Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Visit Tampere Oy - Matkakumppanisi

Visit Tampere Oy on Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailun- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Tavoitteenamme on Tampereen aseman vahvistaminen kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisena matkailu-, tapahtuma-, ja kongressikaupunkina.​ Olemme Tampereen kaupungin omistama Business Tampereen tytäryhtiö.

 

Ota yhteyttä! Autamme mielellämme.

Käyntiosoite (sovitut tapaamiset)

Visit Tampere Oy
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

 

Postiosoite

Visit Tampere Oy
Kelloportinkatu 1 C
33100 Tampere

 

Laskutusosoite

Huom. Emme vastaanota paperilaskuja tai laskuja sähköpostitse!

Visit Tampere Oy
(PL 320, 33101 Tampere)

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037259074692410
Operaattori: Liaison Technologies Oy
Operaattorin tunnus: 003708599126
Y-tunnus: 2590746-9
Laita viitteeksi tilaajan nimi.

Mikäli verkkolaskun lähettäminen ei ole mahdollista, kirjaudu Tampereen kaupungin laskuportaaliin. Portaali toimii suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Lisätietoja ja kirjautuminen portaaliin: https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/yhteystiedot-ja-asiointi/laskutus-ja-maksaminen/lisatietoa-laskuportaalista.html

Kehittäminen

Jari Ahjoharju

Matkailujohtaja

Vastaan eri kehityshankkeista, ja rakennan hyvässä yhteistyössä loistavien kumppanien kanssa Tampereesta Suomen ykkösmatkailukohteen.

 

Marja Aalto

Erityisasiantuntija, lentoliikenne

Työni on edistää Pirkanmaan kansainvälistä saavutettavuutta. Erityisosaamisalueeni on lentoliikenne, mutta kaikenlainen liikkuminen, matkaketjut sekä alueen matkailun kehitys on minulle sydämen asia.

Turo Leppänen

Projektipäällikkö, Digitrack-hanke

Vastaan TEM:n rahoittamasta Digitrack-hankkeesta, jonka tavoitteena on erityisesti kansainvälisille kongressi- ja tapahtumakävijöille suunnattujen oheispalveluiden saaminen myyntiin digitaalisiin kanaviin. Lisäksi hankkeessa keskitytään data-alustan kehittämiseen ja luodaan tuotteistamiskäsikirja alueen yritysten käyttöön.

Matti Pollari

Projektipäällikkö, kestävän matkailun kehitys

Työpöydällä yhdessä Helsingin ja Turun kanssa toteutettava 6aika: Carbon Neutral Tourism -hanke sekä Sustainable Travel Finland -ohjelman alueellinen edistäminen. Pyörämatkailu ja Pispala lähellä sydäntä.

Markkinointi ja kumppanuudet

Noora Heino

Johtaja, kumppanuudet & markkinointi

Vastaan kumppanuuksista, myynninedistämistoimenpiteistä ja markkinoinnista Visit Tampereella. Yhdessä alueen kumppaneiden kanssa tarjoamme niin kotimaisille kuin kansainvälisille vierailijoille mahdollisuuden vierailla Suomen mielenkiintoisimmassa kaupungissa, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa.

 

 

Heli Jokela

Markkinointipäällikkö

Vastaan kotimaisista ja kansainvälisistä markkinointikampanjoista. Minuun voit olla yhteydessä myös Visit Tampereen someen ja sivustoon liittyvissä kysymyksissä.

Mari Saloniemi

Asiakkuusvastaava, kumppanuudet ja Aasia

Vastaan Visit Tampere Partners -kumppanuusverkostosta sekä Aasiaan suuntautuvista toimenpiteistä. Teen yhteistyötä sekä kansainvälisten että kotimaisten matkanjärjestäjien ja alueen matkailuyritysten kanssa.

Katariina Onnela

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Vastuullani ovat Visit Tampereen sivusto ja sosiaalinen media sisältöineen. Lisäksi vastaan kotimaan markkinointikampanjoista. 

