Siirry sisältöön

Näkyvyyttä – kohtaamisia – asiakkaita

Visit Tampere Partners – verkosto kokoaa Tampereen seudun matkailu- ja tapahtuma-alan toimijat yhteen. Verkosto on tarkoitettu pirkanmaalaisille yrityksille, jotka haluavat

  • kansainvälistyä
  • kehittää omaa osaamistaan ja oppia yhdessä
  • verkostoitua muiden matkailuyritysten kanssa
  • verkostoitua sekä kotimaisten että kansainvälisten matkanjärjestäjien ja
  • taphtumaorganisaattoreiden kanssa
  • kasvattaa Tampereen ja Pirkanmaan kansainvälistä tunnettuutta
  • vahvistaa alueen yhteistä brändiä

Visit Tampere tarjoaa kumppaneilleen palveluita näkyvyyden ja myynnin kasvattamiseksi, kansainvälistymisen tueksi sekä osaamisen kehittämiseksi. Kumppanuus tarjoaa matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alojen toimijoille työkaluja oman toiminnan kehittämiseen sekä kattavat mahdollisuudet verkostoitumiseen. Kumppaneilla on käytössään laaja kuvapankki ja laadukkaita matkailuvideoita.

Verkoston yritykset ovat etusijalla, kun valitaan kohteita matkanjärjestäjien ja lehdistö- sekä vaikuttajavierailuiden ohjelmiin, kotimaisiin tai kansainvälisiin B2B – myyntitoimenpiteisiin tai B2C-kampanjoihin.

Visit Tampere järjestää vuosittain kumppaniyrityksille mm. verkostoitumis- ja infotilaisuuksia ajankohtaisista matkailuteemoista ja koulutuksia tukemaan yritysten kansaivälistymistä, digitaalista kehitystä ja entistä kestävämpien matkailutuotteiden kehittämistä.

Vuosimaksut 2023

Verkostoon kuuluvat yritykset maksavat vuosimaksua, joka määräytyy yrityksen liikevaihdon mukaan.

LiikevaihtoVuosimaksu (+ALV 24%)
alle 500 000 €450 €
yli 500 000 €850 €
yli 1 miljoona €2100 €
yli 3 miljoonaa €2800 €
yli 5 miljoonaa €4100 €
yli 7,5 miljoonaa €6500 €

Yhdistykset maksavat vuosimaksua 450 €. Kaupunkiseudun kuntien edustajat voivat osallistua Visit Tampere Partners -verkoston tilaisuuksiin maksutta.

Visit Tampere Oy solmii kumppanien kanssa toistaiseksi voimassaolevat sopimukset. Sopimuksen irtisanomisaika on kolme kuukautta ennen seuraavan vuoden alkua.

Mari Saloniemi

Asiakkuuspäällikkö, Visit Tampere Partners ja kansainvälinen B2B

Vastaan Visit Tampereen kansainvälisten asiakkuuksien kokonaisuudesta. Olen myös yhteyshenkilösi, jos olet kiinnostunut Visit Tampere Partners -kumppanuusverkostosta.