Siirry sisältöön
Kartta

Ensi-ilta 12.4.2024 Suurella näyttämöllä
Esitykset 29.5.2024 asti

Martina tekee historian ryhmätyötä ja siirtyy odottamatta todellisuuteen, jossa valmistaudutaan Suomen herttua Juhanan häihin vuonna 1562. Aikakausien ja ajatusten ristiaallokossa Martina saa hovissa uusia ystäviä, mutta kaikki eivät suinkaan varauksetta asetu puolustamaan hänen uudenlaista ajatteluaan.
Maija Koskenalustan säveltämän ja Hanna Suutelan kirjoittaman täysmittaisen fantasiamusikaalin viimeinen kohtaus on aina työryhmän oma. Hatanpään lukion Hullu prinssi 2.4 esittää oman tulkintansa siitä, kuinka haarukka tuli Suomeen.

Ainutlaatuisessa yhteistuotannossa mukana on kuusi oppilaitosta: Hatanpään lukio, Tammerkosken lukio, Sammon keskuslukio, Tampereen konservatorio, Pirkanmaan musiikkiopisto ja Ammattiopisto Tredu. Suuren näyttämön mittakaavat täyttävän tuotannon valmistumiseen tarvitaan noin 200 henkilöä. Hatanpään lukion ja Tampereen Konservatorion noin 70 opiskelijaa on näyttämöllä, 100 musikaalin taustatehtävissä ja lisäksi musikaalin suunnittelijoina sekä opiskelijoiden työn ohjaajina on eri oppilaitosten opettajia ja lisäksi useita taiteen ammattilaisia.

Yhteistyössä Hatanpään lukio, Tammerkosken lukio, Sammon keskuslukio, Tampereen Konservatorio, Ammattiopisto Tredu, Pirkanmaan musiikkiopisto, Hatanpään lukion vanhempainyhdistys ry., Tampereen Työväen Teatteri
Vastuuopettajat oppilaitoksissa Anu Rasimus (tuottaja, Hatanpään lukio), Jaana Marttila ja Tuukka Seppälä (Tammerkosken lukio), Reetta Aarre-Ahtio, Pasi Ojala ja Anu Silvennoinen (Tampereen Konservatorio), Sanna Tikka (Sammon keskuslukio), Susan Vehniäinen ja Sisko-Liisa Sillanpää (Ammattiopisto Tredu)

Näyttämöllä 70 Hatanpään lukion ja Tampereen Konservatorion ja Pirkanmaan musiikkiopiston opiskelijaa

Kaikki tapahtuman ajankohdat