoloiden terasseja.

 

Koskikeskus

Koskikeskuksesta, tai tuttavallisemmin Koskarista, saat kaikkea koruista ja puhelimista vaatteisiin, urheiluvälineisiin, kosmetiikkaan ja sisustustarvikkeisiin. Erityisen paljon tarjontaa on nuorille, kiitos laajan nuorisomerkkien valikoiman. Shoppailun lomassa voi virkistäytyä herkuttelemalla ostoskeskuksen ravintoloissa ja kahviloissa, kuten esimerkiksi Suomen suurimmassa jäätelökahvilassa Minetissä, jossa on tarjolla yli sata jäätelömakua! Koskarin alakerrassa sijaitsee Finnkinon CineAtlas-leffateatteri.

 

Tullintori

Tullintori tarjoaa mahdollisuuden rauhallisempaan shoppailuun, valikoimasta tinkimättä. Tullintorilla on paitsi muodin erikoisliikkeitä, myös erityisen paljon hyvinvointialan yrityksiä. On kuntosalia, tanssikeskusta, pilatesta ja melkoinen joukko terveyspalveluita. Täälläkään ei nälkä pääse pitkään vaivaamaan, siitä pitävät huolen mm. useat kahvilat ja etniset ravintolat. Tullintorilla sijaitsee myös Pohjoismaiden ensimmäinen kauppakeskusympäristöön pystytetty kiipeilykeskus, Irti Maasta.

 

Stockmann ja Sokos

Tampereen Stockmann on Suomen toiseksi vanhin tavaratalo. Sen valikoimassa on runsaasti kansainvälisiä tuotemerkkejä vaatteista sisustustuotteiden kautta kosmetiikkaan. Tampereen Stockmannia on laajennettu myös viereiseen kortteliin, joten valikoima ei ihan heti lopu kesken.

Myös Sokokselta löydät sekä kotimaiset että kansainväliset merkkituotteet kätevästi saman katon alta. Omana erikoisuutenaan Sokos tarjoaa hyvän valikoiman paikallista designia: toisen kerroksen pop-up shopissa on vaihtuva kokoelma nuorten, lahjakkaiden suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita.

 

Ideapark Lempäälä

Haluatko viettää koko päivän ostoksilla, ravintoloissa ja koko perheen aktiviteettikohteissa? Hyppää Keskustorilta bussiin tai hurauta autolla vartissa liikekaupunkiin, Ideaparkiin. Saman katon alle mahtuu 100 000 neliömetriä ostostilaa ja yli 200 liikettä, kahvilaa ja ravintolaa. Lapsille ajanvietettä tarjoaa muun muassa Kulttuurikeskus PiiPoo, jossa lasten aika kuluu mukavasti aikuisten shoppaillessa! Lisäksi Ideaparkin Viihdekeskuksesta löytyy sisäkartingrata, arcadepelejä, edustussauna ja lasten aktiviteettipuisto Skidipark. 

 

Kauppakeskus Like

Lielahdessa sijaitseva kauppakeskus Like on läntisen Tampereen valovoimaisin ostois- ja ajanviettopaikka koko perheelle! Keskuksessa yhdistyvät muotiliikkeet ja monipuoliset hyvinvointipalvelut. Ostosten, kirjastossa käynnin tai lääkärikäynnin lomassa voit poiketa vaikkapa kahville tai syömään.