Majoitu maatilalla! - Visit Tampere

Majoitu maatilalla!

12.03.2018

Aholaidan Lammastila

Aholaidan Lammastila tarjoaa laadukasta ympärivuotista maatilamajoitusta elämyksineen Kangasalan Ponsassa, Längelmäveden rannalla. Tilalla voi nauttia myös aktiviteeteista ja ihastella hurmaavia lampaita. Tuliaisiksikin saa aitoja lähituotteita – villasta tietenkin. Aholaidan majoitus on saanut viiden tähden arvion maatilamajoitusluokituksessa.

 

Syväniemen Mäkitupa

Syväniemen Mäkitupa Parkanossa edustaa yli satavuotiasta pihapiiriä, jossa matkailija voi nauttia aidosta maalaistunnelmasta majoittumalla joko päärakennuksen huoneissa tai erillisissä piharakennuksissa. Rantasauna, pihakeittiö ja laavu tekevät kokemuksesta täydellisen kaikille aisteille.

 

Ylä-Tuuhosen talonpoikainen sukutila

Ylä-Tuuhosen talonpoikainen sukutila sijaitsee Ruoveden kunnan Tuuhoskylän kauniissa maalaismaisemassa, aivan Tarjanneveden tuntumassa. Majoittumisvaihtoehtoina ovat talonpoikaiset ja perinteikkäät aitat sekä vierastalo Eetula, jotka kaikki on kunnostettu vanhaa kunnioittaen. Sisustuksessa yhdistyvät sulavasti vanha talonpoikaistyyli ja tämä päivä. Täällä rentoudut luonnon rauhassa ja hiljaisuudessa.

 

Kärppälän Rustholli

Kärppälän Rustholli Lempäälässä tarjoaa majoitusta 1800-luvulla rakennetussa päärakennuksessa, piharakennuksessa ja aitassa. Kaikki huoneet on remontoitu vanhan rakentamistyylin mukaisesti. Rusthollin emäntä toivottaa matkailijat tervetulleeksi mukaviin ja kauniisiin huoneisiin ja nauttimaan maaseudun rauhasta.

 

Ilolan maatilamatkailu

Ilolan maatilamatkailu sijaitsee Valkeakosken Metsäkansassa. Ilolasta on vain lyhyt ajomatka Särkänniemeen, Veturimuseoon, Jalkapallomuseoon, Ideaparkiin ja moneen muuhun kohteeseen. Täällä voit majoittua Vierastuvassa, Wanhassa asemarakennuksessa, päärakennuksen makuuhuoneissa, aitassa tai järvenrantamökeissä. Myös perhehuoneita on saatavilla. Kyläkaupassa on lisäksi tarjolla lähituotteita ja matkamuistoja.

 

Kauppilan Matkailutila

Kauppilan Matkailutilan idyllinen maalaistalo Ikaalisissa on kokonaan asiakkaiden majoitus- ja juhlakäytössä. Talo soveltuukin erittäin hyvin esimerkiksi perhejuhlien, yritystilaisuuksien tai kaveritapaamisten pitopaikaksi, sillä tämän kokoisia mökkejä on harvoin saatavilla. Peruskorjattu talo tarjoaa uudenaikaiset saniteettitilat sekä hyvin varustellun keittiön. Pihassa on tilava grillikatos talon vieraiden käytössä. Talossa on yhteensä seitsemän makuuhuonetta, kaksi alakerrassa ja viisi yläkerrassa. Huoneet on numeroitu ja nimetty talon historian mukaan. Kellarissa on myös tilava sähkölämmitteinen sauna. Pihassa on lisäksi savusauna ja palju, jotka lämpiävät erillisvarauksella.

 

Luomajärven Hevoskievari

Maalaisromantiikkaa etsivälle Luomajärven Hevoskievari Ikaalisissa on oikea valinta. Tunnelmalliset majoitushuoneet sijaitsevat 1800-luvun alussa perustetun talonpoikaistilan vanhoissa rakennuksissa, kuten Viljamakasiinissa, Puariaitassa ja Pakarissa. Huoneet on sisustettu viihtyisäksi vanhaa ja uutta yhdistellen. Täällä lepää silmä ja mieli. Huoneet ovat sähkölämmitteisiä ja käytössä ympäri vuoden. Ne ovat keskenään saman tasoisia, viihtyisäksi kalustettuja majoitushuoneita, ja niiden varustukseen kuuluu pieni maalaishenkinen minibaari, vedenkeitin sekä teetä, kaakaota ja pikakahvia.

 

Maatilamajoitus Saarinen

Maatilamajoitus Saarinen tarjoaa taatusti rauhalliset unet Kotolammen rannalla, Punkalaitumella. Asu vanhassa navetassa joko keltaisessa, vihreässä tai sinisessä huoneessa. Isompi ryhmä voi majoittua saunarakennuksessa rentouttavan saunaillan päätteeksi. Täällä pääsee myös leiriytymään.