Pirjo Puukka

Asiakkuusvastaava, kumppanuudet, Saksa ja UK

Vastaan Visit Tampere Partners -verkoston kansainvälistymispolun alussa olevista asiakkuuksista, Saksan ja Iso-Britannian markkinoista sekä Lakeland-yhteistyöstä näissä maissa.

Anni Ylinen

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Pääosin työskentelen Smart Tampere -ohjelman markkinoinnin ja viestinnän parissa. Smart Tampere on Tampereen kaupungin kehitysohjelma, joka toteutetaan yhdessä Business Tampereen kanssa.

Olga Javits

PR-asiantuntija

I’m responsible for Visit Tampere’s domestic and international influencer and media collaborations. I also plan and implement international PR campaigns.   

Katriina Istolahti

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Työskentelen pääosin Business Tampereen vaihtuvien hankkeiden parissa. Autan asiantuntijoita hankkeiden markkinoinnin ja viestinnän haasteissa kirjallisen ja visuaalisen ilmaisun keinoin.

Leena Mäki-Suominen

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Vastaan Business Tampereen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Olen onnistunut työssäni, kun menestystarinat Tampereen seudusta houkuttelevana paikkana elää ja yrittää kuuluvat, näkyvät ja saavat vastakaikua meillä ja maailmalla.

Johanna Sahlgren

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Vastaan Business Tampereen ja Visit Tampereen mediaviestinnästä sekä Visit Tampereen verkkosivuston ja somekanavien sisällöntuotannosta. Työni tähtää siihen, että seudun elinkeino- ja matkailusanoma sekä Tampere kongressidestinaationa näkyvät ja kuuluvat osuvin viestein globaalisti.

Anna-Krista Sorvoja

Kehitysjohtaja

Vastaan alueen matkailuekosysteemin kehittämisestä erityisesti digitalisaation, datan hyödyntämisen ja tiedolla johtamisen kautta.

Laura Vanzo

Valokuvaaja ja visuaaliset sisällöt

Olen Visit Tampereen valokuvaaja. Luon visuaalista sisältöä, joka korostaa Tampereen ja lähiseudun matkailua ja houkuttelevuutta tekemällä muun muassa yhteistyötä meidän kumppaniemme kanssa. Otan kuvia ja videoita eri kanaviimme, kehitän meidän kuvapankkia ja hoidan @visittampereofficial Instagramia.

Laura Paronen

Sisältökoordinaattori

Tampere Convention Bureau / Kongressit

Pia Helminen

Asiakkuusvastaava, kongressit ja kumppanuudet

Ota yhteyttä, jos harkitset kansainvälisen konferenssin kutsumista Tampereelle! Vastaan myös Visit Tampere Partners -kumppanuusverkoston kongressi- ja kokousasiakkuuksista.

Laila Walldén

Asiakkuusvastaava, Kongressit

Minulta saat neuvoja, jos harkitset kansainvälisen konferenssin kutsumista Tampereelle. Minut voi tavata myös korkeakoulujen kampuksilla.

Johto ja hallinto

Harri Airaksinen

Toimitusjohtaja

Johanna Holmberg

Talous- ja hallintojohtaja

Visit Tampere -matkailuneuvonta

visittampere (at) visittampere.fi
Puh. 03 5656 6800

Visit Tampere on Tampereen seudun matkailun yleistietäjä – meiltä saa matkailuneuvontaa, vinkkejä ja paljon muuta. Palvelemme ympäri vuoden puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisen median kanavissamme. Järjestämme myös pop-up-matkailuneuvontaa Tampereen suurimmissa tapahtumissa. Ota yhteyttä – olemme sinua varten!

 

Opastukset

Opastuksen voit varata Tampereen Matkailuoppaat ry:ltä.

opasvaraukset (at) tampere.fi
puh. 041 730 2242