Siirry sisältöön

Edullisia aamiaispaikkoja

Aamuvirkku kulkijakin saa Tampereella helposti murua rinnan alle! Tammelassa lähellä Tammelantoria sijaitseva Cafe Aamurusko tarjoilee monipuolista aamupalaa, ja kahvilan mukavilla sohvilla voi syventyä rauhassa päivän lehteen.

Hämeenkadun vilinässä aamiaista tarjoilee Pub Simon. Aamupalaa tarjoillaan joka päivä klo 9-12 ja se sisältää kahvin/teen, kananmunan, toastin (liha tai kasvis), maustekurkkua, tuoremehun ja hedelmän.

Bongaa paikallinen

Kun kaipaat aitoa paikallisväriä, kannattaa suunnata aamupalalle yhteen Kauppahallin monista kahviloista. Manselaista elämänmenoa on aina mukava tarkkailla yli 120-vuotiaan hallin käytävillä ja lusikoida samalla suuhunsa vaikkapa aamupuuroa tai nauttia uunituoreista leivonnaisista. Jos kaipaat luksusta, testaa ehdottomasti Ravintola 4 vuodenajan aamupala!

Linkosuon kahvilat, eli Buffet & Café Näsilinnankadulla ja Hämeenkadun legendaarinen Siilinkari tarjoavat monipuolista buffet-aamiaista kaupungilla kulkijoille. Hiljattain uudistettu Siilinkari on sijainnut samalla paikalla vuodesta 1960 lähtien, ja se on toiminut tamperelaisten tapaamispaikkana jo monien sukupolvien ajan.

Aitoleivän kahvila Keskustorin kupeessa, Tampereen sydämessä, tarjoilee aamiaista arkisin klo 8-11 välillä. Runsaaseen aamupalaan kuuluu herkkuja aina pekonista karjalanpiirakoihin, mysleihin ja päivittäin vaihtuviin puuroihin.

Saunaravintola Kuumassa pääsee torstai-aamuisin saunomaan, pulahtamaan Ratinan suvannon virkistävään veteen ja nauttimaan saunan jälkeen aamupalaa. Mikä olisi energisoivampi alku päivälle? Varaa paikkasi aamusaunaan ravintolan sivujen kautta. Aamusaunan vuorot ovat klo 6.30, 8.00 ja 9.30. Hinta sisältää saunarannekkeen, pyyhkeen, aamupuuron ja kahvin.

Taatusti tunnelmallinen

Koskipuistossa sijaitsevassa ravintola Puistossa luomupuuro hellii vatsaasi, ja tuore leipä lisukkeineen antaa hyvän alun päivällesi. Kaiken kruunaa vohveli, jonka voit paistaa itse!

Aleksis Kiven kadulla jugend-talon alakerrassa majailee puolestaan aamiaispaikkana tunnettu Kaffila, jonka suurin vetonaula on monipuolinen sekä laadukas kahvi- ja teevalikoima.

Historian havinasta pääsee nauttimaan kahvila Amurin Helmen aamiaisella, joka on kuin kotona tehty: juuri paistetut makeat ja suolaiset leivonnaiset, pitkään haudutettu puuro ja keitetyt munat pitävät nälän loitolla pitkään.

Ydinkeskustassa, Tuomiokirkonkadulla sijaitseva Pyymäen Oma tarjoilee herkullisen aamiaisbuffetin kaupungin vilinää hetkeksi pakeneville. Pyymäen Oman aamiainen ottaa myös huomioon kausituotteet ja lähituottajien tarjonnan.

Monipuolinen valikoima

Pella’s Cafén asiakkailla on yksi parhaista näkymistä Hämeenkadulle. Tämä kaupungin sydämessä sijaitseva kahvila tarjoaa arkisin aamiaista  ja saatavilla on myös kokonaan vegaaninen aamupala!

Dabbal Kitchen and Bar, Lapland Hotels Tampereen katutasossa tarjoilee herkullista aamiaista, kuten munakkaita monilla täytevaihtoehdoilla, tuoretta leipää, kalaherkkuja, raikkaita salaatteja sekä smoothieita. Aamupalan erikoisuus on poro-musta, joka on kunnianosoitus tamperelaiselle mustalle makkaralle.

Bistro-Café Hygge tarjoaa ammattitaitoisen ravintovalmentajan valmistamaa herkullista aamiaista sekä kiireettömiä, terveellisiä ja mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettuja ruokanautintoja. Täällä tuoksuu itseleivottu leipä ja pulla ja löytyy tarjottavaa myös vegaaneille.

Ravintola Mintin runsas ja monipuolinen aamiainen Kauppakadulla tarjoillaan arkisin klo 7-9.30.