Siirry sisältöön
Kartta

Tanssiteatteri MD on Tampereen ja Pirkanmaan tanssitaiteen lipunkantaja jo vuodesta 1997. MD edistää ja ylläpitää aktiivisesti tanssitaidetta erityisesti nykytanssia ja tanssiteatteria sekä herättää kiinnostusta niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.

Tanssiteatteri MD:n ohjelmisto koostuu nykytanssista ja ohjelmistossa on teoksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Tanssiteatteri MD tuottaa vuosittain 80-100 esitystä kotinäyttämöllä sekä 20-30 esitystä kiertueella. Kotimaan kiertueiden lisäksi Tanssiteatteri MD:n esityksiä nähdään ulkomailla.

Tanssiteatteri MD on Tampereella toimiva tanssiteatteri. Tanssiteatteri MD on vuodesta 2002 toiminut Hällä-näyttämöllä, joka on entinen elokuvateatteri (Hällä 1940-2001) Hämeenkadun varrella.

Tanssiteatteri MD järjestää keväisin Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalin, joka esittelee pääasiassa kotimaisen nykytanssin ajankohtaisia teoksia ja tekijöitä tai kansainvälisiä yhteistöitä. Vuodesta 1997 järjestetty festivaali koostuu kotimaisista näyttämöteoksista, tanssilyhytelokuvista sekä muusta oheisohjelmistosta.

Katso lisää