Siirry sisältöön
Kartta

Hotelli Waltikka sijaitsee upeiden järvimaisemien keskellä, kauniin Mallasveden rannalla kaupungin sydämessä.

Sijaintimme on todella poikkeuksellinen, sillä kaupungin keskusta, teatterit, luontopolut, uimaranta ja erilaiset urheilumahdollisuudet kuten jalkapallo, jääkiekko, uinti, aerobic ovat muutaman askeleen päässä.

Hotelli Waltikkaan kannattaa tulla, halusitpa sitten viettää lomaa, TYHY-päivää, liikuntaleiriä tai tehokasta työmatkaa. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin, johon voit parkkeerata isommankin auton ongelmitta.

Yöpymisen ohella voit hemmotella itseäsi saunaosastollamme, rentoutua paljussa, nauttia kodan tunnelmasta ja herkutella ravintoloissamme sekä aurinkoisella terassilla järvimaisemasta nauttien.

Samalla voit käydä kampaamossa, parturissa, kauneushoidoissa sekä hoidattaa lihaksesi & nivelesi kuntoon Waltikka Wellnessissä, joka sijaitsee hotellin tiloissa.

Meillä ei tekeminen lopu, sillä hotellilta löytyy monia kesäaktiviteetteja kuten minigolf, padel, vesijetit, sub-laudat, jopot ja sähköskootterit.

Talvella voit nauttia raikkaasta ilmasta riippusiltojen lenkillä, hiihtää Valkeakosken hyvin hoidetuilla laduilla, grillata makkaraa nuotiopaikalla tai kodassa sekä rentoutua saunassa ja paljussa. Hotellista löytyy myös kokoustiloja, biljardi ja pöytätennis.

Olemme lemmikkiystävällinen hotelli!

Tervetuloa viihtymään!

Katso lisää