Siirry sisältöön

Näkyvyyttä – kohtaamisia – asiakkaita

Visit Tampere Partners – verkosto kokoaa Tampereen seudun matkailu- ja tapahtuma-alan toimijat yhteen. Verkosto on tarkoitettu pirkanmaalaisille yrityksille, jotka haluavat

 • kansainvälistyä
 • oppia yhdessä
 • verkostoitua kotimaassa ja kansainvälisesti matkan- ja kongressijärjestäjien sekä tapahtumaorganisaattoreiden kanssa
 • verkostoitua alueen muiden matkailutoimijoiden kanssa
 • osallistua Visit Tampereen kanssa alueellisen markkinoinnin ja myynninedistämisen suunnitteluun
 • kasvattaa Tampereen ja Pirkanmaan kansainvälistä tunnettuutta
 • vahvistaa alueen yhteistä brändiä

Visit Tampere tarjoaa kumppaneilleen kohdennettuja palveluita näkyvyyden ja myynnin kasvattamiseksi sekä kansainvälistymisen tueksi. Näitä ovat mm. näkyvyys kansainvälisessä myyntimanuaalissa ja visittampere.fi-sivuston Osta Verkosta – sivulla. Kumppanuus tarjoaa matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alojen toimijoillemme työkaluja oman toiminnan kehittämiseen sekä kattavia mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Kumppaneilla on käytössään laaja kuvapankki ja laadukkaita matkailuvideoita.

Verkoston yritykset ovat etusijalla, kun valitaan kohteita matkanjärjestäjien ja lehdistö- sekä vaikuttajavierailuiden ohjelmiin, kotimaisiin tai kansainvälisiin B2B – myyntitoimenpiteisiin tai B2C-kampanjoihin.

Tampere Business Community (TABU) on digitaalinen alusta, jossa on kumppaneille oma ”intra”. Sieltä löydät analysoitua matkailun tutkimus- ja tilastotietoa, tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista, samanhenkisiä, samojen asioiden kanssa painivia yrittäjiä ja muita alan toimijoita. TABU:n kautta yrityksillä on mahdollisuus tutustua ja osallistua myös Business Tampereen toimintaan.

Järjestämme vuosittain kumppaniyrityksillemme

 • verkostoitumis- ja infotilaisuuksia ajankohtaisista matkailuteemoista
 • yhteismarkkinoinnin suunnittelutilaisuuksia
 • koulutuksia
 • Vist Festivalin, alueen suurimman matkailutoimialan verkostotapahtuman

Ota yhteyttä ja tule mukaan!

 

Vuosimaksut 2023

Verkostoon kuuluvat yritykset maksavat vuosimaksua, joka määräytyy yrityksen liikevaihdon mukaan.

LiikevaihtoVuosimaksu (+ALV 24%)
alle 500 000 €450 €
yli 500 000 €850 €
yli 1 miljoona €2100 €
yli 3 miljoonaa €2800 €
yli 5 miljoonaa €4100 €
yli 7,5 miljoonaa €6500 €

Yhdistykset maksavat vuosimaksua 450 €. Kaupunkiseudun kuntien edustajat voivat osallistua Visit Tampere Partners -verkoston tilaisuuksiin maksutta.

Visit Tampere Oy solmii kumppanien kanssa toistaiseksi voimassaolevat sopimukset. Sopimuksen irtisanomisaika on kolme kuukautta ennen seuraavan vuoden alkua.

Mari Saloniemi

Asiakkuuspäällikkö, Visit Tampere Partners ja kansainvälinen B2B

Vastaan Visit Tampereen kansainvälisten asiakkuuksien kokonaisuudesta. Olen myös yhteyshenkilösi, jos olet kiinnostunut Visit Tampere Partners -kumppanuusverkostosta.