Siirry sisältöön
Kartta

Broor

Vain kivenheiton päässä Nokia Arenalta löydät sporttibaari Broorin, joka tarjoilee laajan kattauksen eri lajien kisakatsomoita. Broorissa näkyvät V Sportin ja C More Sportin urheilusarjat ja matsit, tamperelaisjoukkueiden Liiga-matsit, Valioliiga, sekä jääkiekon & jalkapallon Champions Leaguet. Broor ottaa mielellään vastaan myös uusia ehdotuksia eri ottelusarjoista. Urheilujännityksen keskellä voit rentoutua vaikkapa nauttien kylmän oluen Broorin laajasta valikoimasta.

Ukko Nooa

Tervetuloa Ukko Nooaan, Tampereen keskustan sydämessä sijaitsevaan rennon pubin ja sporttibaarin yhdistelmään, jossa viihdytään aamun pikkutunneille asti. Ukko Nooassa pääset nauttimaan kattavasta urheilutarjonnasta, pelamaan lautapelejä tai kisaamaan biljardipöydän ääressä. Ukko Nooa on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 04 asti, joten istuskella voi ilman kiireen tuntua.

O’Connels

Niin ikään Tampereen keskustassa sijaitseva O’Connels on aito irlantilaispubi, jossa yhdistyy autenttinen tunnelma ja monipuolinen urheilutarjonta. Pubissa voit nauttia laajasta juomavalikoimasta ja herkullisista ruuista, joten pelejä ei tarvitse seurata nälkäisenä. Tulevat urheilulähetykset löydät kätevästi O’Connelsin verkkosivuilta.

Pub Old Mates

Nokia Arenan kupeessa sijaitseva Old Mates tarjoaa juomaa, ruokaa, sporttia sekä aitoa brittipubitunnelmaa. Urheilua voi seurata yhdeltätoista HD-näytöltä ja vaikuttavalta 75 tuumaiselta screeniltä. Old Mates näyttää kaikki suurimmat urheilutapahtumat livenä, ja seurata voi myös SM-liigaa, Valioliigaa tai vaikkapa Formula 1 -osakilpailuja, muita eurooppalaisia huippuliigoja unohtamatta. Urheilun lisäksi voit nauttia vaihtuvasta olutvalikoimasta ja itse tehdyistä, laadukkaasta brittipubiruuasta.

Players House

Players House tarjoaa täydelliset puitteet urheilun täyteiseen illanviettoon Tampereen keskustassa. Kahdelta jättiscreeniltä ja lukuisilta muilta ruuduilta voit seurata esimerkiksi Liigan, Valioliigan, Mestarien liigan, NHL:n ja Leijonien otteluita. Urheiluhuuman lomassa voit nauttia pienestä purtavasta ja kylmistä juomista, jotka täydentävät penkkiurheiluelämyksen.

Bar Aikalisä

Tampereen Jankasta löydät legendaarisen Bar Aikalisän, joka tarjoaa urheilufaneille täydellisen katseluelämyksen. Aikalisässä pääset näkemään isoilta screeneiltä muun muassa SM-liigan Ilveksen ja Tapparan ottelut, formuloita, hiihtoa, tennistä, lentopalloa ja koripalloa. Nälän yllättäessä voit tilata pizzaa, kebabia tai siipiä suoraan pöytään.

 

Psst! Myös monet muut ravintolat ja baarit tarjoavat mahdollisuuden urheilun seuraamiseen. Kurkkaa esimerkiksi 2h+k, Gastropub Soho, Kultainen Apina, Konttori, Sticky Wingers ja Galaxie Center