Ostoskeskukset ja tavaratalot - Visit Tampere

Ostoskeskukset ja tavaratalot

10.06.2020

Tampereella shoppailtavaa riittää, sen todistaa jo ostoskeskusten määrä! Shoppailijaa hemmotellaan niin kansainvälisillä tuotemerkeillä kuin paikallisten suunnittelijoiden designilla, sisustustuotteilla, herkuilla, kosmetiikalla ja kaikella siltä väliltä.

 

Kauppakeskus Ratina

Tampereen uusin ja samalla kaupungin suurin ostoskeskus, Kauppakeskus Ratina, on valovoimainen yhdistelmä muotia, herkuttelua, päivittäisostoksia, sisustusta sekä kauneus- ja terveyspalveluita. Ratinassa on 140 liikettä ja ravintolaa, joista montaa ei löydy mistään muualta Pirkanmaalla.

 

Ideapark Lempäälä

Haluatko viettää koko päivän ostoksilla, ravintoloissa ja koko perheen aktiviteettikohteissa? Hyppää Keskustorilta bussiin tai hurauta autolla vartissa liikekaupunkiin, Ideaparkiin. Saman katon alle mahtuu 100 000 neliömetriä ostostilaa ja yli 200 liikettä, kahvilaa ja ravintolaa. Lapsille ajanvietettä tarjoavat viihdekeskus Särkänniemi Zones sekä Kulttuurikeskus PiiPoo, jossa lasten aika kuluu mukavasti aikuisten shoppaillessa (HUOM! Zones by Särkänniemi sekä Kulttuurikeskus PiiPoo ovat toistaiseksi suljettuja).

 

Stockmann ja Sokos

Tampereen Stockmann on Suomen toiseksi vanhin tavaratalo. Sen valikoimassa on runsaasti kansainvälisiä tuotemerkkejä vaatteista sisustustuotteiden kautta kosmetiikkaan. Tampereen Stockmannia on laajennettu myös viereiseen kortteliin, joten valikoima ei ihan heti lopu kesken.

Myös Sokokselta löydät sekä kotimaiset että kansainväliset merkkituotteet kätevästi saman katon alta. Omana erikoisuutenaan Sokos tarjoaa hyvän valikoiman paikallista designia: toisen kerroksen pop-up shopissa on vaihtuva kokoelma nuorten, lahjakkaiden suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita.

 

Koskikeskus

Koskikeskuksesta, tai tuttavallisemmin Koskarista, saat kaikkea koruista ja puhelimista vaatteisiin, urheiluvälineisiin, kosmetiikkaan ja sisustustarvikkeisiin. Erityisen paljon tarjontaa on nuorille, kiitos laajan nuorisomerkkien valikoiman. Shoppailun lomassa voi virkistäytyä herkuttelemalla ostoskeskuksen ravintoloissa ja kahviloissa, kuten esimerkiksi Suomen suurimmassa jäätelökahvilassa Minetissä, jossa on tarjolla yli sata jäätelömakua! Koskarin alakerrassa sijaitsee Finnkinon CineAtlas-leffateatteri.

 

Tullintori

Tullintori tarjoaa mahdollisuuden rauhallisempaan shoppailuun, valikoimasta tinkimättä. Tullintorilla on paitsi muodin erikoisliikkeitä, myös erityisen paljon hyvinvointialan yrityksiä. On kuntosalia, tanssikeskusta, pilatesta ja melkoinen joukko terveyspalveluita. Täälläkään ei nälkä pääse pitkään vaivaamaan, siitä pitävät huolen mm. useat kahvilat ja etniset ravintolat. Tullintorilla sijaitsee myös Pohjoismaiden ensimmäinen kauppakeskusympäristöön pystytetty kiipeilykeskus, Irti Maasta.

 

Visit Tampere Ratina Shopping Centre Sign Laura Vanzo

Kauppakeskus Ratina

Ratinan Kauppakeskus, Vuolteenkatu, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Ideapark Laura Vanzo

Ideapark

Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä
Lue lisää
Visit Tampere Girls Shopping In Stockmann Touko Hujanen

Stockmann Tampere

Stockmann, Hämeenkatu, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Inside Sign Sokos Shopping Center Laura Vanzo

Sokos Tampere

Sokos, Hämeenkatu, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Koskikeskus Shopping Center Outside Laura Vanzo

Koskikeskus

Koskikeskus, Hatanpään valtatie, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Tullintori Shopping Center Laura Vanzo

Kauppakeskus Tullintori

Tullintori, Tullikatu, Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Top vintage-liikkeet
Kirpputorit & Second hand

Top vintage-liikkeet

Tampereella on useita laadukkaita vintage- ja second hand -liikkeitä.
Lue lisää
Ruokaa ja herkkuja läheltä
Paikalliset herkut

Ruokaa ja herkkuja läheltä

Herkuttele paikan päällä tai vie tuliaisiksi, Tampereella riittää makuja!
Lue lisää
Ostoskeskukset ja tavaratalot
Kauppakeskukset & Tavaratalot

Ostoskeskukset ja tavaratalot

Tampereella shoppailtavaa riittää, sen todistaa jo ostoskeskusten määrä!
Lue lisää
Kivoimmat kirpputorit
Kirpputorit & Second hand

Kivoimmat kirpputorit

Esittelyssä paikallisten suosimat kirpputorit, näistä teet taatusti löytöjä!
Lue lisää