Siirry sisältöön

Tampere on yksi stand up -esitysten kuningaskaupungeista. Kyseistä komiikan lajia tarjoillaan yleisölle sekä valmiina pakettina että testiajoissa. Näissä paikoissa kuulet ensimmäisenä uudet vitsit!

 

TTT-klubi on julistanut itsensä Tampereen tyylikkäimmäksi stand up klubiksi. Vaihtuvat huippukoomikot naurattavat ja naruttavat yleisöä hulvattomilla jutuilla ja yllättävillä juonenkäänteillä.

 

Komediateatterin Päänäyttämö on komedian koti. Tunnelmalliset tiiliseinät ovat todistaneet tuhansien naurujen tarinoita!

 

Tampereen Ylioppilasteatterin Stand Up Underground -illoissa nähdään reilu otanta Suomen hauskimpia ihmisiä ja koomikkosuuruuksia. Kunkin illan päättää kokenut headliner.

 

Teerenpelin historiallinen miljöö, tiivis tunnelma ja loistavat esiintyjät takaavat hupia kaiken ikäisille katsojille.

 

Jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona legendaarisen Huurupiilon estradin täyttää moninainen joukko uusia ja kokeneita stand up -koomikoita.

 

RUBY & Fellasin Stand Up Fellas -illoissa testaavat pääosin tamperelaiset koomikot uusia juttujaan ja hiovat materiaaliaan aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

 

Johtavassa englanninkielisessä stand up klubissa Irish Pub O’Connell’sissa nähdään niin ammattilaisia kuin amatöörejäkin kansainvälisessä meiningissä.

 

Bar Bertelin tunnelmallisessa kellariravintolassa on tarjolla stand upia joka lauantai-ilta ja välillä perjantaisinkin!