Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Teatterikevät 2022

Suomen teatteripääkaupunki Tampere on tunnettu ja ylpeä kattavasta teatteritarjonnastaan! Täällä teatterista pääset nauttimaan ympäri vuoden ja tarjolla on kaikkea klassikkonäytelmistä ja suurmusikaaleista komedianäytelmiin. Tähän artikkeliin olemme koonneet kevätkauden 2022 teatterien tarjonnan, josta voit valita suosikkisi ja lähteä nauttimaan huipputeatterista!  

Tutustuthan teattereiden turvallisuuskäytäntöihin teattereiden omilta sivuilta. 

 

Tampereen Teatteri

Tampereen Teatterissa esitetään mm. Väinö Linnasta kertovaa Kansalliskirjailijaa ja klassikkotarina Kotiopettajattaren romaania. Ohjelmistoon ovat tauon jälkeen palanneet Niskavuoren Heta ja Häpeä – Nolo komedia.

Katso koko Tampereen Teatterin ohjelmisto täältä.

 

Tampereen Työväen Teatteri

TTT:n päänäyttämöllä ensi-iltansa ja koko Suomen kantaesityksensä saa musikaali Come from Away. Ohjelmistossa jatkavat yleisön rakastamat Kinky Boots ja Matilda. Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä -ja Punk -esitykset ovat Eino Salmelaisen näyttämöllä.

Katso Tampereen työväen teatterin koko kevään ohjelmisto täältä.

 

Tampereen Komediateatteri

Komediateatterin juhlavuoden näytelmä Levätkää rauhassa, komisario Palmu jatkaa ohjelmistossa kevätkaudella. Mummun saappaassa soi fox on palannut esityskalenteriin. Aladdin ja taikalamppu sopii perheen pienimmille.  Päämäärä tuntematon saa uusia esityskertoja loppukeväällä. Jukka Puotila, Mikko Vaismaa, Pete Poskiparta ja Ilmari Saarelainen esityksineen kuuluvat edelleen Komediateatterin viihdyttäjäkaartiin.

Katso koko Komediateatterin ohjelmisto täältä.

 

Tanssiteatteri MD

Hamlet private tarjoaa salaperäisen ja henkilökohtaisen kokemuksen. Esitys esitetään yhdelle katsojalle kerrallaan. Tv:stä tuttu Ystäväni Pikku Pörriäinen muuntautuu Hällä-näyttämöllä tanssin väriloisteeksi. 

Muuhun Tanssiteatterin ohjelmistoon voit tutustua täältä.

 

Ahaa Teatteri

TIVOLI – pieni näytelmä suurista tunteista sopii katsojille, jotka ovat vähintään 4-vuotiaita. 

Ahaa Teatterin muut esitykset löytyvät täältä.

 

Teatteri Siperia

Mieslive saa ensi-iltansa Tampere-talossa. Komediallinen esitys kertoo nykymiehen kompuroinnista armottomassa maailmassa. Salaisuuksien ilta jatkaa Frenckel-näyttämöllä yhteistyössä Tampereen teatterin kanssa loppukeväällä.

Lue lisää tamperelaisesta ammattiteatterista, jolla ei ole seiniä, täältä.

 

Teatteri Telakka

Syd Barret jatkaa Telakan ohjelmistossa, samoin Juha Hurmeen Hullu. Ensi-iltaan tulee alkutalvesta Legioonateatterin kanssa yhteistyössä toteutettava KansSalaisTalo ja maaliskuussa esitystaiteellinen parturi-kampaamo Salon Teija Ores

Katso teatteri Telakan esityskalenteri täältä.

 

Hyvä tietää!

Tampereella on myös monia pienempiä teatteriproduktioita, improvisaatioteatteria ja muuta – kannattaa siis katsastaa myös tapahtumakalenterista teatterivinkit!

Suunnitteletko teatterimatkaa Tampereelle? Tutustu majoitusvaihtoehtoihin täällä!

Ravintolasuosituksia puolestaan voit löytää täältä.  

Päivitetty: 20.01.2022