Siirry sisältöön
Kartta

Luonnon helmassa

Tampereen sijainti kahden kauniin järven välissä tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia ajanviettoon vesillä. Mikäli mielii risteilylle, kannattaa tutustua eri tilausristeilyjä tekeviin yrityksiin ja suunnata vaikka kuvankauniiseen Viikinsaareen tai päiväristeilylle Hopealinjojen kyydissä. Ryhmän kanssa voi myös vuokrata vaikka kajakit Hiking Travel, HITiltä ja nauttia Tampereen maisemista järveltä katsoen.

Tai miltä kuulostaisi elvyttävä luontokokemus? Levähdä sammaleiden seassa, päästä irti stressistä ja koe Villipihlajan Metsän viemää -luontoelämys. Luontoon lähdetään myös Tapahtumatuotanto Voltin Live The Nature -luontoseikkailupelissä. Peliä voi pelata voit missä tahansa oletkin ja avaimet käteen -aktiviteetti on loistava keino luoda tiimihenkeä ja nauttia luonnosta ja ulkoilusta.

Amazing Cityn metsäseikkailu Outdoor Escape: Tapion mailla vie ryhmäsi metsään! Luvassa on mahtavia oivalluksia, heittäytymistä ja tietysti luonnosta voimaantumista. Kisailun lomassa pääsette tutustumaan Suomen metsien mystisiin tarinoihin, uskomuksiin ja mytologiaan. Tapion mailla sopii mainiosti esimerkiksi tyky-päivän aktiviteetiksi tai kokouksen oheisohjelmaksi.

Mobiilisovelluksessa toimivan Amazing Walksin Pyynikin luontohelmet -reitti tutustuttaa ympäröivään luontoon, harjumaastoon ja upeisiin maisemiin. Matkan varrella eteen tulee kysymyksiä ja tehtäviä, jotka vaativat ympäristön tutkimista, mutta myös tietoa, pohdintaa ja ehkä arvaamista. Tarkoituksena on oppia luonnosta ja huomioida sen monimuotoisuutta – kohteiden ihailua unohtamatta!

Korkeuksia tai vauhdin huumaa

Flowpark on seikkailupuisto, jossa pääsee kipuamaan jopa kahdenkymmenen metrin korkeudelle Pyynikin upeissa maisemissa. Kesäkuukausina kutsuvat Tampereen upeat järvet ja hurjapäät hyppäävät tietysti vesijettien kyytiin.

Rock The City -kaupunkiseikkailulla taas pääsee mukaan vauhdikkaaseen aktiviteettiin, jossa mitataan nokkeluutta, näppäryyttä ja tiimityötaitoja. Pienemmille ryhmälle sopiva elämys on jälleen vappuna avautuva kattokävely. Roof Walk Finlayson Area tarjoilee upeita maisemia ja kiehtovia kertomuksia Tampereen ja alueen historiasta.

Kuplajalkapalloa tai jousiammuntapeli joukkueille pehmopäisillä nuolilla? Nämä Grr8 Sportsin hauskat ohjelmanumerot vievät porukan mennessään!

Seikkailuja ja rennompaa meininkiä 

Panimokierros hyvällä porukalla on oiva aktiviteetti työporukalle, kavereiden kesken tai vaikka polttariohjelmaksi. Pyynikillä sijaitseva Mad Finn -pienpanimo tarjoaa panimokierroksia ja tastingeja 4-20 hengen ryhmille. Maistelua on tarjolla myös kahvin ystäville. Kahwe Roasteryn asiantuntijoiden opastuksella pääsee tutustumaan kahvien eroihin sekä käytännössä että teoriassa.

Time Traveller -seikkailupeli muuttaa Särkänniemen Koiramäen kaupungin pelikentäksi, kun tutkimusryhmän matka saa uusia käänteitä. Luvassa on ongelmanratkontaa ja ryhmätyötä. Peli sopii erityisesti aikuisryhmille, mutta myös perheille.

Kaupunkiseikkailu Amazing Tampereessa suunnataan kaupungin ytimeen iloisesti kisaten tai rennommalla meiningillä. Reitin varrella vastaan tulee monenlaisia haasteita, herkuttelua ja yhteistyötä vaativia tehtäviä. Tämä kaupunkiseikkailu sopii isommillekin ryhmille, aina +500 henkeen saakka!

Ainutlaatuinen tiimiseikkailu Finlayson City Hunt vie osallistujat aikamatkalle Finlaysonin alueen historiaan. Tiimit liikkuavat vanhan tehdasalueen viehättävillä kujilla, puistoissa ja sisätiloissa. Reitin varrella avautuvat tarinat niin Finlaysonin palatsista, kirkosta, postikonttorista kuin Tallipihasta.

Saunapääkaupungin parhaimmat löylyt

Saunakierrokselle kokeneiden löylyasiantuntijoiden kanssa? Saunakonkeli räätälöi kaiken ikäisille ja isommillekin ryhmille toiveiden mukaisen saunakierroksen. Saunakonkelit tuntevat saunapääkaupungin löylynurkkaukset kuin omat taskunsa!

Raksuttaako?

Pakohuonepelit ovat hauskaa ajanvietettä mille tahansa porukalle. Room Escape Tampereen pakohuoneet toimivat niin syntymäpäivinä, pikkujouluina kuin polttareissa. Huonevaihtoehtoja on useita ja lisäksi samaa huonetta on useampia, joten pienen kisankin voi laittaa porukan kesken pystyyn.

Vierailulle tehtaaseen tai panimoon

Panimokierros ja tasting panimomestarin opastuksella onnistuu Pyynikillä sijaitsevassa MadFinn-panimossa. Kierrokselle mahtuu 4-20 henkilöä. Tutustu myös Panimoravintola Plevnan olutkursseille tai -tastingiin.

Tutustu ryhmäaktiviteetteihin Tampereella

Tyky-päivä tulossa? Polttarit? Yhdistyksen kesäpäivät vai vaan paljon ystäviä mukana? Oli teitä 10 tai 100, Tampereella riittää tekemistä kaikille lapsenmielisistä varttuneempaankin makuun. Tsekatkaa vinkit miten ryhmänne saa parhaiten irti päivästä Tampereella!

Tutustu ryhmäaktiviteetteihin seudulla