Siirry sisältöön
Kartta

Teatteri Ääriraja juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan alkuperäisteoksella Käärmeiden pesä.

Vuosi sitten pientä Puukarin kuntaa järkytti nuoren Elisan katoaminen. Elämä Puukarissa on alkanut palata takaisin raiteilleen, mutta asukkaiden arki järkkyy jälleen, kun 21-vuotias Frida katoaa jäljettömiin salaman iskiessä. Katoamisen myötä haamut Fridan menneisyydestä nousevat esiin, eikä mikään pysy enää salassa. Samalla myös Puukarin asukkaiden todelliset tunteet Fridaa ja tämän katoamista kohtaan paljastuvat.
Onko tiivis kyläyhteisö todella kaikkien asukkaidensa puolella vai sittenkin kuhiseva käärmeiden pesä?

Käärmeiden pesä saa ensi-iltansa TAMKin juhlasalissa 12. ja 13.4.
Näytöksen kesto väliajan kanssa on noin 2 tuntia.

Peruslippu 12 €
Alennuslippu 10€

Liput: https://kide.app/events/8e35b878-6d42-4e9a-a9f4-3148d5b2d906 TAI lippuvaraus osoitteeseen liput.aariraja@gmail.com, lippuja saa myös ovelta, jos niitä on jäljellä.

Alennuslippuun oikeutettuja ovat opiskelijat, eläkeläiset, työttömät sekä varus- tai siviilipalvelusta suorittavat.

Näytelmää esittävät kaksi eri miehitystä, tarvittaessa miehityksen näyttelijät voit tarkistaa Instagramista @aariraja tai Facebookista sivulta Teatteri Ääriraja. Pidätämme oikeuden näyttelijämuutoksiin esityksissä.

Sisältövaroitukset: Näytelmä sisältää viittauksia itsemurhaan, lähisuhdeväkivaltaan, kiusaamiseen sekä vaikeaan perhetilanteeseen. Esityksessä on vilkkuvia valoja sekä kovia ääniä.
Näytelmän käsittelemien teemojen vuoksi emme suosittele esitystä alle 13-vuotiaille.

Jos tarvitset lisää tietoa sisältövaroituksiin tai ikäsuositukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä sähköpostiviestillä osoitteeseen liput.aariraja@gmail.com.

Kaikki tapahtuman ajankohdat