Siirry sisältöön
Kartta

Golfkeskus Oy Messukylä 

Kivikirkontie 23, Tampere

Pirkanmaan Golfin Messukylän golfkenttä sijaitsee idyllisessä Kirkkosuon laaksossa 5 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kenttä käsittää tasoituskelpoisen, 9-reikäisen kentän ja kaikille avoimen, 9-väyläisen pay&play-kentän.

Kenttä on puistomainen jossa dogleg- ja vesiesteväylät vaativat pelaajalta tarkkuutta ja kohtalaista pelitaitoa. Kentän rakentamisessa on kuitenkin huomioitu myös vasta-alkajat, joten se asettaa vaatimuksia pelaajalle kuin pelaajalle. Kahvilasta saa pientä purtavaa ja juotavaa kulloisenkin tarpeen mukaan kierrosten ja harjoitusten välillä. Kentällä on myös range, putti-, chippi- ja hiekkaesteharjoituspaikat. Pirkanmaan Golfkeskus tarjoaa myös 9-reikäisen par-3 harjoittelukentän.

Tammer-Golf

Tenniskatu 25, Tampere

Lähellä Tampereen keskustaa sijaitseva Tammer-Golf on kaunis, haasteita antava ja mielenkiintoinen kenttä, johon ei kyllästy. 18-reikäinen kenttä tarjoaa upeiden puistomaisten kenttämaisemien lisäksi harjoittelumahdollisuuksia: putti-, chippi- ja pitchviheriöt, bunkkerit ja range lyöntikatoksineen.

Klubitalolta löytyy uudistunut ravintola, jossa voi syödä lounasta, juoda kahvit tai tilata Alà Carte- listalta maukkaita aterioita. Lisäksi klubitalolla on kabinetti, terassi sekä pukuhuoneet saunoineen. Golf kierroksella voi poiketa syömään välipalaa 10-väylän jälkeisellä kikkari-kioskilla. Caddiemasterin tiloissa on myös ProShop, josta löytyy kaikki uutuudet golfvälineistä golfvaatteisiin.

Golf Pirkkala

Vaittintie 95, Pirkkala

Golf Pirkkalan kenttä on Pirkanmaan helmi, jossa kohtaavat loistava palvelu ja upeat puitteet! Aktiivinen seuratoiminta on saanut paljon kiitosta ja tunnustuksia viime vuosina. Nuorekas ja rento ilmapiiri takaa pelaajien viihtymisen. Kentän hyvää kuntoa kannattaa tulla ihmettelemään kauempaakin.

Nokia River Golf

Alastalontie 33, Nokia

Nokia River Golf golfkentät muodostuvat 18-reikäisestä River-kentästä ja 18-reikäisestä Rock-kentästä. Kentät sijaitsevat Nokian Taivalkunnassa, 8 kilometriä Nokian keskustasta ja noin puolentunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Kentät tarjoavat golfelämyksiä kauniissa, hämäläisessä maalais- ja kartanomiljöössä virran ja kallioiden kupeessa. Kummut ja lukuisat hiekkaesteet antavat kentille oman leimansa. Kentillä on monia luonnonkauniita kohtia, myös joki virtaa rantalenkin lähellä kallioiden kupeessa. Klubitilat ja ravintola toimivat viime vuosisadan alussa rakennetussa Alastalon kartanossa.

Hiisi-Golf

Vaihmalantie 120, Lempäälä

Hiisi-Golf mahdollistaa golfaamisen vasta-alkajille, vähemmän pelanneille sekä lajin aktiivisille harrastajille. Hiisi-Golf sijaitsee Lempäälän Vaihmalassa, vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Hiisi-Golfin kentät muodostuvat kaikille avoimesta 6-reikäisestä par 3 Hiisi-kentästä ja green cardin suorittaneille 9-reikäisestä tasoituskelpoisesta Farmi-kentästä. Kauniin Hiidenvuolteen rannalla, Hiisi-klubin ympäristössä on osin katettu 12 paikkainen range sekä lähipeliharjoitteluun alue, josta löytyy putti- ja chippigreenit bunkkereineen. 300 metriä pitkä range on n. 0,5km etäisyydellä klubilta, Valkeakoskentien ja Lipontien risteyksessä.

Hiisin klubilla on kioski, josta voi ostaa virvokkeita ja evästä. Klubilla on myös golfvarusteiden ProShop. Ruokaa isompaan nälkään sekä majoituspalveluja tarjoaa kentän naapurissa sijaitseva Hiisi-Golfin klubiravintolana toimiva Hotelli-Ravintola Vaihmalan Hovi.

Lakeside Golf Vammala

Sastamalantie 1901, Sastamala

Lakeside Golfin 36-reikäinen golfkeskus muodostuu kahdesta keskenään erityyppisestä kentästä. Yhteistä kentille on kaunis karkkulainen kulttuurimaisema, mutta molemmilla kentillä on oma tunnelmansa ja erilaiset pelilliset haasteensa. Vuonna 1992 valmistuneen Järvenranta-kentän etuysi sijoittuu Riippilänjärven rantamaisemaan. Kauniiden näkymien lisäksi järvi tuo peliin mukaan sopivaa haastetta usealla väylällä. Takaysillä maisema muuttuu vähitellen metsäisemmäksi ja täällä kentälle antavatkin leimansa vaihtelevat korkeuserot. Vuonna 2005 avattu Pirunpelto tarjoaa hyvin toisenlaisen golfelämyksen. Kenttää ympäröivä jylhä luonnonmetsä lumoaa kauneudellaan, mutta haastaa golfarin tarkkaan peliin. Metsän reunustamien väylien lisäksi avokalliot ja Sorvijärven metsälampi leimaavat kierrosta. Luonnollisena osana kenttää ovat tietysti myös kaksi pirunpeltoa, jääkauden muokkaamaa kiviröykkiötä, joista kenttä on saanut nimensä.

Poltinkoski Golf Ry

Yliskyläntie 1411, Riitiala

Poltinkoski Golfin idyllinen maalaiskenttä sijaitsee Ikaalisten ja Parkanon välimaastossa, vain noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Kenttä on rauhallisesti virtaavan joen vierellä ja tarjoaa siten pelaajilleen nautinnollisen rauhoittavan tuokion viihtyä mukavan harrastuksen parissa. Maisemaan sopiva rakennuskokonaisuus tarjoaa nostalgiset oleskelutilat sekä terassilla, että sisätiloissa. Kumpuileva avara maasto ympäröivine metsineen tarjoaa unohtumattomia elämyksiä.