Siirry sisältöön
Kartta

Aaltokorjaamolla tarjotaan kalevalaista jäsenkorjausta, joka perustuu yli tuhatvuotiseen suomalaiseen kansanparannusperinteeseen. Kalevalainen jäsenkorjaus on erittäin hellavarainen pehmytkudosten mobilisaatiohoito, joka soveltuu kaikenikäisille, myös aivan pienimmille.

Kalevalaisella jäsenkorjaushoidolla hoidetaan kehon tuki- ja liikuntaelimiä ja niiden epätasapainosta johtuvia ongelmia, mutta kalevalainen jäsenkorjaushoito on myös erinomainen palauttava hoitomuoto estämään ongelmien syntyä.

Jäsenkorjaushoidossa käsitellään koko vartalon pehmytkudoksia, vapauttaen löydettyjä kireyksiä, jolloin keho pääsee parempaan tasapainoon. Käsittelyllä saadaan usein esim. vapautettua hermopinteitä ja siten helpotettua kiputiloja. Hoidossa ei niksautella, vaan käytetään asiakkaan omaa liikettä erittäin hellävaraisesti.

Hoidossa käsitellään koko vartalo jokaisella hoitokerralla, jaloista päähän saakka. Käsittely tehdään yleensä paljaalle iholle, mutta ainoastaan käsiteltävät kehonosat ovat paljaana.

Tarkoitukseni on pitää hoidettava mahdollisimman rentona koko hoidon ajan. Olen tässä onnistunut niinkin hyvin, että jotkut nukahtavat kesken hoidon. Ei se haittaa, rennompaa oloahan tässä haetaan!

Katso lisää