Siirry sisältöön
Kartta

Savusaunominen on osa suomalaista kansanperinnettä. Aito ja tunnelmallinen savusauna on elämys, joka ei hevin unohdu. Saunan lämmittäminen kestää Ylä-Tuuhosen maatilan isännältä useita tunteja, minkä vuoksi se lämpiää vain tilauksesta. Saunan voit varata käyttöösi kahdeksi tunniksi, joko tuvan kanssa tai ilman, ja saunaan mahtuu kerralla noin 12 saunojaa.

Savusaunamme kuistilta on suora käynti omalle laiturille. Saunassa on lisäksi katettu pesutila, tilava porstua, tupa sekä huussi. Saunomisen hintaan sisältyy pefletit sekä tervan tuoksuiset pesuaineet. Lisäksi tuomme saunalle juomavettä. Tuvassa vietät tunnelmallista kesäiltaa viileämmänkin kelin yllättäessä, sillä takkatulen loimu tuo tupaan tunnelman lisäksi lempeää lämpöä.

Halutessasi voit yhdistää savusaunan kanssa ruokailun tai majoittumisen aamiaisineen Ylä-Tuuhosen maatilan viehättävässä kamarissa tai vanhassa aitassa. Savusaunamme sijaitsee Tarjanneveden rannalla, noin 400 metrin päässä tilamme pihapiiristä. Vanha sukutilamme puolestaan sijaitsee Pohjois-Pirkanmaalla, Ruoveden kunnan Tuuhoskylän maalaismaisemassa.

Katso lisää