Siirry sisältöön
Kartta

Tapahtumajärjestäjän oppaan, muut palvelut sekä tapahtumapalveluiden yhteystiedot löydät Tampereen kaupungin verkkosivuilta: https://www.tampere.fi/tapahtumajarjestajille 

Matkailualan yritys, ota haltuusi myös tapahtuma-alan suunnittelukalenteri!

Suunnittelukalenteri on tarkoitettu Tampereen seudun tapahtuma-alan ammattilaisille ja muille tapahtumien kanssa toimiville tahoille, esimerkiksi matkailu- ja ravintola-alan edustajille. Kalenteriin kerätään pitkällä aikajänteellä tietoa sellaisista Tampereen tapahtumista, joilla on vaikutusta alueen muihin tapahtumiin, liikenteeseen ja hotellikapasiteettiin.

Huomioithan, että kalenteri on tarkoitettu Tampereen seudun merkittävimpien tapahtumien suunnitteluun ja sisäiseen tiedonjakoon tapahtuma-alan toimijoiden välillä. Kalenteri ei anna kattavaa kuvaa kaikista kaupungissa järjestettävistä tapahtumista. Ole yhteydessä tapahtumapaikkojen tai alueiden varaustilanteesta paikan haltijaan, sillä kalenterista ei voi päätellä ajantasaista varaustilannetta. Osa kalenterin tiedoista ei ole julkista ja on vain ylläpitäjien nähtävillä.

Tapahtuma-alan suunnittelukalenteria ylläpitää Tampereen kaupunki.

https://suunnittelukalenteri.visittampere.fi/fi-FI