Siirry sisältöön
Kartta

Elämyspuisto GoPark Akaa tarjoaa runsaasti tekemistä ja elämyksiä lomalle ja virkistyspäivän viettoon. GoPark sijaitsee vain 35 km päässä Tampereelta hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Tule nauttimaan luonnosta ja ulkoilusta upeisiin maisemiin!

Uutta 2022 Metsä-pakopeli
Tule nauttimaan luonnnosta pyöräillen, meloen, patikoiden tai telttaillen.
Retkiä ja irtotunteja suppaillen, kanootilla, kajakilla, fatbikella tai E-maastopyörällä
Unohtumattomia öitä saaressa, tentsile-puumajoitteessa. Voit myös vuokrata tentsilen matkaasi lähtiessäsi retkelle supilla, kajakilla tai fatbikella.
Sup-joogaa ja monta muuta ohjattua ryhmäliikuntaa

Suppailu- ja melontaretket ovat suosittuja tapahtumia GoParkin viikossa. Kaikki toiminta ei tapahdu rannalla, vaan retkillä hyödynnetään lähialueiden jokia ja lampia, jotka toimivat myös lähtöpaikkoina melontaretkille.

Ohjatuille retkille voi osallistua yksin tai yhdessä. Retkillä pärjäävät hyvin ensikertalaisetkin, joten rohkeasti vain mukaan! Järjestämme retkiä ja ohjelmaa myös yksityistapahtumiin ja ryhmille.

GoParkin kioski palvelee asiakkaita aukioloaikojen puitteissa ja toimii myös GoParkin kassana ja vastaanottona. GoKioskista löydät maistuvat leivonnaiset, makeiset, jäätelöt ja virvoitusjuomat jokaiseen makuun. Tarjontaa myös erityisruokavaliot huomioiden (mm. maidotonta ja gluteenitonta makeaa ja suolaista). Sporttinen valikoima kattaa myös energiapatukat ja urheilujuomat.

Otamme vastaan myös liikunta- ja kulttuurisetelit, esim. Smartum, Edenred ja ePassi.

GoParkin vesipuiston yhteydessä Toijalan Sataman rannassa on naisten ja miesten saunat, jotka ovat avoinna kioskin aukioloaikojen mukaan. Sauna kruunaa kesäpäivän ja kuuluu ehdottomasti GoElämykseen.

Katso lisää