Siirry sisältöön
Kartta

Tampereen Huoneistohotelli MN:n huoneistot sijaitsevat Tampereen ydinkeskustassa. Kaikista huoneistoista on 10-15 minuutin kävelymatka Ratinan stadionille ja Nokia Arenalle, joissa järjestetään konsertteja, festivaaleja ja urheilutapahtumia.

Huoneistohotelli antaa asiakkaalle kodin tunnun ja hotelleista tutut mukavuudet. Kaikissa moderneissa huoneistoissamme on täysin varustettu avokeittiö astianpesukoneen kanssa ja oma kylpyhuone pyykinpesukoneen kanssa.

Majoitusta pienelle budjetille. Tampereen Huoneistohotelli MN tarjoaa edullista huoneistomajoitusta Tampereen keskustassa lähellä kauppoja, teattereita ja kahviloita. Kaikki huoneistot (19 m²-87 m²) ovat moderneja, saneerattuja ja hyvin varusteltuja. Voit valita huoneistosi saunalla tai ilman ja viipyä kahdesta päivästä useampaan viikkoon.

Niin ikään Pikku Kakkosen puiston ja Koskipuiston läheisyydessä pääsevät lapsiperheet majoittumaan tasokkaasti. Hotellissa on hyvin varusteltuja ja rauhallisia huoneistoja. Keskustan palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat myös kävelymatkan päässä. Näissä hotelleissa viihtyy koko perhe.

Etsitkö pidempiaikaista majoitusta? Oma hyvin varusteltu keittiö ja huoneiston runsas varustus, mm. pesu- ja tiskikone, antavat sinulle vapauden tehdä ja toimia oman aikataulusi mukaan.

Katso lisää