Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Ohjelmavinkkejä ryhmille

21.03.2019

Tyky-päivä tulossa? Polttarit? Yhdistyksen kesäpäivät? Oli teitä 10 tai 100, Tampereella riittää tekemistä kaikille lapsenmielisistä varttuneempaankin makuun. Tsekatkaa vinkit miten ryhmänne saa parhaiten irti päivästä Tampereella!

 

Luonnosta nautiskellen

Tampereen sijainti kahden kauniin järven välissä tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia ajanviettoon vesillä. Mikäli mielii risteilylle, kannattaa tutustua eri tilausristeilyjä tekeviin yrityksiin ja suunnata vaikka kuvankauniiseen Viikinsaareen. Mikään ei ole mukavampaa kauniina kesäpäivänä kuin astua laivaan ja antaa aaltojen rentouttaa. Ryhmän kanssa voi myös vuokrata vaikka kajakit ja nauttia Tampereen maisemista järveltä katsoen.

Jos vesille meno ei viehätä, kaupungin puistoihin voi mennä kauniilla säällä vaikka piknikille. Lisäksi Tampereen seudun kansallispuistot ja retkeilyalueet tarjoavat patikointia rakastaville unohtumattomia luontoelämyksiä.

Erikoisempia elämyksiä

Miltä kuulostaisi hassuttelu porukalla esimerkiksi kuplafutiksen tai paintballin parissa, tai vaikka seikkailen agentteina keskustassa? Extremempiä aktiviteetteja tarjoaa monet eri elämys- ja ohjelmapalvelut, joiden joukosta varmasti löytyy mieluista puuhaa kesästä talveen.

Kiinnostaisiko tietää enemmän Tampereen punatiilisestä historiasta tai vaikka arkkitehtuurista? Opastetuilla kävely- ja bussikierroksilla saa nähdä ja kuulla lyhyessäkin ajassa paljon, ja räätälöityjä opastuskierroksia on mahdollista järjestää lähes millä teemalla tahansa.

Kulttuuria satoi tai paistoi

Tekemistä kulttuurinnälkäisille? Kesäajan ulkopuolella Tampereen teattereissa pyörii monia esityksiä musikaaleista stand upiin. Kesällä teatterit ovat suurin osa tauolla, mutta ei hätää, Tampereen seudulla pyörii kesäteattereissa useita näytelmiä joista nauttia kauniilla säällä. Suomen sää saattaa kuitenkin olla joskus hieman arvaamaton, mutta onneksi ympäri vuoden sisätiloihin pääsee Tampereen museoihin. Esimerkiksi Museokeskus Vapriikissa viettää helposti useamman tunnin, eikä nälkäkään pääse yllättämään, kun käy Museoravintola Valssissa hyvällä lounaalla näyttelyjen välissä. Lauantaisin Valssin lisäksi lounasta tarjoillaan Tampereen Työväen Teatterilla.

Tapahtumakalenteristamme voi tutkia minkälaista menoa ja meininkiä on luvassa juuri niinä päivinä kun olette kaupungissa.

Rentoa ajanvietettä ja kulinaarisia nautintoja

Miltä kuulostaisi hemmottelupäivä saunoen, kylpien ja kaunistautuen? Ihanan rentoutuspäivän jälkeen onkin mukava lähteä syömään ja juomaan hyvin.

Tampereelta löytyy useita Fine Dining -ravintoloita, joista osa pääsi Suomen 50:n parhaan ravintolan listallekin. Miksei yhdeksi ohjelmanumeroksi ottaisi vaikka kolmen ruokalajin menua hyvien viinien kera?

Rentoutusta porukalle voi myös hakea oluen tai viinin maistelulla. Oluen maistelua varten voi varata olutkierroksen ja vierailla useassa ravintolassa saman päivän aikana. Jos maistelut eivät venähdä liian pitkiksi, illalla voi käydä testaamassa vatsalihaksien kuntoa stand upissa ja lähteä vielä tämän jälkeen juhlimaan Tampereen yöhön.

Jos tämä kuulostaa liian rankalta illalta, voi vain istahtaa rennosti mukavaan kuppilaan viini- tai olutlasilliselle, tai siemailla drinkkiä ihaillen upeita maisemia.

Kun aamu joskus koittaa…

…ja jos hotelliin ei kuulukaan aamiainen, voi ajoissa heräävät nauttia aamiaista useassakin kahvilassa. Late breakfastille eli brunssille ehtii jo hieman paremmatkin unenlahjat omaavat ja monessa paikassa brunssin saa myös kuohuvan kera.

 

 

PSST! Jos haluattekin ryhmällenne kaikki samassa paketissa ilman turhia pähkäilyjä hotellien, ravintoloiden ja ohjelmien kanssa, erilaisia paketteja ryhmille tarjoaa Meetings Mill, Amazing Tampere sekä Saarikoski Travels. Kokous- ja juhlatilat ryhmille löytyvät Meeting Packagesta.