 

Peltolan Luomutila

Peltolan Luomutila Vilppulassa on talonpoikainen matkailumaatila, jossa yhdistyvät vuosisatainen maalaisilmapiiri ja nykyajan mukavuudet. Kun istuu keinutuolissa päärakennuksen tummien hirsiseinien keskellä, tuntee matkaavansa ajassa taaksepäin. Leipävartaat roikkuvat katosta, ja puulusikat odottavat kutsuvasti telineissään. Kaappikello raksuttaa ovenpielessä samalla kun tuli räiskyy takassa. Tilan erikoisuuksia ovat omista luomukasviksista valmistettu ruoka sekä paikan päällä valmistettava luomuleipä.

 

Mattilan tila

Mattilan tila sijaitsee Orivedellä Längelmäveden rannalla, noin 58 kilometrin päässä Tampereelta. Maatilamajoitusta on tarjolla kesäaikaan, jolloin voit asua aittarakennuksessa ja nauttia savusaunan lämmöstä. Ympäri vuoden voit vuokrata lomamökin käyttöösi joko viikoksi tai viikonlopuksi.

 

Tuulentien tila

Tuulentien tila Teiskon Kaanaassa on mainio pysähtymispaikka vaikkapa kesken idyllisen pyöräilyretken Näsijärvireitillä! Tilalla voi majoittua aittarakennuksissa ja nauttia oman tilan tuotteista koostuvasta aamiaisesta sekä seurata tilan eläinten edesottamuksia. Elämyksiä ja majoitusta järjestetään myös isommille porukoille.

 

Matkailutila Haapamäki

Virroille, Vaskiveden rauhalliseen miljööseen Näsijärven rantamaisemiin houkuttelee Matkailutila Haapamäki, joka tarjoaa majoitusta lomamökeissä sekä aamiaismajoitusta B&B Päätalon huoneissa ja pihapiirin mökeissä. Järvirannassa on rantasauna ja savusauna tilauskäytössä ryhmille. Rannan veneet ovat vapaasti käytettävissä, ja pihapiirissä on myös avara, katettu grillikatos.

Visittampere Aholaidan Lammastila

Aholaidan Lammastila

Kirkkosaarentie 60, Kangasala
Lue lisää
Visittampere Yla Tuuhosen Maatila

Ylä-Tuuhosen maatila

Tanhuantie 105, Ruovesi
Lue lisää
Visit Tampere Kärppälän Rustholli

Kärppälän Rustholli

Kärppäläntie 50, 37500 Lempäälä
Lue lisää
Visittampere Ilolan Maatilamatkailu

Ilolan maatilamatkailu

Vedentaantie 30, Valkeakoski
Lue lisää
Visittampere Kauppilan Maatilamatkailu

Kauppilan Maatilamatkailu

Kauppilanranta 2, Ikaalinen
Lue lisää
Visittampere Luomajarven Hevoskievari

Luomajärven Hevoskievari

Luomajärventie 34, 39500 Ikaalinen
Lue lisää
Visittampere Maatilamajoitus Saarinen

Maatilamajoitus Saarinen

Vesilahdentie 435, 31900 Punkalaidun
Lue lisää
Peltola Peltolan Luomutila Outside View

Peltolan Luomutila

Poukantie 162, Mänttä-Vilppula
Lue lisää
Visittampere Mattilan Tila

Mattilan tila

Uuhiniementie 487, Orivesi
Lue lisää
Visittampere Tuulentien Tila

Tuulentien tila

Moottorikeskuksentie 84, Tampere
Lue lisää

Lisä luettavaa

Eläinpihoja ja kotieläinpuistoja Tampereen seudulla
Lapsille

Eläinpihoja ja kotieläinpuistoja Tampereen seudulla

Tampereella pääsee näkemään monenmoisia eläimiä vaikkapa Särkänniemessä ja kotieläinpuistoissa.
Lue lisää
Majoitu mukavasti ja edullisesti hostellissa tai B&B-paikassa
Hostellit ja B&B

Majoitu mukavasti ja edullisesti hostellissa tai B&B-paikassa

Tampereella ja ympäristössä on maailmanluokan hostelli sekä valloittavia Bed & Breakfast -paikkoja.
Lue lisää
Patikoimaan Tampereen seudulle
Retkeily ja patikointi

Patikoimaan Tampereen seudulle

Tampereen seudulla löytyy reittejä parin tunnin tai parin päivän ulkoiluun.
Lue lisää
Kansallispuistot kutsuvat luontoelämykseen
Retkeily ja patikointi

Kansallispuistot kutsuvat luontoelämykseen

Tampereen lähistöllä on kaksi upeata kansallispuistoa, Seitseminen ja Helvetinjärvi.
Lue lisää