Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Lomaile leirintäalueella

18.06.2020

Leirintäalueella olet melkein kuin mökillä, mutta samalla voit nauttia alueiden palveluista, lähiseudun matkailutarjonnasta ja toisten lomalaisten seurasta. Ajattele, Tampereella on leirintäaluekin keskellä kaupunkia ja tietysti järven rannalla!

 

Kesällä 2020 Pyynikin kesäteatterin ja uimarannan parkkipaikka muuntuu kaikkien karavaanareiden iloksi Matkaparkiksi! Upeiden maisemien Matkaparkki Pyynikki on käytössä 16.6. – 30.9.2020 (suljettu 23.7. – 2.8.2020). Alueelta löytyy 15 paikkaa matkailuautoille ja matkailuvaunuyhdistelmille lyhytaikaiseen pysäköintiin (leiriytyminen ei ole alueella sallittua). Matkaparkista löytyy wc, vesipiste (käytössä klo 6-24) sekä alkusammutuskalusto.

 

Tampere Camping Härmälä on suosittu leirintäalue vain neljän kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Se sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pyhäjärven rannalla. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet keskustasta, bussipysäkit sijaitsevat vain noin 100 metrin päässä leirintäalueelta. Alueella on yli sata 2-5 hengen leirintämökkiä ja niiden lisäksi teltta- ja matkailuvaunupaikkoja, pizzeria, kesäkioski, rantasaunoja ja koko kirjo erilaisia harrastevälineitä vuokrattavaksi.

 

Vain 18 kilometrin päässä Särkänniemestä sijaitsee ympärivuotisesti palveleva Nokian Viinikanniemen leirintäalue, jossa niin ikään on mahdollisuus majoittua joko mökissä, teltassa tai matkailuautossa. Ylöjärvellä puolestaan pääsee majoittumaan leirintäalueelle ja samalla harrastamaan kaapelivesihiihtoa Wake Valley Campingiin.

 

Pirkanmaalla sijaitsevat lisäksi mm. Maisansalon karavaanialue Teiskossa, Haapasaaren lomakylä Ruovedellä, Apianlahti Valkeakoskella, Säynäniemi Orivedellä, Tervakallio Sastamalassa sekä Vankkurimännikkö Virroilla.