Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kartanokahvila Mielihyvin

Hiedanrannan mielenkiintoisessa miljöössä sijaitsevan Kartanokahvilan valikoimissa on sekä lähituottajien tuotteita että paikan päällä leivottua suolaista ja makeaa – esimerkiksi Kartanon romanssileivosta. Ajanvietteeksi kahvilasta voi lainata myös lautapelejä ja ulkopelejä. Kahvilasta löydät käsintehdyt Lämmöllä- tuotteet itsellesi tai tuliaisiksi.

Kartanokahvila Mielihyvin tarjoaa myös tapahtumia ja mukavaa yhteistä tekemistä, toimii koko Sopimusvuoren infopisteenä ja vapaaehtoistoiminnan pääpaikkana. Kahvilan terassilla olet osana kaunista järvimaisemaa, näkymä avautuu kohti Näsinneulaa. Kartanokahvilassa on 25 ja terassilla 20 paikkaa. Suuremmilta ryhmiltä toivotaan ennakkotilaus.

Lisäksi Kartanokahvila Mielihyvin on osa Hiedanrannan työvalmennusyksikköä. Kahvilaa pyörittävät Sopimusvuori ry:n kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat. Toiminta tukee siis pitkäaikaistyöttömien työllistymistä ja tarjoaa toimintaan osallistuville uusia tuulia ja niin henkistä kuin fyysistä jaksamista, sekä mahdollisuuden päästä töihin. Sopimusvuori ry:lle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu tunnus myös Kahvilassa myytäville tuotteille.

Tehdaskartanonkatu 38, 33400 Tampere, Suomi